-
Kdyby se místo podobných akcí raději zaměřili na důstojné a především slibované konce samotné hry, udělali by lépe. Ale jo, nápad je to dobrej... (jsem teď poněkud nas... rozčarován po dohrání).
-
-
Konec špatný, nápad ještě horší...
-
-
Všeprd přežil
-
-
-
No do vesmíru sa tá sonda nedostala ani náhodou. To len na okraj, ináč celkom fajn nápad, palec hore.
-
-
tak nebudeme opet resit, ze vesmir zacina ve vysce 100km, ze... je to fajn akce nadsencu, snad me to jen trochu kazi ze je to za podpory EA, radeji bych opravdu neco amaterskeho...
-
-
Ten, co to vyhraje je lucker. A ty záběry? Nádherný :-O
-
No jo, za každou cenu šokovat, aby se z toho biodroni mohli pod*lat štěstím... *11* *12*
-
-
Chudák trol.diskuzní vydávají se tu za něj takový ocasi
-
-
No ono v tom takovej rozdíl není...kor u diskuzí o hrách od bioware, tohle by snad mohl bejt i on...
-
-
-
SWuper , jde to i u nás připojit k meteorologickému balónu kameru a GPS .... EA a Mass effect je tam pro okrasu.
Až se takhle budou bavit lokální Hillbillies s kamerkou ze starého mobilu a právě tím vodíkovým balonem ..... pak , pak už budeme dál . -
Tak jsem to dohrál a ten konec mi nepřišel nijak špatnej... Popravdě řečeno víc mě štvaly spoilery úplně všude *16*
-
Mno musím říct,že původní nápad vyslat kameru na meteorologickém baloně vznikl už dávno a úplně jinde. vadí mi,jak se stává ze všeho co má silnou reklamu nechutný hype. tohle už není ani reklama,to je vyloženě vnucování produktu.
-
-
Jak to?
Vzdyt je to pry vicemene fanouskovska akce. I kdyby ne, tak ti to urcite nikdo nevnucuje.
A mezi "hype" a "silnou reklamu" by se klidne nechalo dat rovnitko, ne? ; )
-