Přejít na výpis diskuzí
Mass Effect a Dragon Age: historie DLC ve hrách od BioWare
24.2.2012 | Marek Tvrdý
130 příspěvků
-
A jako vždy si lidi nechávají doslova s*** na hlavu s úsměvem. Kdy si konečně lidi řeknou ,,A dost, tohle překročilo mez únosnosti?" a vyrazí na celém sětě cinkat klíčemi do ulic s hesly jako ,,Žádná DLC!" nebo ,,1200 Kč za 3 hodiny zábavy není fér!".
-
Nejhorší co se DLC týče je stejně Civlization V *16*
-
Naprosto souhlasím s tímto článkem, DLC jsou dobrý sluha al špatný pán. A konkrétně s From the Ashes podle mě překročili EA a Bioware mez. Kdyby to byla nevýrazná postava
(jako například Vega) nikdo by neudělal humbuk, nebo kdyby byla řešená jako Zaeed a tudiž jako protibazarová ochrana. Ovšem tohle je až téměř vydírání hráčů. Jsem rád že se takový článek objevil. A než se tady někdo začne navážet že pláčeme, mám předobjednanou CE a několik tisic bioware bodů. Přesto mě tahle politika štve. -
První BioWare hrou s DLC byl už Shattered Steel, kdy si měli registrovaní hráči stáhnout zdarma další zbraně a mise. Bohužel, internet ještě v té době nebyl samozřejmostí. *2*
-
Mne v Mafii II chýba DLC, kde by všetcia chodili nahý a zbierali by sa časopisy s oblečením.
-
proč se vzrušovat, zde je návod, jak si vychutnat plnou hru včetně všech dlc, legálně, bez nervů
--------------počkejte si rok, spíš dva, tři--------------------
klady:
1) cena - za pár kilíček kompletní hra, proč platit víc že
2) patche - hra je odladěná a bez chyb
3) návody - hra je dohraná a kdo se zasekne, najde pomoc
4) čeština - pokud hra neni česky, za pár let ji nějakej nadšenec zdarma udělá
5) grafika - hra vám pojede na maximální detaily, máte novej, rychlejší počítač
zápory
1) ego - jenom to vám brání to vydržet nehrát, velmi obtížně providitelné u uhrovitejch puberťáků, u kterých nehrát tu a tu hru hned rovná se společenský sebevraždě, budiž jim to přáno, ať se chlapci vztekaj, my ostatní si počkáme, MU HE HE HE HE HE HE HE -
-
Já s tím musím jedině souhlasit. Třeba Assassins Creed: IV jsem si koupil asi před měsícem a jsem spokojený.
-
Že hra je 2 roky stará neznamená, že vydají reedici se všemi DLC nebo že opraví všechny chyby. Vy jeste někde viděl prodávat Mass Effect 2 Complete Edition?
-
-
podla mna DLC su sice v niektorych pripadoch zaujimave a celkom spestria hru, ale na druhej strane nepridaju nic bez coho by si clovek nevedel uzit uz i povodnu vydanu hru, ktora bola a je aj bez DLC skvela, ME ci ME2 aj DA 1 aj 2 aj ten BG2 :) pre mna zostanu poriadne DLC iba Datadisky k hram, pretoze tie priniesly nejaky novy pribeh, priniesli vylepsenia (ovladanie, grafika, gui) a hlavne rozsirily hru niekedy aj o pekny kus BG2: TOB (skvely datadisk) Arcania 4 Fall of Setariff (skvely pripad, ked datadisk iba vsetko do..be, uz i na tak nie celkom podarenej povodnej hre). Na zaver len tolko, ze radsej by som bol, keby vydali len datadisky k hram, ale svet ekonomiky je neuprosny a skratka firmy si aj takymto sposobom zarabaju a je to asi pre nich aj viac pohodlne, ale nemyslim, ze je tomu tak aj v pripade vecsiny hracov - aspon ja si to tak myslim
-
Já osobně tak nějak nechápu smysl tohohle článku. To co se tu píše všichni vědí a ti co nevědí tak stačí když si přečtou jakou koliv dosku zi pod zmiňovaným ME 3. To hle je jen zase zbytečný nahrávání Flamu asi na tiscali zjistili že jim takovéhle články setsakramentsky zvedaj návštěvnost. Mimochodem to dlc Arrival mi přijde jako jasně vytržená část hry zvlášť pokud na to navazuje další plnohodnotný díl tak jak to teď bude.
-
-
Článek měl být původně jen příspěvkem do diskuze. Ale brutálně jsem se rozepsal a rozhodl se z toho udělat článek. Ten jsem dokončil předvčerem v noci a poslal do redakce. Jenže včera se objevil onen slavný twitter příspěvek od producenta o kterém pochopitelně tento server informoval. Já jsem kvůli toho musel část svého článku upravit a doplnit, ale nechtěl jsem to zase nějak odkládat, aby neztratil ze své aktuálnosti. Pokud někoho chcete vinit, pak ne redakci tohoto serveru, ale přímo mě.
Arrival není vytržen, je to prostě spojovací díl mezi ME2 a ME3 podobně jako například komixy či knihy. Arrival byl jednoznačně navržen a naprogramován až po dokončení ME2. -
-
Článek velmi dobrý. DLC je skutečně potřeba takto rozlišit. Je nebetyčný rozdíl me Arrivalem a From the ashes. Politika vydávání DLC jako takových není špatná naopak - nabízí možnost volby. Když nechci úžasné supr nové itemy prostě si je nekoupím. Připadá-li mi posádka v ME2 už tak přehnaně velká, kašlu na Zaeeda a Kasumi. Ale Liaru a Arrival si zaplatím tato tématika mě zajímá.
Co je zlo jsou 1 day DLC. Za jednu hru by se mělo platit jednou, bez umělého navyšování ceny.
-
-
Co se divíš, tady jsi na EAgaems a blíží se vydání jedné z jejich nejduležitějších her, takže je potřeba denně dát minimálně tak 2 články s touto tématykou.
-
-
Nevim co tu řešíte. I Zaeed byl jako DLC v Limitce hned při vydání. Tohle je to samé a opět se nad tím lidi pozastavujou a diví se jak kdyby to byla nějaká novinka.
-
-
V limitce byl Zaeed taky zdarma, ale pro normální verzi si šel dokoupit. Stejně jako From Ashes je v Limitce zdarma a pro normální verzi půjde dokoupit. Nebo ne?
-
Ale Zaeed je zdarma, kdežto From Ashes za 10 dolarů.
-
-
A já si včera koupil na GOGu Zaklínače za 9.99$ *1* Co z toho bude mít asi delší herní dobu? *3* (ME3 mám preorder na CE, ale 10$ za DLC je síla)
-
-
-
LOL někdo tu všem bez ohledu na názor dává mínuska
-
-
jo potvrzuji *4*
-