Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já bych úplně animace obličeje neřešil. Tohle je problematický odvětví který prostě zvládá pár studií na světě(a z valný většiny se jedná o lineární koridorovky s předpřipravenými postavami)

U scotta mi příjdou animace absolutně ok na dnešní dobu. Sára je ale opravdu mimo a nevím čím to je.(stejně se mi její hlas nelíbí takže asi s ní půjdu až na druhej playthrough)
  • Ani náhodou, bez cz a za obyčejný konzolový port na pc, už jenom ta masáž jak je všechno skvělé, takovou masáž nedělá snad ani Ubisoft, navíc mi přijde že to ani není Mass Effect jak ho znám,
    obyčejná hra pro konzole a ''hraní z gauče''
    • frag.ment
      Nebýt konzolí, tak ti na PC vyjde tak 1-2 AAA hry za rok, jelimane..
      • většina z těch AAA her je high-definition odpad. Teprve s kickstarterem a nezávislou scénou zažívají PC hry menší renesanci
        http://www.rpgcodex.net/content.php?id=10535
        • DRIZZT: Další zasloužené vítězství pro Zaklínače 3 *3*
        • TheGGG
          simtě.... zatím z toho slavného kickstarteru a od nezávyslých devs nevylezlo nic víc, než chromé pokusy, artové podivnosti, retro kravinky a milion stejných plošinovek, hopsaček a tahovek. Kdepak AAA je byla a bude top, i když zrovna nový mass effect vypadá dost mizerně...
          • Sežral jsi septik Šalamounovi, nebo tě zplodilo 40 trollů v gupači se štětkou?
        • frag.ment
          V tom případě jsem jen rád, že po 20ti letech hraní na PC jsem před pár lety přešel na konzole..
          • srovnej si Fallout 4 a UnderRail. Jedno je ždímačka peněz, druhé dílo dělané s láskou k předloze. Díky Kickstarteru budeme mít Kingdom Come, System Shock 1 remake, Ultima Underworl 3 (Ascendant nebo jak se to má jmenovat). Máme Banner ságu, Torment, Divinity Original Sin a spousty dalšího. Ať si každý najde to své.
            • Nejsem si jistý ale i Star Citizen byl na KS ne ? nevím
      • Nebýt PC tak na konzolích hraješ dodneška jen PONG ikdyž dnes už by byl v barvě *3*
    • Kozy
      Tak o tom byl Mass Effect přece vždycky *3*
      • O čem ? co máš na mysli ?
        • Co je natom konzolového? třeba ty konce můžeš zvolit: X -modrý B-červený Y-žlutý A-zelený *3* *2*
        • Kozy
          hra pro konzole a ''hraní z gauče''

Ale upřímně, zatim ve mě ani jedno video z toho novýho dílu nevzbudilo ani trošku zájmu. Navíc to fakt vypadá jako Dragon Age ve vesmíru, ze společníků bych si do týmu nevybral ani jednoho. Ale je mi jasný, že pro tumblr to bude hra roku, ne-li desetiletí.
          • Ale všechno je takové o ničem, grafika, ovládaní, boj, prostě všechno,,, mně to fakt přijde jako
            béčková hra, nevím ale netěší mně to, jsem fanoušek ME opravdu velký fanoušek prakticky to pro mně byly jedné s nejlepších her co jsem hrál, ale tohle je pro mně vtip navíc je rok 2017 a kromě,
            shaderu a rozmazání povrchu se už nedělá nic ???

PS jestli tohle chce opravdu GTX 1060 nebo 1070 tak už nechápu nic, a už nikomu nebudu radit s HW protože to co vím je asi k ničemu
  • Nemuzu si pomoct ale az na to ze to vypada fakt pekne tak nepratele jsou dreveni stojici retardi jako ve vsech predeslych dilech ... :(
  • Kvalita MP je pro mě zásadní, v ME3 sem nahrál přes 200 hod. a pokud se nedočkáme amatérské češtiny tak MP je taky jediným důvodem proč si Andromedu časem pořídit.
  • Skoda toho mp, doufal sem, ze pujdou cestou integrity ala Borderlands, nebo Dark souls.
    • flash789
      ja zase doufam ze tudy nikdy nepujdou.
  • Mohli z toho udelat survival explorační MMO, treba že by se hráč stretával s ostatními hráči v baru, jít společne na mise atd. To je podle mne díra na trhu. Single človek dohraje za pár hodin, ale tohle by melo delší životnost, navíc by na to mohli nabalovat další placenej obsah...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit