-
Tři slova, ending je sr*cka, nekupujte si tuhle hru, pokud chcete konec, který skutečně můžete ovlivnit, pokud vám stačil konec jako mělo dragon age 2 (podle mě sr*cka) tak jen do toho, mě to skazilo celou hru.
-
Ta hra si zaslouží být nejstahovanější warez hrou roku , vyvojaři se bestak topí v penězích jen se stačí mrknout na Call of Duty každý rok vychází a vydělává miliardy dolarů .
-
Hmm jak je vidět podle reakcí, tak herní průmysl se mění ve fanatizmus. Děláte si srandu ze "hloupých" blondýn v růžovém ala barbie, ale neuvědomujete si, že vy sami jimi jste. Jako ty nákupní horečky např.: v Americe, kde jsou schopni se lidé navzájem ušlapat!!! Hmm v této větě podmět lidé je, tak trochu nešťastně volen, protože přesně tahle se chovají hladová zvířata. takže žádní lidé, ale zvířata. Člověk je moudře inteligentně smýšlející bytost co si uvědomuje sama sebe a následky svých činů. Takže jste člověk nebo zvíře. Rozhodnutí je jen na vás. Oblbnout mě nebo kohokoliv jiného můžete, ale sami sebe ne. Nejtěžší v životě je zjistit kdo skutečně jste a následně se naučit žít sám se sebou. Žít s tím vědomím, pravdou, ... Váše osobní názory na mne zbytečně nepište. 1. nejde o mě ale především o vás. Vy jste podmětem 2. už předem vím co mi napíšete. LEGENDY PADNOU, VŮDCOVÉ ZHYNOU, ZÁSTUP S ŘEVEM BUDE NA NAHOU A PAK SE OBRODÍME.
-
-
V Americe? U nás je to naprosto stejné. Stačí v ElectroWorldu před svátky snížit cenu televize o 500,- a tady se lidé ušlapou také.
-
Souhlasím s tebou soudruhu! Pryč se světovým kapitálem, nechť žije libertinský komunismus!
-
Odkudpak jsi nám utekl?
-
-
ze Souhvězdí Andromedy
-
-
jdi si zkázat někam do přírody dubum, jo?
-
-
asi jo protože i ten dub je moudřejší než ty
-
-
-
Tak jsem nahlédl do wiki (teď toho lituji) a vím, že minimálně tři naprosto stěžejní postavy mohou umřít/být zachráněny, dvě z primárních voleb přenášejících se už z jedničky mají několik variant řešení... A to jsem jen nakoukl, dál si to kazit nebudu.
Rád bych viděl to hov*do, co šíří informace o tom, že ovlivnitelnost v podstatě neexistuje. -
-
To, že ti občas hra nabídne možnost rozhodnutí, se nijak nerozporuje s faktem, že velmi výrazná část ostatních diskuzí funguje na bázi neovlivnitelnejch cutscén. Na fóru Bioware si dal dokonce někdo práci, aby to v nějaký části hry spočítal a srovnal s předchozími díly. Zatímco v ME1/2 byl podíl automatickejch Shepardovejch odpovědí asi 30%, ve trojce to je snad nějakejch 85% nebo tak nějak. Bohužel přesnej link nedohledám, nejspíš je to pohřbený někde v tomhle stostránkovým threadu (kde jsou nepochybně všichni "hovada", protože ty máš z wiki kvalitnější informace)...
http://social.bioware.com/forum/1/topic/323/index/9584253/107
...nebo v nějakým ze stovky ostatních vláken, který se tomu problému věnujou. -
-
Kašlu na to, po přečtení podobnejch příspěvků mám pořád tendence si to dohledávat, pátrat atd. A každá taková činnost mi pokaždé něco ukrajuje z vlastního zážitku. Tohle šmejdění na netu ještě před tím, než mám produkt v rukou, je prostě (alespoň pro mě) nezdravé. Těm 85% prostě nevěřím. Neuvěřím, dokud sám nevyzkouším.
Když už nic jiného, wiki je rozhodně kvalitnější zdroj informací než kluci a holky z bioware fóra... Navíc termín "v nějaké části hry..." je hodně zavádějící, nemyslíš?
Až to dohraju a řeknu si" "Počkat!... Co to k*rva mělo bejt?!" tak se zde veřejně za své invektivy omluvím. Do té doby doufám, že jde o nejlepší díl a vrchol série, který vše uzavírá, jak se tvrdí ve všech recenzích, co jsem četl.
-
-
Já jsem zase nahlédl do art-booku ze sběratelky a taky toho krapet lituju. Vypadá to, že jsem si vyspoileroval něco málo ze hry.
-
-
Já jsem se taky kouknul, ale naštěstí jsem to pak opravdu rychle zavřel a prohlédnu si ji až po dohrání *2*
-
-
-
Těším se jako blázen jelikož jsem velkej fanda RPG jako třeba Knights of the old republic nebo Vampire the masquerade : bloodlines a Zaklínače. První díl mě byl podle mého názoru průměrný a ve srovnání třeba se zmiňovaným Zaklínačem 1 slabší, pak přišla dvojka a ta byla velice nadprůměrná zastínila i Zaklínače 1. No druhý zaklínač mě naprosto ohromil a myslím si že je to král mezi novodobými RPG. Ale i král musí být někdy nahrazen :)
-
-
Jo jasně, a pak to všechno zastínily Plants vs Zombies...pleteš jabka a hrušky dohromady.
-
-
Plants vs Zombies no tuhle hru neznám ale myslim si že jsem v příspěvku neuvedl žádnou plošinovk, adventuru nebo jinej herní žánr ale jenom samý RPG hry takže moc nechápu to co myslíš tím že pletu jabka a hrušky dohromady.
-
-
Tím myslím, že můžeš tvrdit, která hra se ti hrála líp, ale Zaklínač je uplně někde jinde než ME abys mohl říct, že jedno je lepší rpg, než druhé.
-
-
Plants vs Zombies, f*ck yeah! *5*
-
-
-
Článek "100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim" má stále pětkrát víc příspěvků, máte tedy co dohánět, kolego Veskoslave! *5*
-
-
To přijde:)
-
-
Podle hodnocení hráčů na Metacritics je Mass Effect 3 horší než Postal 3. Zdá se, že lidi raději mlátí tlusté maminy než aby zachraňovali vesmír *1*
-
-
Podle mne se na metacritics neprojevuje ani tak to, ze by hraci nemeli radi ME3, ale to, ze uz jim leze krkem pristup EA/Bioware, kteri cim dal tim vic kaslou na verne fanousky a delaji vse proto, aby je odradili. Viz nemoznost importovat si oblicej z Mass Effect 1, protoze co je nam do lidi, co jsou s nami u teto serie jiz od roku 2007, ze? Hlavne, ze nalakame nove, kterym je to sumak. Dale to, jak nechutne vsem vecpali tu svoji sr*cku jmenem Origin. A spousta dalsich veci. Pro mne osobne je toto nejspis posledni hra od EA Edmonton (Bioware prestala existovat v okamziku jejiho prevzeti EA).
-
Hráčska komunita za posledných cca 10 rokov poriadne zteplala. Je to vidno na MP hrách, samý uslintaný 14-ročný sopel s vykastrovaným hláskom *11*
-
-
Já už mutoval, mám tě tedy kladně zhodnotit?
-
Marně přemýšlím kdo je větší de*il. Jestli ty, nebo ti co ti dali plusko *7*
-
-
No, mohl to říct sice trochu kulantněji, ale zase tak daleko od pravdy není, ne?
-
-
Podle mě napsal kravinu a ještě hodně neslušně.
PS: to po každém banu měníš avatara, nebo je to náhoda? -
-
Ehm? Změnil jsem ho jednou jedinkrát... Předevčírem.
(Neplést si mě s jedním imitátorem, kterého jsem tady viděl v předešlých dnech působit.)
-
-
-
-
-
-
Sběratelská edice leží vedle mě, teď jen počkat do pátku na příchod Reaperů a genocida může začít :D
-
To co sou ty lidi tady schopny vypotit z tich jejich papulý, to je opravdu čistá demence. Spousta tu píše, že si ME nepořídí jelikož vyžaduje origin. Takže si ji radši upirátí a pak se diví, že vývojáři na PC z vysoka se*ou. Co takhle si tu hru koupit a cracknout? Hmmm? Sám jsem si Mass Effect 3 koupil, ano origin nesnášim, má hnusnej vzhled a jeho EULA se mi moc nezdá, ale takovej dem*nt abych napsal jako jeden z tich předtim, že si to nekoupim jen kvuli originu... Nevim , prostě to chování nechápu. *9*
-
-
karera porad moralizujte... at se podivam do jakekoliv diskuze, kdyby jeden, ale cela plejada komentaru se toci kolem afektovane sentimentalniho nazoru, jak pc scena hraje piratske hry a chudaci vyvojari a podobne, pripadne jak se maji prestat vydavat hry na pc a orientovat se ciste na konzole. uvedomte si jeden prozaicky fakt, ze presto, ze se pirati, tak ty zkurvene korporace jsou porad fest, fest, fest v baliku. Imho by se muselo krast desetkrat tolik, aby je to doslova polozilo na ritni otvor. Takze narky podobne typu "achich ouvej, jen aby financni gigant mel jeste almuznicku na to splacat nejakou hru". jasne budu ted zkurvene moralizovat a hrat na city, ale polozte si alespon takovou vcelku komplikovanou otazku, cim jsem ziv. Hry, ackoliv neodmyslitelne patri do nasich zivotu jsou sic fajn, ale jak by rekl muj deda, chleba si za to nekoupis (nemluvim nyni pouze o tech virtualnich). Proc cpat nyni, kdy je svet na pokraji totalniho globalniho pruseru neuveritelne sumy penez do zabavniho prumyslu, kdyz drtiva vetsina sveta zije pod hranici chudoby, tam chcipaji decka hlady, jinde zas musi v deseti letech litat s flintou kvuli rezimu nejakeho ocase. Vim, nenapsal jsem to nejelepe, prakticky jak maly negramotny smrad, alespon trocha sebereflexe z me strany tu je, ale doufam, ze jsem alespon nekomu, kdyz si za litr ci kolik to stoji koupy masovy efekt ci cokoliv jineho uvedomi, jak a damy snad omluvi, k pyci mu to je.
-
Niektorí ľudia proste nechcú podporovať spoločnosti, ktoré im vyslovene prdia do ksichtu. Aj ja som prestal kupovať hry od EA, dávno pred ME3.
Svojimi peniazmi radšej podporím vývojárov, ktorí mi za to stoja. Čo na tom nechápeš? -
-
Myslím, že řeší lidi, kteři to kvůli Originu stáhnou hrajou, ale nekoupí.
-
-
-
Dotaz pro ty, kteří už ME3 hrajou: Na jinak geniálně vymyšleném světě Mass effectu mi trošku vadila jedna věc. A to, že kromě lidí, quarianů (a logicky asari) se v prvních dvou dílech nevyskytly žádné osoby ženského pohlaví. Není to myšleno nijak sexisticky, jen mě zaráží, že i na hodně frekventovaných místech v galaxii jsme nenarazili na žádnou turianskou, salarianskou nebo kroganskou ženu (ačkoliv o nich porůznu častokrát padly zmínky). Objeví se takové v ME3? Myslím, že "uvěřitelnost" zdejšího světa by zase poskočila o cosi výš..
-
-
+ Kroganky a ještě k tomu plodný jsou trošku podpupltový zboží v celý galaxii
-
Pokud objevuješ v ME 1 planety, tak narazíš i na Turianku, ohledně Kroganů se pouze o nich mluví (zmínka při "záchraně" Grunta s Wrexem při vysvětlování slabý klan vs silný klan)
-
Myslím (nejsem si na 100% jistý), že turianka byla v nějaké misi v ME1.
Kroganku uvidíš ve trojce, stejně jako salarianku.
I tak ale souhlasím, že je tam těch mimozemšťanek nepřirozeně málo. -
-
Aha tak sem se stima Salarianama asi spletl, nebo se k nějaký dostaneme :).
-
-
Jo a Salarianku nejspíš ani neuvidíš, pokud se nepletu tak na wiki píšou, že žen je necelých 10% populace Salarianů a sou velice vzácné :).
-
-
Tak jestli jich je tak malo, pak jsoun asi vsechny zavrene a nasilne drzene na jedne "plodici stanici".
-
-
Tak, vím z dema, že Kroganku uvidíme na 100% a mam pocit, že sem Turianku taky někde viděl (ve 2? asi.), ale možná si to pletu s komixem.
-