Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Btw který jiný anime teda znáš?
  • Za starou belu nestojej to spíš naopak.
    Máš jen špatnej vkus nebo seš jenom další rádoby znalec kterej si myslí že ví co to je anime .
    A jakej styl?(no tohle už naznačuje že nevíš nic o anime a jen si viděl pár serií a hraješ si na znalce)
  • Amylee.Anderson
    Hayao Miyazaki má výborný filmy :)
  • Ani bych neřekl že je u nás anime tak moc populární, spíš je u nás zprofanovaných pár sérií, podle kterých se pak soudí ten zbytek. Kvalitních anime je dostatek, samozřejmě záleží na tom, který žánr a styl preferuješ, ale musíš sám hledat a ne jen že ti to někdo podstrčí;)
  • skus si kuknut nejake anime od tohto pana http://www.csfd.cz/tvurce/3892-hayao-miyazaki/ mozno zmenis nazor:) minule som si pozrel Laputa: Castle in the Sky a bol som z toho uchvateny aka krasna rozpravka to je:)
  • Mohli by udelat po SWTOR Mass Effect MMORPG hru :) to by byla pecka.
  • Osobně moc nechápu tu obrovskou popularitu anime u nás. Osobně se mi nelíbí ten styl a náměty taky většinou stojí za starou belu (i když pro mnoho lidí je to asi "cool"). Znám 3 dobré anime a to Akira, Ghost in the Shell a Ghost in the Shell 2: Innocence
  • tak ako anime to ma sancu byt aj zaujimave ako hra to je cisty prepadak
  • tak prepokladam, ze je to vzdy lepsie , ako z toho urobit hentai *3* *1* ....len zartujem a kazdopadne sa tomu nebranim a tvorcom drzim palce nech sa to vydari *3*
  • Uznávám, že o anime nic nevím a tak možná plácám nesmysly. Na nějaké bych se podíval, abych si doplnil vzdělání, ale japonský hry/seriály se mi prostě příčí.
  • Hitsugaya je největší Borec XD
  • No jo, už je to tak.
  • Hele ten obrázek co máš je Toshiro Hitsugaya ne? Z bleachu :-)
  • Usmevne tyto diskuze zde.. Kdyz uz to nejde hadat se o PC vs konzole, tak se najde jina vec.. Aspon trichu zmena, ze :-)
  • IWKYN
    Proti anime nic nema, vlastně ho dost žeru, ale u Mass Effectu je to trochu naopak... prostě mi to celý universum nesedne, BioWare sice možná sou dobrý, ale už jednička mi nepřišla nijak extra, takže todle spojení u mě teda rozhodně neprojde...
  • Já bych si to představoval ve stylu grafiky z videii co jsou ve hre tj. veskery animace a ne anime z toho nemuze vzniknout nic dobryho
  • Amylee.Anderson
    No, jedno se japoncům musí nechat, jsou to výborní dabéři (teda až na pištící pindy). Death Note náhodou nebyl zas TAK špatnej. Možná to je tim, že jsme to prvně viděla česky - bohužel. To je jedno z těch hodně dobrých anime.
  • já proti anime/manga nic nemám.. ale to je to samé jako kdyby se v tomto duchu udělalo Star Wars (už Clone Wars se mi nelíbilo, i když je to přímo od Lucasovic a to jsem na SW vyrůstal a žral ho nehorázným způsobem).. kazí mi to dojem.. to radši nějáký animovaný film (nedávný Warhammer mě celkem překvapil, RE: Degeneration byl taky úžasný..) tohle mi prostě nesedí.. i když Dante's Inferno filme bylo celkem dobré, ale tam jsem nehrál hru, takže jsem neměl vžitý tu stylizaci a atmosféru..
  • Záleží co si představíš pod pojmem žena protože Yuffie je ještě díte :D
    A nejsou to jen NĚKTERÝ anime takovejch nepostiženejch je spoustu jen nejsou známý jako death note .
  • Psychotic
    Jistě, některé anime tím postižené nejsou - snad nic z toho jsem nezaznamenal třeba v Deníku smrti - skvělá věc.
    Jinak k těm ženám: opravdu neznáš ten typický ženský hlas, který se objevuje snad v každé japonské tvorbě? Zkus si na Youtube najít postavu Yuffie Kisaragi a uvidíš. I když třeba takv Japonsku mluví každá druhá, nevím...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit