Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Preed
    Ked pocujem slovo spin-off tak mi pride nevolno(cest vynimkam).
  • No tak to sis to pekne popletl, je to presne obracene :)
  • "ou bude čerstvě oznámený Mass Effect: Infiltrator a dějově se bude vázat právě k Mass Effectu 3. Podle všeho ovšem půjde jen o ryzí střílečku bez nějakých komplexních roleplay prvků. Sázet bude hlavně na skvělou grafiku, reálie universa Mass Effectu a tedy i využití stejných schopností, jaké najdete ve „velké“ hře. K ní se ovšem bude vázat i jinak než dějem."

nejak mi to logicky nedava zmysel: na jednej strane Infliltrator popisujete ako rydzu strielacku bez rpg prvkov a v tej istej vete popisujete, ze bude mat vsetko co sa nachadza v povodnej hre, ergo ze aj povodna hra je rydza strielacka bez rpg prvkov *1*
  • Já mám pocit, že iPhone byl jen takový chabý a ničím nezajímavý základ. Pak přišel Android, táhl to a Apple si to zkopírovali. Ale co já vím, tyhle platformy nesnáším ^^
  • Psychotic
    "Mám od nich každou kravinu, ale jakmile vydají něco, co nemůžu mít, můžou si to strčit někam". Velice častý jev.
  • Což samozřejmě bude.
  • iPhone prakticky definoval podobu, jak dnesni Smartphony vypadaji, pro hardwarove i softwarove strance, ostatni jen dotahuji to, co Apple zacal. Co je tedy na iPhone uchylneho? Ke hram: Vsechny komercni hry maji za ukol vydelat penize...
  • Mno proč ne, ale většinou tyto přidružené doprovodné hry valnou kvalitu nemají. Tak snad ME bude výjimka ( moc bych jí to přál )
  • Mass Effect mam rad (krom originalnich her mam i komixy a knihy) ale tady ty zbytecne odnose na uchylny iSrance, co maji za ukol vydelat o par dolaru navic, si muzou strcit za klobouk.
  • ales.smutny
    Jojo, přiznám se, že mě to ukrutně nebavilo...;)
  • len aby to na PC nakoniec nebol Mass Defect kvôli Origin-u ;)
  • on uz jeden "SPINOF" pro Iphone/Ipad byl, mezi jedničkou a dvojkou, Mass Effect Galaxies, ovládal se nakláněním telefonu a hlavní hrdinové byly Jacob a Miranda
  • tenced
    já to miluju... mass effect / lepsi nez zivot...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit