Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vlastik.plaminek
    No v zásadě s tebou souhlasím, ale co se týče toho iPadu, tak musím těžce protestovat. Nejsem sice vlastník, ale měl jsem možnost si s ním chvíli pohrát a došel jsem k jedinému závěru. Tablet, do kterého nemůžu bez redukce narvat USB zařízení, nepodporuje multitasking a multitouch je na 2 věci. Je možné, že to už nějak opravili, ale v tom stavu, ve kterém jsem to měl v prackách by mi musel Apple platit za užívání, protože psychoterapeut je drahá záležitost a to ho ani nevyrobil Apple.
  • Trol.diskuzni
    Konec trilogie, po kterém bude následovat horda spin-offů a prequelů a dalších navazujících trilogií... To je mi teda "konec/vyvrcholení" jak malované. *3*
  • Hairy_Ass
    Však stále to je konec trilogie, co na tom tahle zpráva mění??
  • Spades
    A teď si všichni sedneme do kruhu a tiše poprosíme své herní bohy, aby to EA vydali i na android :)
  • Spades
    a proto vsechny novinky v iOS 5 jsou prevzate z androidu - diky ze si nam to vsem objasnil *7*
  • Spades
    jestli diablo neni rpg, tak ja jsem papez...

Jsou 2 moznosti jak brat RPG
    Statistiky -> diablo
    Moznosti v rozhovorech tzn roleplay -> mass effect

at chces tak ci onak, vzdycky bude RPG jedno z tech dvou
  • Spades
    uz si nekdy slysel o jailbraku ?
  • wtf? coze? po hardwarove strance doufam nemyslis to, z ceho je iphone poskladany .. protoze tam ti iphone nedefinuje nic, jelikoz je skladacka desitek vyrobcu. Pokud uz chces nekoho kdo hardwarove definuje mobilni dobu, tak Samsung (a to vlastne nejen v mobilech, ale dnes je Samsung technologicky leader, at se to libi nebo nelibi)
  • Trol.diskuzni
    A prej že je 3. díl vyvrcholením série ME... Před několika dny jsem to říkal, že to takhle dopadne. *5*
  • screenshoty----> http://touchplay.sk/mass-effect-infiltrator-prichadza-na-ios/ vypada to fakt dobre
  • Lawliet
    já bych řekl že je to role-play až moc
  • si asi ten link neotvoril
    a btw.. ja som tu hru hral :)
  • Cahir
    Wikipedie je tvůj zdroj?? Ahá...
  • ales.smutny
    Ne :)) Jen úvaha :)
  • Me v tech starsich hrach prislo ze spis hrajes za to auto, dyt tam nebyl snad ani volant, natoz ruce na nem
  • No jo, ale to je auto v kterym jen jezdis, ale hrajes za ridice a ten se nevylepsuje ;)
  • :) Ať je to co chce , moje krevní skupina to už není ... Souhlasím s váma chlapci ..
  • Podle me neni, to by pak bylo zavodni rpg aji need for speed kdyz si v nem muzes vylepsovat auto
  • Nejake priklady?
  • to bolo pozvanie? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit