Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak to?
    Vzdyt je to pry vicemene fanouskovska akce. I kdyby ne, tak ti to urcite nikdo nevnucuje.
    A mezi "hype" a "silnou reklamu" by se klidne nechalo dat rovnitko, ne? ; )
  • Mno musím říct,že původní nápad vyslat kameru na meteorologickém baloně vznikl už dávno a úplně jinde. vadí mi,jak se stává ze všeho co má silnou reklamu nechutný hype. tohle už není ani reklama,to je vyloženě vnucování produktu.
  • God-of-War
    Všeprd přežil
  • Tak jsem to dohrál a ten konec mi nepřišel nijak špatnej... Popravdě řečeno víc mě štvaly spoilery úplně všude *16*
  • Trol.diskuzni
    Konec špatný, nápad ještě horší...
  • Kdyby se místo podobných akcí raději zaměřili na důstojné a především slibované konce samotné hry, udělali by lépe. Ale jo, nápad je to dobrej... (jsem teď poněkud nas... rozčarován po dohrání).
  • nemam tohle rypani rad, ale vazne nechapu, ze kdyz to video a info jsem cetl na netu skoro pred mesicem (4.brezna), tak ze jim to sem trvalo tak dlouho o tom napsat.... :-/
  • tak nebudeme opet resit, ze vesmir zacina ve vysce 100km, ze... je to fajn akce nadsencu, snad me to jen trochu kazi ze je to za podpory EA, radeji bych opravdu neco amaterskeho...
  • Tynno
    LOL )))
  • Umaroth
    PL,CZ(SK) a Madarsko je jeden region takže se do vsech techto zemi distribuuje jedna verze hry, cele cechy maji polské, protoze zadne ''cz'' verze ani neexistují, taky me trochu stve ta poslká vlajka na obalu, ale co...
  • Nebylo puvodnim zamerem tech zahranicnich vzletu nechat tu hru pres GPS kazdyho sledovat, a nejblizsiho stastlivce pro ni dojet?
    Takhle to vypada jak behani za vlastnim aportem : )
    Ale i tak samozrejme pekne...
  • Neříkám, že jiné vtipy o konci nejsou dobré, ale tohle je opravdu trapné.
  • Kdyz uz bych si kupoval krabickovku, tak teda poradne ceskou verzi a ne nejakou polskou krabici, i kdyz je tam cestina...
  • a češi, samozřejmě
  • No ono v tom takovej rozdíl není...kor u diskuzí o hrách od bioware, tohle by snad mohl bejt i on...
  • Já si to objednával z xzone a taky mi přišla polská verze *15* Je to ale v pohodě.
  • Chudák trol.diskuzní vydávají se tu za něj takový ocasi
  • Ne jen amíci...
  • Zdá se mi to nebo ta tý fotce pod videem je polská verze hry?
  • Super video! Doporučuju se na netu kouknout jak amíci z téhle vzdálenosti skákali volným pádem dolů ;-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit