Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ....a teď pozor! Tato vesmírná edice, která se majestátně dotkla edge of the space, bude mít, díky její neuvěřitelné voyage, jiný, plně uspokojující, konec! *5*
    • Tynno
      LOL )))
    • Neříkám, že jiné vtipy o konci nejsou dobré, ale tohle je opravdu trapné.
  • Amylee.Anderson
    Ten, co to vyhraje je lucker. A ty záběry? Nádherný :-O
  • Parada. Naprosto necekane jsem zjistil, ze nektere hlavni protagonisty znam:)
  • No do vesmíru sa tá sonda nedostala ani náhodou. To len na okraj, ináč celkom fajn nápad, palec hore.
    • tak nebudeme opet resit, ze vesmir zacina ve vysce 100km, ze... je to fajn akce nadsencu, snad me to jen trochu kazi ze je to za podpory EA, radeji bych opravdu neco amaterskeho...
  • PreidaQ
    Záběry z kamery byly super.
    Nemůžu si pomoct, ale bylo by mi to o dost sympatičtější, kdyby šlo o nějaký seriózní amatérský vědecký projekt a ne vyslání ME3 do nebes. *7*
    • oleav
      Taky, že jde o seriozní amaterský vědecký projekt, a to konkrétně o projekt Fénix - vyslání sondy do stratosféry. Bohužel při prvním letu v září 2011 se nenahrál žádný záznam. Spolupráce s EA byla určitě vzájemně výhodná.
    • Ten čeká asi na tebe ...
  • Hairy_Ass
    V tom odkazu je jako maximální výška, kam se ta sonda dostala, uvedena možnost nejvýše 50 km, takže co to mají pořád s tím výletem do vesmíru? *4*
    • kdyby se dostala do vesmíru, asi těžko budeš něco chytat na území ČR *7*
      • Hairy_Ass
        No, tak proč to tak nazývají? Taky nepíšu, že jsem byl v Ostravě, když jsem skončil v Pardubicích. *4*
        • Protože to tak nazvali. Jako když si děti hrají, taky jsou vojáci a stejně si nevystřílej mozky z hlavy. A tohle není žádnej vědeckej projekt, ale jen si větší děti trochu jinak hrají a je to pro ně pouštění do vesmíru.
  • hehe pekne videjko. hlavne ta cast ked sa roztrhol balon. pekne to tam lomcovalo zo sondou, sa cudujem ze sa ten padaj nezamotal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit