-
Proč se v tom všichni tak rejpete místo, abyste si řekli, že ten nápad je správně střelenej *3*
-
Taky, že jde o seriozní amaterský vědecký projekt, a to konkrétně o projekt Fénix - vyslání sondy do stratosféry. Bohužel při prvním letu v září 2011 se nenahrál žádný záznam. Spolupráce s EA byla určitě vzájemně výhodná.
-
Protože to tak nazvali. Jako když si děti hrají, taky jsou vojáci a stejně si nevystřílej mozky z hlavy. A tohle není žádnej vědeckej projekt, ale jen si větší děti trochu jinak hrají a je to pro ně pouštění do vesmíru.
-
SWuper , jde to i u nás připojit k meteorologickému balónu kameru a GPS .... EA a Mass effect je tam pro okrasu.
Až se takhle budou bavit lokální Hillbillies s kamerkou ze starého mobilu a právě tím vodíkovým balonem ..... pak , pak už budeme dál . -
No, tak proč to tak nazývají? Taky nepíšu, že jsem byl v Ostravě, když jsem skončil v Pardubicích. *4*
-
No jo, za každou cenu šokovat, aby se z toho biodroni mohli pod*lat štěstím... *11* *12*
-
....a teď pozor! Tato vesmírná edice, která se majestátně dotkla edge of the space, bude mít, díky její neuvěřitelné voyage, jiný, plně uspokojující, konec! *5*
-
Ten čeká asi na tebe ...
-
kdyby se dostala do vesmíru, asi těžko budeš něco chytat na území ČR *7*
-
Ten, co to vyhraje je lucker. A ty záběry? Nádherný :-O
-
Parada. Naprosto necekane jsem zjistil, ze nektere hlavni protagonisty znam:)
-
No do vesmíru sa tá sonda nedostala ani náhodou. To len na okraj, ináč celkom fajn nápad, palec hore.
-
Záběry z kamery byly super.
Nemůžu si pomoct, ale bylo by mi to o dost sympatičtější, kdyby šlo o nějaký seriózní amatérský vědecký projekt a ne vyslání ME3 do nebes. *7* -
V tom odkazu je jako maximální výška, kam se ta sonda dostala, uvedena možnost nejvýše 50 km, takže co to mají pořád s tím výletem do vesmíru? *4*
-
hehe pekne videjko. hlavne ta cast ked sa roztrhol balon. pekne to tam lomcovalo zo sondou, sa cudujem ze sa ten padaj nezamotal.