Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Samozřejmě že to nebudu kupovat, dokud si nepřečtu hodnocení finálního produktu. Přijde mi ale reálnější že Bioware rozšíří možnosti MP, jako že přidá tak komplexní věc jako jsou rozhodnutí ovlivňující děj. Při tom MP je to čistě technická věc bez nutnosti větvení děje, logické návaznosti atd.
    Dosud to tam byl MP jen dodatečně dolepený, tak je důvod věřit, že už mají za ta léta co ME3 běží informace a zkušenosti, aby to bylo vylepšeno. Server / game list s aktuálně běžícími hrami by byl dobrý start.
    Ještě více by mě potěšilo, kdyby to neběželo jen pod Origin-em, ale to je asi tak reálné, jak to "every decision will matter" :)
  • Docela se tesim. Libily se mi vsechny tri. Jedine ceho se bojim, ze do toho narvali Frostbite, coz nemusi byt na skodu, pokud se z toho budou snazit udelat dobrou hru a ne jen vyuzivat nastroju, ktere jsou delany primarne pro BF.

Space Battlefield s nazvem Mass Effect bych nemusel. Navic nejeden clovek ten projekt opustil coz muze naznacovat zmenu toho kam ten projekt smeruje (nerikam, ze to musi byt nutne spatne).
  • Nad tím jsem se vůbec nepozastavil. Máš pravdu. Otázka je, jestli to číslo 383 má hlubší význam, nebo jsem to jen špatně spočítal *15*
  • jsem zvědav jestli každou z těch hvězd budeme moci navštívit
    https://www.youtube.com/watch?v=udAL48P5NJU
  • Souhlas *4* ME3 je dobrá hra, ale malinko tomu něco chybělo oproti předchozím dílům.
  • Mass Effect má záchranu galaxie? Já myslel, že je to jen dating sim ve vesmíru.
  • Všimni si, že se jedná o prvočíslo.
  • K té bitvě z trojky - Narozdíl od jedničky dostávali všichni od Smrťáků na zadel a všichni věděli že dřív nebo později budou stejně poraženy a možná jediný klíč ke spáse ležel na Zemi, resp. v Londýně.
    Jenže to pak nedopadlo, stejně tak procitl Morpheus v Matrixu 2 :D
  • ME trilogii jsem projel do konce 2x. Dle mého ME1 > ME2 > ME3. ME1 má nejlepší příběh, ME2 má nejlepší akci, ME3 je opět takový nijaký, nepamětihodný. Jako ani ta trojka nebyla uplně špatná hra, řekl bych 8/10, zatímco jednička 10/10 a dvojka 9/10
  • přesně. Mass Effect 3 nebyla špatná v průběhu hraní, ale celý ten konec to pohnojil. Doslova scénaristický odpad o kterém by se dalo říct "napsali ho scénaristi poslední epizody Ztracených!"
  • ME3 určitě zmrvený nebyl, jestli se naráží (zase) na konec. Shazovat celý díl nebo desítky hodin dlouhou sérii, kvůli posledním 10ti minutám... konec zklamal, ale trilogie jako celek určitě ne.
  • Tak Bioware řeklo, že vylepší multiplayer??! Nemusím vám snad připomínat, že Bioware "řeklo", že Mass Effect 3 bude mít epický konec v kterém bude záležet na vašich jednotlivých rozhodnutím v příběhu ("every decision will matter") !!
  • Bioware šlo v poslední době s kvalitou hodně dolů. Jejich sešup začal někdy kolem r. 2010. Zmrvený Mass Effect 3, a nakonec neslaný nemastný Dragon Age 3, který jsem nedávno dohrál. Ten příběh byl hodně o ničem, horší než Witcher 3. Takže na nový Mass Effect jsem sice zvědavý, ale raději nebudu stavět svá očekávání příliš vysoko.
  • Nepočítám dobře, je to asi 383 let po třetím díle. Kupodivu pěkné číslo *4*
  • Pro redakci: nadpis máte zřejmě špatně. Jak již bylo zmíněno níže, v traileru se jasně říká, že budoucnost začala před šesti sty lety na místě, kde stojí - stojí před lunárním modulem na Měsíci (1969). To znamená, že děj by se měl odehrávat v roce 2569. První díl se odehrává v roce 2183. Jestli dobře počítám, tak je to 386 po prvním díle. Připočtěte 2 roky, kdy dávali Sheparda dohromady a něco málo za třetí díl a máme tu číslo zhruba 390. To je velký rozdíl!
  • Pro mě bude zajímavý MP. Na mé vlastní překvapení si stále rád zahraju HORDE mód. A tentokrát tvůrci slíbili komplexnější mapy více druhů úkolů a dokonce bude moci hráč přecházející SP zadat pro skupinu MP hráčů roli na přezkoumání, obsazení určité lokality. Uvidíme, zda a jak to tam bude implementováno a jaká bude motivace hráčů používat tuto možnost. Pokud to bude příliš lineární a hráčům se nebude chtít hru znovu procházet, těchto druhů misí bude asi ubývat.
  • Obavam se ze nikoliv, ze jen v jednom rozhovoru s liarou nebo Samarou padlo, ze lide se dozivaji max 130-150 let, kdyz maji stesti, ale muzu se plest...
  • Pravdu díš! Kašlu na záchranu galaxie, deflorace sexy mimozemšťanek, to je oč tu běží.
  • Tak to by už byl úplný konec a žádná andromeda by nebyla. :)
  • Což o to...atmosféru zmaru, tali i mordina jsem si užil ale celkový dojem prostě po divném konci letěl dolů...zvlášť když to člověk srovná s suicide mission koncem dvojky...trojka je rozhodně dobrá, ale jsou tam věci které člověk nemůže ignorovat, například deus ex machina fináního boje o zemi, konečná bitva, kdy se skrz tři díly (a obzvlášť ve trojce když si čteš válečný reporty ohledně Turianů třeba) dočítáš o bitvách a o tom, jak kdo kde použil strategii aby se nakonec největší flotila v glaxii, namíchaná do jednoho celku pustila proti masivní převaze...celej ten plán byl vlastně jenom o tom obětovat jediný flotily co galaxie měla aby se Shepy mohl dostat na zemi...pak si člověk vzpomene na vesmírnou bitvu z konce jedničky a prostě, nví co si mám myslet

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit