Přejít na výpis diskuzí
Master Chief kolekce přinese šestici předělaných map pro Halo 2
8.7.2014 | Aleš Smutný
42 příspěvků
-
volny preklad...skoru...skorou ;)
-
Souhlas. Jen aby Tvá věta byla správně, slovo "master" bych nahradil slovem "warez". Jinak věta opravdu smysl nedává...
-
nevěděl bych že skoru je rychle, jinak pohoda
-
PC MASTER RACE ret*rd zase trollí.
-
jo mít LCD na zdi v ložnici a pařit v leže na zádech v posteli, to je něco jiného, to by se i dalo
-
já to právě zkoušel a přijde mi to asi 1000x míň pohodlné než si sednout do křesla, nebo tedy sednout na ten gauč když už, tak se ptám jestli v tom není nějaký fígl když jsem slyšel od několika různých lidí že si to hraní v leže na gauči pochvalují, asi dělám něco špatně *7*
-
Odkrví se ti mozek a můžeš omdlít při hraní na hlavě. *15* Jinak vždycky pobavíš he/he. To se ti musí nechat.
LOL, tady se mínusuje dneska ve velkým teda. *3* *2* -
TV lze mít na na držáku stěně natočenou na sebe, taky nechápu jak to někomu příjde pohodlné mimoto že může při neodborném přidělaní nebo kdoví dojít i k neočekávanému pádu.
-
Dobrý je se stavět na hlavu. Ale takhle hrát jseš schopnej maximálně 6 hodin, jinak tě potom mírně bolí za krkem. Proto jsem se naučil při práci na PC-k levitovat - nejlepšejší.
-
tohle mě třeba vždycky zajímalo, to jako ležíš na gauči na boku a držíš gamepad v natažených rukách před sebou, nebo ho máš přitažený k tělu? a nebolí tě z toho za chvíli rameno na kterém ležíš? nevadí ti že máš obraz otočený o 90°? já takhle nedokážu ani sledovat televizi, natož něco hrát
-
Tož to jsou pořád ty stejný teploušský K+M gumoviny. Ani se nemá cenu vyjadřovat. Ale on byl tenhle panáček od hranic vždycky na games nějakej divnej.
-
ja si teda radsi sednu ke komplu, nez nekde polosedet/lezet (protoze presne k tomu ty gauce a kresla svadi) u tv kde me pak zacnou bolet zada coz na dobre zidli u PC nehrozi.
-
27 - mínuskový fantom strikes back! *15*
-
Tu je krasne vidiet, ze su tu takmer sami casual konzolaci..
Tiez si zahram nejaku tu hru na gamepade, ale je mi nagrc hrat FPS na niecom inom ako klavesnica + mys.. proste zameriavat atd.. sa proste neda, a ten autoaim system je bullsh*t.. naco hram hru ked vsetko za mna robi pocitac ? -
Taky slušnej způsob, mám takhle zařízeno na kalkulačce a spokojenost. Jako ono hrát FPS se dá hrát i s vidlema v hnoju. Ale myš a klávesnice, to je už takovej archaickej a pořád přeceňovanej způsob pro nevyvinutý a evolučně ne moc dobře vyprdlý, co ti budu povídat. Chybí mi tam taková ta pohodlnost a intuice v ovládání jako právě u toho volantu nebo vidlí.
-
jak jaké fps a jak kdy.. cpat nam to nemusis :) ja si lehnu s padem i ke kdejake FPS bez problemu. Pokud nejde vylozene o PC MP kde na padu nemas narok tak nemam jedinej duvod prknit stim u stolu jen abych AI sundal o pul sekundy driv... *6* ale nechapu proc na trilionty koment tohodle typu vubec odpovidam :D .. *13*
-
já bych to hrál na volantu
-
Já ne. Stejně bych si k tomu musel připojit gamepad.
-
taky
-
Pokud by to vyšlo na PC, tak bych se k Tobě přidal a okamžitě koupil.