-
A prej že je 3. díl vyvrcholením série ME... Před několika dny jsem to říkal, že to takhle dopadne. *5*
-
-
Však stále to je konec trilogie, co na tom tahle zpráva mění??
-
-
Konec trilogie, po kterém bude následovat horda spin-offů a prequelů a dalších navazujících trilogií... To je mi teda "konec/vyvrcholení" jak malované. *3*
-
-
Tenhle spin-off se týká událostí v ME3, a že budou možná další prequely a trilogie, no a? ME3 ukončuje trilogii se Shepardem, takhle se to od začátku říkalo. Proč to pořád nemůžeš pochopit? *7*
-
-
Být tebou nekrmil bych toho trola. Ať řekneš co řekneš, stejně vždycky napíše nějakej těžce intelektuální výblitek, který je pořád o jednom a tom samém a navíc má z toho potom ubožáček hroznou radost. Kvůli němu a jemu podobným pomalu přestávám diskusní fóra navštěvovat :(
-
Já bych věděl, ale nechci bejt sprostej.
-
-
-
-
-
já to miluju... mass effect / lepsi nez zivot...
-
-
Nic prot ME ale život je přece jenom o chlup lepší... *7*
-
-
Mno proč ne, ale většinou tyto přidružené doprovodné hry valnou kvalitu nemají. Tak snad ME bude výjimka ( moc bych jí to přál )
-
"ou bude čerstvě oznámený Mass Effect: Infiltrator a dějově se bude vázat právě k Mass Effectu 3. Podle všeho ovšem půjde jen o ryzí střílečku bez nějakých komplexních roleplay prvků. Sázet bude hlavně na skvělou grafiku, reálie universa Mass Effectu a tedy i využití stejných schopností, jaké najdete ve „velké“ hře. K ní se ovšem bude vázat i jinak než dějem."
nejak mi to logicky nedava zmysel: na jednej strane Infliltrator popisujete ako rydzu strielacku bez rpg prvkov a v tej istej vete popisujete, ze bude mat vsetko co sa nachadza v povodnej hre, ergo ze aj povodna hra je rydza strielacka bez rpg prvkov *1* -
-
"Využití stejných schopností jako v..." a "Mít všechno jako..." ti přijde stejné?
Prostě budeš mít v Infiltrator nějaké skilly, které sis mohl vzít i v původní hře skrz RPG systém. -
-
v podstate to bolo nejednoznacne napisane, kazdy si pod tym clankom moze domysliet x veci
-
-
-
Ok, takže to máme comicsy, knihu, dvě věci na iOS, věc na facebooku, DLC ve sběratelský. Nezapomněl jsem jo a taky by měl vzjít nějákej Mass Effect 3, ale o tom se toho moc neví (jen leaknul celý popis děje). Vlastně jo. ME3 bude mít cool mulťák.
-
Vaše problémy bych chtěl mít...je Mass Effect RPG nebo není RPG...toť životně důležitá otázka nerdů z diskusí na games.cz
-
-
Furt lepsi nez chodit do diskusi a rikat lidem, ze se bavi o blbostech :) Ne ze by to nebyla pravda, ale copak se lidi taky nemuzou pobavit o uplnych nesmyslech a zbytechnostech? To se musi bavit porad jen o vaznych vecech? Hladomoru? Nedostatku pitny vody? Globalnim oteplovani? Krizi? Politice? HDP? To by ten zivot taky nestal za nic. A co je to vlastne to RPG? Taky neni tema k zahozeni :)
-
-
Ne to nemusí...ale je rozdíl "pobavit se o tom" a zasvinit tim každou diskusi která se k daný hře táhne...v tom vidim dost markantní rozdíl
-
Od tebe to sedí!!! Znám te jeste z hrej, kde si pořád dělal přemoudřelýho a chtěl jen debaty o necem, dokonce si se i radoval, kdyz zrusili podle tebe diskusi o nicem PS3VSXbox. Proste starej dobrej krivej Robotron3.
-
-
Ja te neznam, ale to je jedno. Bavit se o RPG je debata o necem. Ale bezduvodne se urazet, spamovat, trollovat, proti tomu budu vzdy a vsude.
-
-
-
Zatímco ty máš na práci jenom pomlouvat ostatní...
-
-
Zamysli se nad sebou, ty lidi se tu dohadujou o tom, jestli to je nebo neni RPG, jako by to změnilo výsledek hry...jaká bude nebo nebude, ta hra je prostě mix střílečky a RPG...opravdu ti to přijde důležitý? Je to stejně pitomý jako se hádat o tom, jestli je NHL 12 lepší než NHL 94...RPG už neni to co byli Baldurs Gate...pokud to ještě někomu nedošlo a žije zastydle v 90 letech tak prosim...nikoho nepomlouvám, jen konstatuju...pokud někomu přijde důležitý vtlouct a hádat se za svůj názor na internetový diskusi tak pro mě neni nic jinýho než nerd...stejně tak jako, že mě tuny adolescentů mínuskujou a ty dostaneš tisíce plusek aniž by někdo pochopil pointu tědlech postů
-
-