Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když si na grafice potrpíš tak tohle se ti líbí ? https://www.youtube.com/watch?v=vBNGEIAB4xs

já kromě barviček, doskakování textur a stínu a brutalného Motion blur a mlhy nevidím nic,,
  • CRYPT
    Asi pred ctvrt rokem jsem objednal super deluxe digital edici, ale podle videi zacinam mit trochu obavy. Jako grafika je fakt krasna, to jo, to je u mne fakt plus, protoze si na grafice hodne potrpim, ale postavy a celkove uceleny dojem zatim nic moc. Jsem zvedav na pribeh, ale mam obavy ze kvalit skutecneho Mass Effect s hrdinou Commanderem Shepardem to nedosahne. V tom pripade se modlit at tedy pozdeji vyjde remake cele trilogie. Za tu bych penize rad dal
  • Ten člověk co komentuje to YT video by se měl naušit pořádně říkat "S".
  • Ale všechno je takové o ničem, grafika, ovládaní, boj, prostě všechno,,, mně to fakt přijde jako
    béčková hra, nevím ale netěší mně to, jsem fanoušek ME opravdu velký fanoušek prakticky to pro mně byly jedné s nejlepších her co jsem hrál, ale tohle je pro mně vtip navíc je rok 2017 a kromě,
    shaderu a rozmazání povrchu se už nedělá nic ???

PS jestli tohle chce opravdu GTX 1060 nebo 1070 tak už nechápu nic, a už nikomu nebudu radit s HW protože to co vím je asi k ničemu
  • srovnej si Fallout 4 a UnderRail. Jedno je ždímačka peněz, druhé dílo dělané s láskou k předloze. Díky Kickstarteru budeme mít Kingdom Come, System Shock 1 remake, Ultima Underworl 3 (Ascendant nebo jak se to má jmenovat). Máme Banner ságu, Torment, Divinity Original Sin a spousty dalšího. Ať si každý najde to své.
  • TheGGG
    simtě.... zatím z toho slavného kickstarteru a od nezávyslých devs nevylezlo nic víc, než chromé pokusy, artové podivnosti, retro kravinky a milion stejných plošinovek, hopsaček a tahovek. Kdepak AAA je byla a bude top, i když zrovna nový mass effect vypadá dost mizerně...
  • frag.ment
    V tom případě jsem jen rád, že po 20ti letech hraní na PC jsem před pár lety přešel na konzole..
  • většina z těch AAA her je high-definition odpad. Teprve s kickstarterem a nezávislou scénou zažívají PC hry menší renesanci
    http://www.rpgcodex.net/content.php?id=10535
  • Kozy
    hra pro konzole a ''hraní z gauče''

Ale upřímně, zatim ve mě ani jedno video z toho novýho dílu nevzbudilo ani trošku zájmu. Navíc to fakt vypadá jako Dragon Age ve vesmíru, ze společníků bych si do týmu nevybral ani jednoho. Ale je mi jasný, že pro tumblr to bude hra roku, ne-li desetiletí.
  • Nebýt PC tak na konzolích hraješ dodneška jen PONG ikdyž dnes už by byl v barvě *3*
  • frag.ment
    Nebýt konzolí, tak ti na PC vyjde tak 1-2 AAA hry za rok, jelimane..
  • frag.ment
    S tím špalkem si opravdu pobavil *1* Obávám se, že s postavama nic neudělají ani v budoucnu, když to nedokázali do vydání (hra už je dávno gold, že). Asi to Bioware přijde OK.. Naopak grafika a atmosféra prostředí se mi hodně líbí. A jak si někdo v jiné diskuzi stěžoval, že je tam moc barevných efektů - vždyť je to sci-fi a ne nějaký Battlefield, takže za mě tohle taky OK. Už je jen otázka, jak se to bude celé hrát..
  • O čem ? co máš na mysli ?
  • Kozy
    Tak o tom byl Mass Effect přece vždycky *3*
  • Ani náhodou, bez cz a za obyčejný konzolový port na pc, už jenom ta masáž jak je všechno skvělé, takovou masáž nedělá snad ani Ubisoft, navíc mi přijde že to ani není Mass Effect jak ho znám,
    obyčejná hra pro konzole a ''hraní z gauče''
  • ale no tak Witcher není zas až tak stará hra *3* ale jinak máš samozřejmě pravdu. Doufejme že tohle je preAlfa verze jinak by to byl vážně těžkej průůůůůser
  • Tak to já jsem si bohužel jistej :/
  • To je opravdu... Neuvěřitelné. I ve "starém" Witcher 3 obyčejné NPC vypadalo lépe a mělo lepší animace.
    Proč tam navíc sakra lidi čumí vykuleně? To jím někdo zarazil do zadnice špalek?

Snad na to bude z technických důvodů sleva... Když vidíme i ten horizon dawn na konzole.
  • Krogan s hlasem baletky? Nebo jak mu ta kůže "prochází" brněním? Ty obličeje fakt už řešit nebudu. Toto je tragedie, fakt že jo...
  • Já bych úplně animace obličeje neřešil. Tohle je problematický odvětví který prostě zvládá pár studií na světě(a z valný většiny se jedná o lineární koridorovky s předpřipravenými postavami)

U scotta mi příjdou animace absolutně ok na dnešní dobu. Sára je ale opravdu mimo a nevím čím to je.(stejně se mi její hlas nelíbí takže asi s ní půjdu až na druhej playthrough)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit