Přejít na výpis diskuzí
Mass Effect 3 vás může stát až 16 tisíc
28.2.2012 | Adam Homola
114 příspěvků
-
OMG ta Liara vypadá jak kdyby dostala pořádnou dávku botoxu.
Tohle je nějaká parodie na japonskou mangu. -
Tak sběratelku jsem objednal ze dvou důvodů první byl Artbook. A druhej bylo dlc zdarma, které bych jinak musel platit, to by mě pak vyšla hra na cca na 1300-1400, tak to už mi příjde lepší vzít tu sběratelku za 1700, která je pak vlastně jen o nějaké tři až čtyři stovky dražší.
-
"Na výsledné sumě se samozřejmě nejvíce projevují herní periferie od Razeru, ale i na nejsou navázány drobná DLC (po pravdě, jsou to většinou totální kraviny)."
Nechapu tu vetu.
Jinak ze bych sik upoval specialni edice prislusenstvi k PC podle hry, to vazne ne... -
-
Místo "ale i na nejsou navázány" má být "ale i na ně jsou navázány" - například ta puška v další větě.
-
-
Za A ta sprava je stara tak 2 mozno aj viac tyzdnov :D a za B tieto zberatelske predmety tak to je kravina, to je asi take ako osial okolo WoW - mount, pohar, klavesnica, mys ... vlastne teraz je to pomaly pri kazdom AAA titule . MW,Battlefield atd atd ...
Ak porovnavam starsie hry s DLC ktore pridavali konkretny herny obsah v podobe novych questov tak si myslim ze zakladna ME3 s dlc-ckami nevide viac nez 100 eur za cely obsah... -
vooobec neprehanaju okolo tej hry, somariny okolo lietania dvdcka do vesmiru a teraz aby som si vydral setky uspory? ... mozem kaslat cele zberatelske nejsom zavislak aj ked milujem mass effect seriu, staci mi za 50€ normalna hra a budem stastim bez seba, bioware ma istu cenu studio roka tak uz vymyslaju
-
Mass Effect 2 - Collectors
Mass Effect 3 - Reapers
Dvě Věže - Saruman
Návrat Krále - Sauron -
-
To je náhodou docela hluboké přirovnání. A Shepard je jako Gandalf, který mezi jedničkou a dvojkou umřel, aby se vrátil silnější, s více spojenci a na konci druhého dílu zničil domeček menšího zla. Schválně kolik dalších podobností vymyslíme *15*
-
omlouvám se asi jsem hlupák ale nepochopil jsem co má saruman společného s kolektory.
Když už chceš valit do ME zaměř se třeba na příběhovou podobnost s DA či něco podobného todle je dost *1* *1* *1* *1* -
-
Člověk by čekal že když máš za avatara vědce, budeš víc používat mozek.
No né, nic ve zlém, jeho post nemá moc důvodu existovat, ale smysl dává naprosto jasný. -
-
Oh ano je mi absolutně jasné jak to myslí ovšem ty dvě díla jsou od sebe tak vzdálená že pokud chtěl nějak atakovat ME mohl proto vybrat mnoho lepších příkladů.
A pořád trvám na tom že saruman byl zcela něco jiného než kolektoři.
PS to abych si změnil profilovku když očekáváš že budu uvažovat jako Mayuri radši najdu obrázek nějakého oslíka abych ospravedlnil psaní haterských kravin až se tu začnou hemžit články o diablu III
PS 2 todle bylo ve zlém právě jsi rozzuřil Gotei 13 a nerdskou asociaci
-
-
-
Poněkud mimo, ale budiž:)Jelikož od prvního dílu Lotra, vlastně už v Hobitovi je hlavní zlo Sauron a to ve všech dílech. U ME jsou to celou dobu Reapeři, jenom člověk pomalu poodkrývá souvislosti. Jediná podobnost je v tom, že Saruman byl loutka Saurona, stejně jako Kolektoři byli loutky Reaperů, jinak souvislosti mezi sc-fi sérií ME a fantasy sérií Lotr nevidím žádné.
-
-
A Sauron byla loutka Morgotha, na to nezapomínat. *7*
-
-
Pravda, pravda. Ale nebyl Morgoth nakonec zničen v Silmarionu? Už mi pameť nějak neslouží.
-
-
Ano, byl nějakým zvláštním způsobem vystřelen do vesmíru. *1* Každopádně byl ale původcem všeho zla, zatímco Sauron proti němu byl ještě "slabý čajíček". *3*
-
-
-
-
-
Celkem bych si zahral i jednicku ale bohuzel, zda se ze nepodporuje 64 bit windows stejne tak i zaklinac 1 nevite o tom nekdo neco blizsiho ???Diky za odpoved.
-
-
Diky za komenty, mne se u toho mass effectu ani nerozbehne instalace prave zadam klic a kdyz se spusti tak to po chvili vyhodi chybu dat a hototvo mam origo, jinak mass effect 3 bude jiste paradni zalezitost.
-
Podporuje a to i bez patche. Problem bych videl mezi klavesnici a zidli.
-
-
Úplně stoprocentně ne, bez patche třeba nefungovala configuration utility a v některých případech se nechtěla ani spustit hra.
-
-
Podporuje, před týdnem jsem ji dohrál na Win 7 64-bit. Zkus nainstalovat nejnovější patch a nastavit kompatibilitu pro Win Vista sp1.
-
-
A nainstalovat jako správce
-
-
Přesně tak, tohle mi vypadlo...
-
-
Neznal bys náhodou nějaký způsob, jak na Win7 rozchodit Vietcong? Zkoušel jsem režim kompatibility, program VCstarter, který doporučovali i na oficiálním fóru. Hra mi vždycky po nějaké době spadne a co se mi povedlo zjistit, tak je to problém sedmiček a vist.
-
-
Bohužel žádný způsob neznám, Vietcong jsem hrál naposledy ještě na xpčkách, takže s ním na 7 nemám zkušenosti. Ale divím se, že VCstarter nepomohl.
-
-
-
-
-
-
Co má HW společného se hrou? To je jako bych napsal, že mě mašina stále 8 mega, protože sem k ní potřeboval hadry, garáž a ke garáži i barák.
To se zase někdo zviditelňuje hovadinama. -
-
protoze k tomu HW dostavas i obsah do hry ruzne zbrane, prevleky atd.
-
-
Ty figurky vypadaj hrubě bral bych i tu Catwoman v pozadí.
-
Veci od Razer sú top, myš a podložku mám doma ale len blázon si ich kúpi ešte predražené v zberateľskej edícii..
Teda i blázon v dobrom slova zmysle :-) -
-
jsou dobre dokad se ti neposerou, kvuli ne moc bytelne konstrukci a odfláknutí, mozná jsou dobre na papíře a z počítku používání, ale nic to nevydrzi, Moje zkusenost, Lachesis 5 mesicu, lycrosa 8 mesicu, sluchatka barracuda. .... ty mi diky bohu slouzi uz 3 roky a vse ok, klavesnici sem nahradil g15 mam ji 2 roky a nenese známiky pouzivani, to same s G500 myší...na konctrukční kvalitu, bytelnost a preciznost je logitech nedohnatelný...to mi nikdo nevymluví. PS: ale ten x360 Onza ovladač vypadá hezky, škoda toho ocásku, jinak bych do něj šel !
-