Přejít na výpis diskuzí
Mass Effect: Andromeda představuje Nexus a provázání kampaně s multiplayerem
8.3.2017 | Adam Homola
46 příspěvků
-
Já bych úplně animace obličeje neřešil. Tohle je problematický odvětví který prostě zvládá pár studií na světě(a z valný většiny se jedná o lineární koridorovky s předpřipravenými postavami)
U scotta mi příjdou animace absolutně ok na dnešní dobu. Sára je ale opravdu mimo a nevím čím to je.(stejně se mi její hlas nelíbí takže asi s ní půjdu až na druhej playthrough) -
Musím uznat, že v HL2 je mimika daleko lepší.
-
Mohli z toho udelat survival explorační MMO, treba že by se hráč stretával s ostatními hráči v baru, jít společne na mise atd. To je podle mne díra na trhu. Single človek dohraje za pár hodin, ale tohle by melo delší životnost, navíc by na to mohli nabalovat další placenej obsah...
-
Kvalita MP je pro mě zásadní, v ME3 sem nahrál přes 200 hod. a pokud se nedočkáme amatérské češtiny tak MP je taky jediným důvodem proč si Andromedu časem pořídit.
-
Máme s manželkou teorii: postavy a animace někdo vytvořil nejprve v armoru a až poté někdo dodělal to samé bez armoru, ale pouze editací toho, co vzniklo v armoru. To by odpovídalo tomu, proč pohyby a animace obecně jsou skvělé v armoru a proč vypadají tak směšně bez něj..... Ty postavy vypadají bez armoru opravdu hůř, než v ME1
-
-
ty postavy jsou hnusné, ale to byly už v DAI. Taky by mě zajímalo, proč všichni vypadají jako by jim bylo 16 let. Je ta hra určena primárně pro teenagery?
-
-
Nejsem si úplně jistý těmi animacemi při mluvení.
-
-
Tak to já jsem si bohužel jistej :/
-