Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amylee.Anderson
    Anime? Fajn.
    Mass Effect? Bezva.
    Anime Mass Effect? *facepalm*
    • Já bych si to představoval ve stylu grafiky z videii co jsou ve hre tj. veskery animace a ne anime z toho nemuze vzniknout nic dobryho
    • Koukám že tu má hafo lidí zkreslenej pohled na anime.
      • Amylee.Anderson
        To se mýlíš, já viděla mnoho anime. Mnoho kvalitních anime a nemyslim si, že nemám skreslený pohled.
        • Tím pádem nechápu proč facepalm.
          Předpokládám, že proto že si představuješ velký oči či bizarní učes já totiž jinak nevidim duvod.
          A pokud to tak je tak stejnak anime/manga anime má ruzný styly kresby od groteskních až po realistický to samý žánry
          • Amylee.Anderson
            No, jedno se japoncům musí nechat, jsou to výborní dabéři (teda až na pištící pindy). Death Note náhodou nebyl zas TAK špatnej. Možná to je tim, že jsme to prvně viděla česky - bohužel. To je jedno z těch hodně dobrých anime.
          • Amylee.Anderson
            Je typický hneď vedět po jednom slově, co si pod tím představuju.... Znáš Ergo Proxy? To má krásnou kresbu (nejen to). Ale o tu mi nejde. Prostě mi to k sobě nesedí a pokud tam bude japonskej dabing, tak Shepard s typickym hlasem japonského dabéra bude hrozný a anglicky dabované anime je větší katastrofa. Je toho víc, prostě mi to nevoní.
            • A omlouvám se za češtinu ale sem nachcípanej a sem jeden z těch lidí který nedokážou ležet v posteli :D
            • Jinak v eng dabingu se mi líbil Afro Samurai.
              Ale to je asi jasný když to dabovali kapacity jako Samuel L.Jackson či Lucy Liu.
            • Aoyagi:To mi povídej do ted mám husinu z Death Note s českym dabingem Light kterej má bejt genius zněl jak idiot kterej nerozumí tomu co říká.
            • Vampire Hunter neměl zrovna špatný EN dabing. Hlavně ať na to nesahá nikdo z českého kráteru, to by byla katastrofa.
            • Oh GOD já pouze předpokládám kapiš?Protože jinak nevidim duvod mě je ukradený jestli je dabing ruskej,japonskej nebo mongolskej dabing je zvládnutej dobře což se funi říct nedá jejich dabingy sou hrozný.
  • tak prepokladam, ze je to vzdy lepsie , ako z toho urobit hentai *3* *1* ....len zartujem a kazdopadne sa tomu nebranim a tvorcom drzim palce nech sa to vydari *3*
  • Hah, hned se do toho pustí anime-hateři, ještě než o tom vůbec ví cokoliv jiného, než univerzum a že to bude anime, což je samo o sobě dost široký pojem.

Mám pro vás jedno slovo: senatonekoukejtene. (せなとねこうけjてね)
    • Lidi maj strašně zkrelený a jednoduchý pohledy na anime.
      Přitom anime se neomuzeje na žádnej žánr či styl a je spousta druhu témat realistickejch či předimenzovaně nereálnejch.
      A nejvíc to rozsekávaj lidi co tvrděj že všechny anime sou jako pokemon .
      • Lidi mají zkreslený a jednoduchý pohled na všechno. Někdo na anime, někdo na "lidi", někdo na něco jiného. Třeba mrkve.
        • Hele ten obrázek co máš je Toshiro Hitsugaya ne? Z bleachu :-)
          • No jo, už je to tak.
            • Hitsugaya je největší Borec XD
    • Psychotic
      Pokud to nebude mít přímou spojitost s příběhem některého z dílů série, pak tvou radu možná uvedu v platnost. Ale neber mě za zaslepeného hatera....
      Třeba Dead Space: Aftermath anime film spojující příběhy DS1 a DS2 byl udělaný poměrně hezky, ale na druhou stranu byl od amerických tvůrců, kteří japosnké anime použili zcela dobrovolně.
      • No zatím nemá moc cenu očekávat nic víc, než scenáristické béčko. Bůhví, jestli se vůbec na tom nějak podílí Bioware.
  • tu bundu chci!!!!!!! je kulervoucí
  • já proti anime/manga nic nemám.. ale to je to samé jako kdyby se v tomto duchu udělalo Star Wars (už Clone Wars se mi nelíbilo, i když je to přímo od Lucasovic a to jsem na SW vyrůstal a žral ho nehorázným způsobem).. kazí mi to dojem.. to radši nějáký animovaný film (nedávný Warhammer mě celkem překvapil, RE: Degeneration byl taky úžasný..) tohle mi prostě nesedí.. i když Dante's Inferno filme bylo celkem dobré, ale tam jsem nehrál hru, takže jsem neměl vžitý tu stylizaci a atmosféru..
  • Usmevne tyto diskuze zde.. Kdyz uz to nejde hadat se o PC vs konzole, tak se najde jina vec.. Aspon trichu zmena, ze :-)
  • Mohli by udelat po SWTOR Mass Effect MMORPG hru :) to by byla pecka.
  • nemel bejt mass effect velkej hranej film? http://social.bioware.com/forum/1/topic/129/index/2717410
  • Proboha, oni chteji z ME Universa skutecne udelat obycejnou zlataninu. *9* Ale to se dalo cekat po tom co poslali Drewa Karpyshyna delat na SW a ME nechali komixovemu zelenaci jako je Mac Walters. *10*
  • Hmmm T.O. Entertainment se na tohle nehodí to spíš madhouse .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit