Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V ME1 byl zatím muj nejsilnější zážitek z videoher, a to sebevražda Sarena. Byla to jedna z alternativ, takže ne všichni to viděli. Mě to teda vyrazilo dech, a to už se hraní věnuju nějakej pátek, už od dob didaktiku
    • Mně se zase dost překvapilo to setkání s Vigilem v prvním díle nebo se Sovereignem. K Sarenovi jsem moc sympatií necítil, takže mě jeho osud moc nezajímal.
      • To jo, zase na druhé straně v kolika hrách máš možnost ukecat hlavního bosse, že to co dělá není úplně košer ;-)
        • pravda, pokud si tak něják pamatuji, zažil jsem to jen 2x (u final bossů), ono v Mass Effectu je takový to zlo/dobro celkem rozporuplný, i když tam jsou většinou černobílý rozhodnutí.. ale tohle a pozastavení nad Sarenem samotným je zajimavé :) no myslim si, že ve trojce poznáme, co bylo doopravdy dobré a co se tvářilo, že je dobré a bylo to špatné a naopak :)
          • Jsem vazne hodne zvedavej na Rachni v ME3. Kdyz se to tak vezme, tak jsou takova nezvracena verze kolektoru z ME2.
            • Ne, nezvracena verze kolektoru byli protheani, Rachni jsou proste brouci presne takovy jako byli v jednicce. :-) Nicmene taky jsem zvedavej jestli nejakou pomuzou v pripade ze clovek nechal na zivu tu jejich kralovnu.
        • ...přesně. Já už se připravoval na pořádnej bossfight a on si najednou sám prostřelí palici!!! Tohle asi nečekal nikdo...
  • LTM3
    Už jsem viděl vše o ME3 a většina ukázek je akčních, ale už ukázali i RPG prvky a nejsou vůbec špatný( takovej mix mezi ME1 a ME2) a je to hodně zajímavé řešený, takhle jsem to ještě neviděl (Viděl jsem asi 5-6 schopností a každá jde rozkliknout na asi 7 - 11 podschopností, takže o RPG obavy nemám a vylepšování zbraní bude taky paráda).
    • A sakra neměl sem se na to čtvrthodinový video dívat já to chcu už hned teď!!! *7* *7*
    • Čoveče, mě to upgradování zbraní a všeho moc nebralo. V polovině hry jsem měl už plný inventář, tak jsme jen prodával a kupovat nebylo co.
      • LTM3
        J v ME1 mě to taky nehorázně rozčilovalo, nevim jak to bude v ME3 s inventářem ale to upravování zbraní se mě líbilo (když vyměníš hlaveň, tak se to na tý zbrani graficky projeví, atd...)
    • hod linky na to video prosím pls
      • LTM3
        Teď nevim, kde je to video přesně, ale tady jsou screeny z něj aspoň, kdyžtak to sem pak hodim. http://masseffect.herniweb.cz/news/241-nove-vytipane-obrazky-z-mass-effect-3

Tak jsem to našel je to asi v 3:53 http://e3.gamespot.com/video/6318367/
  • Lidi většina z vás se mylně domívá že ME3 Bude jen střílečka nadupaná epickými scénami to není PRAVDA!!! Jednak tento trailer ukazuje jen akční složku hry(to je záměr tohoto traileru)a jednak sem viděl v ingame záběrech vylepšování zbraní a rozvětvený strom schopností a skillů celkem je jich 2x víc než v ME2 tedy 8 pochopitelně se dají vylepšovat.Takže nevim proč si stěžujete vypilovaná akce kombinovaná s rpg a epickým příběhem to prostě nemá chybu a mějte na paměti že do vydání zbývá 9 měsíců takže to co jsme viděli na E3 určitě nebyla finální verze.Tady je odkaz na video z gameplaye kde je rozhovor S CASEY HUDSONEM a také ukázky vylepšování zbraní a postav.http://e3.gamespot.com/video/6318367/mass-effect-3-e3-2011-stage-demo?tag=top_stories%3Btitle%3B6
    • smejki
      takže tvrzení, že ME3 nebude střílečka opíráš o systém úpravy zbraní a relativní bohatost bojových skillů, chápu to dobře? Já vím, že to nebude jen střílendo grando, ale tahle obhajoba mi přijde ujetá.
    • Jasne, tohle uz jsem nekde slysel, moment, kde jen to bylo, jo, uz to mam, pred vydanim Mass Effectu 2. Hmm, a kde jeste, cafra, jo, pred vydanim Dragon Age 2. Sorry, ale na tom videu je stejne orezany a stupidni strom vyvoje, jako v ME2, takze mne omluvte, pokud i nadale zustanu skeptikem. Sice uz mne unavuje po vydani rikat, ze jsem to rikal a tad bych se tentokrat mylil, ale asi k tomu nedojde.
    • Amim
      Zřejmě nebudeš moc náročnej, co se týče rozvětvenosti stromu schopností.

To, že je větší než v ME2, neznamená, že je nějakej úplně uber velkej, neboť řekněme si to na rovinu, v ME2 stojí za prd (nekamenujte mě, jsem velký fanoušek, nicméně umím se na hru podívat objektivně).
      • Takže protože se mi ME2 líbil, tak jsem hned neobjektivní? *8*
        • Amim
          A to jsi vydedukoval z které věty, kterou jsem napsal?
      • Hanzales
        njo, ale pořád je lepší, pokud ty RPG prvky od druhého (akčnějšího) dílu zase více rozvětvili. ME2 byla i tak naprosto skvělá hra, ověnčená úspěchem a pokud bude trojka zase o něco lepší, a hlavně bude závěrem trilogie, nebude vůbec třeba přemýšlet ani vteřinu nad koupí ;o)
  • Nemůžu si pomoct, ale opravte prosím tu příšernost na začátku článku "Hned dvojice vYdeí". Hej fakt fuj, něco se přehlédnout dá, ale tohle je jak pěst na oko. Prej vYdeí:D
    • ales.smutny
      Proboha jak se to tam vzalo??? Fuj!
  • Odulin
    No pěkný je to, ale už mi to celý přijde spíš jak střílečka s občasným kecáním... ale co, ať si klidně je ;)
    • Ono zaden zadem ME mi neprisel moc RPG..to ale neznamena,ze jsem se nebavil :-).
      • Odulin
        O zábavnosti jsem ani nepípnul *3*
  • bmarg
    Witcher 2 mě už omrzel, dohrál jsem ho už na 3x (pokaždé jinak)... Jen nikde ještě nevidím plnou verzi ME3! Který bídák tohle mohl dopustit, aby hra vyšla až v březnu? Takové čekání je nepřípustné! :-D
  • Kurna sem s Mass Effect filmovou trilogii!
  • Ludo
    Tesim sa ako maly harant - presne tak sa to da popisat
  • taky máte takovej zvláštní (nedobrej) pocit z prezentace reaperů v prvním díle, a jak v tomhle? myslím rozdíl moci sovereigna v prvním ME, kterej by snad i sám dokázal rozstřílet celou spojenou flotilu všech ras (a stačilo by mu zaparkovat na oběžné dráze a pak tím oblbovacím polem ovládnout planetu), a (bez)moci reaperů tady... beru že tomu musí/chtějí udělat nějakej dobrej konec, ale připadá mě že zbytečně tlačí na pilu
    • Ani ne, ničili tam hezky všechno co se hýbalo, jediný co mi přišlo divný bylo, když Shepard ujížděl a tom autě s bambitkou na střeše a reaper, místo toho aby mu bez problémů sežehl účes tím laserem se za ním vydal pěšky. Asi chtěl Sheparda živého. *1*
      • reaperi maji laser jen na dva naboje, obojima sundal ty medievacy, takže ted holt skape na střelbu z kanónu...
    • Drom
      tak ne kazdy reaper bude asi stejne silny, navic technoligie za ty roky od ME1 mohla lehce poskocit, kdyz analyzovali reapery a uz na ne castecne byli pripraveni
      • smejki
        dle informací z druhého dílu se ze Sovereigna nic moc nezachovalo *3*
        • dost nato aby si postavil delo Thanix na zaklade reaperskych pozostatkov v SR2-Normandy :P :D skorej by som to priradil k informacnemu embargu na pozostatky z Sovereign.
  • Moc nechápu lidi co tu píšou že je to klišé a béčkový ten utok na Zemi... Co jste jako čeklai od trilogie která od prvního dílu směřuje k celogalaktické válce se stroji co chtějí vyhladit veškerý inteligentní život? A kvůlu Shepardovi hlavně lidstvo? Je dost logické že alespon cast hry se bude odehravat na Zemi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit