Přejít na výpis diskuzí
Mass Effect 3 vyletí do vesmíru a pak spadne někomu do klína
17.2.2012 | Adam Homola
129 příspěvků
-
Ne. Je trapný humor (trol atd.) a normální humor (RD, Mr. Bean atd.)
-
To je na světě to smutný. Ti inteligentní a rozumní jsou plní pochybností, nešťastní a rádi se nemají. Omezení chudáci, bez vlastního života a ještě se tvářící rádoby cool, jsou šťastní a ještě mají sami sebe rádi, zatímco zbytek je má za odpad. *9*
-
Na tom je prece komika zalozena ;)
-
Udělej to ještě dneska....aspoň už bude konečně klid. A vem sebou Jejdáska a Jindru....
-
Humornou? Co je na tom humorného ze sebe dělat debila?
-
Neee! Nechat jako humornou vlozku a odstrasujici priklad :)
-
Prosím redakci, zablokujte trola diskuzního....
-
To měli přístup pouze ti, co měli BF3:)
-
To je jak prohlášení z tiskové kanceláře, ale nechám tě v tom. *5*
-
Tak to jsem rád že ty jsi rád.Ted sme oba spokojený.
-
Nechápu, že vás to pořád tak bere a řešíte... Prostě moje příspěvky nečtěte, nahlašte je, vyburcujte si pro mě permanentní ban a je to, všichni budou spokojení. *3*
-
Uplnej rebel bez priciny!
-
Jsem tedy rád, že ti špatně být nemusí. *3*
-
Mně ale nezáleží na tom, co si o mně místní odborníci myslí... Píšu tak, jak chci, ne podle nějaké šablony, abych se někomu zalíbil či se jej snad nedotkl. *3*
-
Člověče není ti ze sebe občas špatně?Mě by bylo.
-
Jak chceš pak pod nimi diskutovat, aniž bys nebyl za blba, když nemáš páru o tom, co se tam píše? Teď to myslím všeobecně.
-
Číst články o ME? To po mně nikdo nemůže chtít, na to se mám příliš rád... *1*
-
Když může na ISS letět Krteček, tak proč by nemohli poslat tohle do výšky asi 30 km (ten nadpis o cestě do vesmíru je tedy jasný bulvár)? Jasně, je to obyčejná reklama, ale alespoň v něčem zajímavá... to je celé, nemusíš se tady nad tím hned hrozit. Jo, a příště si článek alespoň přečti, než pod ním začneš diskutovat. *3*
-
Také mě těší... *3*
-
Jestli jsou ty krabicky pridelany na takovym chatrnym drzaku (klaciku, nebo co to je, dle fotky), tak to muze dopadnout opravdu zle :)