Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • volny preklad...skoru...skorou ;)
  • Souhlas. Jen aby Tvá věta byla správně, slovo "master" bych nahradil slovem "warez". Jinak věta opravdu smysl nedává...
  • nevěděl bych že skoru je rychle, jinak pohoda
  • TheGGG
    PC MASTER RACE ret*rd zase trollí.
  • jo mít LCD na zdi v ložnici a pařit v leže na zádech v posteli, to je něco jiného, to by se i dalo
  • já to právě zkoušel a přijde mi to asi 1000x míň pohodlné než si sednout do křesla, nebo tedy sednout na ten gauč když už, tak se ptám jestli v tom není nějaký fígl když jsem slyšel od několika různých lidí že si to hraní v leže na gauči pochvalují, asi dělám něco špatně *7*
  • Jack1947
    Odkrví se ti mozek a můžeš omdlít při hraní na hlavě. *15* Jinak vždycky pobavíš he/he. To se ti musí nechat.

LOL, tady se mínusuje dneska ve velkým teda. *3* *2*
  • Jack1947
    TV lze mít na na držáku stěně natočenou na sebe, taky nechápu jak to někomu příjde pohodlné mimoto že může při neodborném přidělaní nebo kdoví dojít i k neočekávanému pádu.
  • Dobrý je se stavět na hlavu. Ale takhle hrát jseš schopnej maximálně 6 hodin, jinak tě potom mírně bolí za krkem. Proto jsem se naučil při práci na PC-k levitovat - nejlepšejší.
  • tohle mě třeba vždycky zajímalo, to jako ležíš na gauči na boku a držíš gamepad v natažených rukách před sebou, nebo ho máš přitažený k tělu? a nebolí tě z toho za chvíli rameno na kterém ležíš? nevadí ti že máš obraz otočený o 90°? já takhle nedokážu ani sledovat televizi, natož něco hrát
  • Tož to jsou pořád ty stejný teploušský K+M gumoviny. Ani se nemá cenu vyjadřovat. Ale on byl tenhle panáček od hranic vždycky na games nějakej divnej.
  • snorgrind
    ja si teda radsi sednu ke komplu, nez nekde polosedet/lezet (protoze presne k tomu ty gauce a kresla svadi) u tv kde me pak zacnou bolet zada coz na dobre zidli u PC nehrozi.
  • Jack1947
    27 - mínuskový fantom strikes back! *15*
  • xH4wK
    Tu je krasne vidiet, ze su tu takmer sami casual konzolaci..
    Tiez si zahram nejaku tu hru na gamepade, ale je mi nagrc hrat FPS na niecom inom ako klavesnica + mys.. proste zameriavat atd.. sa proste neda, a ten autoaim system je bullsh*t.. naco hram hru ked vsetko za mna robi pocitac ?
  • Taky slušnej způsob, mám takhle zařízeno na kalkulačce a spokojenost. Jako ono hrát FPS se dá hrát i s vidlema v hnoju. Ale myš a klávesnice, to je už takovej archaickej a pořád přeceňovanej způsob pro nevyvinutý a evolučně ne moc dobře vyprdlý, co ti budu povídat. Chybí mi tam taková ta pohodlnost a intuice v ovládání jako právě u toho volantu nebo vidlí.
  • jak jaké fps a jak kdy.. cpat nam to nemusis :) ja si lehnu s padem i ke kdejake FPS bez problemu. Pokud nejde vylozene o PC MP kde na padu nemas narok tak nemam jedinej duvod prknit stim u stolu jen abych AI sundal o pul sekundy driv... *6* ale nechapu proc na trilionty koment tohodle typu vubec odpovidam :D .. *13*
  • já bych to hrál na volantu
  • Já ne. Stejně bych si k tomu musel připojit gamepad.
  • taky
  • Pokud by to vyšlo na PC, tak bych se k Tobě přidal a okamžitě koupil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit