Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lidi mají zkreslený a jednoduchý pohled na všechno. Někdo na anime, někdo na "lidi", někdo na něco jiného. Třeba mrkve.
  • No zatím nemá moc cenu očekávat nic víc, než scenáristické béčko. Bůhví, jestli se vůbec na tom nějak podílí Bioware.
  • Lidi maj strašně zkrelený a jednoduchý pohledy na anime.
    Přitom anime se neomuzeje na žádnej žánr či styl a je spousta druhu témat realistickejch či předimenzovaně nereálnejch.
    A nejvíc to rozsekávaj lidi co tvrděj že všechny anime sou jako pokemon .
  • A omlouvám se za češtinu ale sem nachcípanej a sem jeden z těch lidí který nedokážou ležet v posteli :D
  • Jinak v eng dabingu se mi líbil Afro Samurai.
    Ale to je asi jasný když to dabovali kapacity jako Samuel L.Jackson či Lucy Liu.
  • Vídím odborník na anime promluvil..... doporučuju si aspoň zjistit základní fakta než něco začnu urážet.
  • Psychotic
    Pokud to nebude mít přímou spojitost s příběhem některého z dílů série, pak tvou radu možná uvedu v platnost. Ale neber mě za zaslepeného hatera....
    Třeba Dead Space: Aftermath anime film spojující příběhy DS1 a DS2 byl udělaný poměrně hezky, ale na druhou stranu byl od amerických tvůrců, kteří japosnké anime použili zcela dobrovolně.
  • Aoyagi:To mi povídej do ted mám husinu z Death Note s českym dabingem Light kterej má bejt genius zněl jak idiot kterej nerozumí tomu co říká.
  • Nic z toho nejsou obecný neduhy jen takový některý anime prostě sou .
    Navíc záleží na žánru fantaskní oblečení apod. je hlavně většinou v anime určený pro děti.
    Ale spousta anime takových není.
    Ženy mluvící jako děti tak to je pro mě novinka.
  • Ono je anime a anime že? Většina holywoodkých filmů sou taky nedívatelné hrůzy ale semtam natočí něco použitelného.
  • Hah, hned se do toho pustí anime-hateři, ještě než o tom vůbec ví cokoliv jiného, než univerzum a že to bude anime, což je samo o sobě dost široký pojem.

Mám pro vás jedno slovo: senatonekoukejtene. (せなとねこうけjてね)
  • Vampire Hunter neměl zrovna špatný EN dabing. Hlavně ať na to nesahá nikdo z českého kráteru, to by byla katastrofa.
  • Oh GOD já pouze předpokládám kapiš?Protože jinak nevidim duvod mě je ukradený jestli je dabing ruskej,japonskej nebo mongolskej dabing je zvládnutej dobře což se funi říct nedá jejich dabingy sou hrozný.
  • *1* ted si dokázal jakeš seš debil.
  • Jestli tohle sou obecný neduhy anime tak já sem vládce ještěranů.
    Řekní mi například co je na tomhle učesu podivnýho http://strangevehicles.greyfalcon.us/picturesg/j2.jpg
    V anime sou spíš často obyčejný japonský učesy a vidíš já rozeznám mužský postavy od ženských ve většině anime bez problémů .
    A chapadla?Hmm možná tak v hentai nebo náký anime satiře.
  • Psychotic
    Vlasy (barva i tvar); ženy vypadající, jednající i mluvící jako děti; přeplácané oblečení a zbraně, mnohdy příliš fantaskní nebo abstraktní příběhové linky, časté ignorování přírodních zákonů (hlavně gravitace, akce => reakce apod.); častá zmatečnost (když tvůrce popustí uzdu fantazii až moc) a mnoho dalších.
  • Troska?
    Od cias pokemonov mam toho tak akurat dost,nemozem vystat ked vidim tie ich trapne animovane postavicky,je to hnus,toto si ME nezasluzi
  • Podivné vlasy, chapadla tam kde být rozhodně nemají, zajímavé barvičky, někdy netuším jestli je postavu muž nebo žena (např Yu Yu hakucho tam jsem u toho kuramy dlouho nevěděl)...
  • Amylee.Anderson
    Je typický hneď vedět po jednom slově, co si pod tím představuju.... Znáš Ergo Proxy? To má krásnou kresbu (nejen to). Ale o tu mi nejde. Prostě mi to k sobě nesedí a pokud tam bude japonskej dabing, tak Shepard s typickym hlasem japonského dabéra bude hrozný a anglicky dabované anime je větší katastrofa. Je toho víc, prostě mi to nevoní.
  • Jaký neduhy?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit