Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale pobavilo mě, jak tam ta máma na konci říká: "Why would they even make something like this?" a pak se ozve "Rated M, for mature." xDD
  • http://www.youtube.com/watch?v=-jC-PlmTUf4

Nelíbí se originál? *1*
  • Možná právě proto "najala" EA externistu aby se v případě problému mohla od celé téhle kampaně distancovat.
  • Máš pravdu...z dlouhodobýho hlediska by to mohlo činit problémy...ale to jen v případě, že z toho někdo udělá velkou kauzu a toho se až tolik nebojim...maximálně se to označí za nevhodnou reklamní kampaň, ale myslim si, že se to nebude brát až zak vážně...tohle má bejt podle výrobců jen srandička (na druhou stranu možná taky podnět k zamyšlení, jestli sme v pořádku, když se nám na hrách líbí jen ta brutalita)...a máš recht i s těma paničkama...taky mi přijdou dost jetý...kvůli tomu, aby si mohli koupit novou halenku, nebo zajít na kolagenový injekce, podstoupěj tohle a pak vyjadřujou názor...nejvíc se mi líbilo video jedný černošky, když jí řekli, že to je podle skutečný události LOL...
  • TO: hh - Zřejmě se v určitých bodech textu nechápeme navzájem a v tom se zdá být ten hlavní problém akcelerovaný tím že musíš mít zásadně poslední slovo :-)!!!A v žádném případě tu nejde o nedostatek mojí argumantace atd.!!! V podstatě jsem k tomuto tématu chtěl říci jen to: Tento typ žen o hraní těchto žanrově spřízněných her atd. nemá ani páru, tudíž si ani nedokážou představit, že taková hra může být i pro někoho dalšího zabavná ba zajímavá, protože proboha kdo by hrál takovou hrůzu vždyt to by byl skandál a okamžitě to v tom traileru davájí s emotivní podjuatostí značně dávat najevo a hlavně akcelerujou jak kravky když vědí že je snímá kamera!!!A dále melou svoje neherecký bludy s psíma očima proti tomuto druhu zábavy jaká je to hrůza a jak vůbec někdo mohl takovou hru stvořit?!!! Což je stupidní populistické a hlavně v Americe často používaný jev + doprovázený s akustickým jevem Oh my god! S kterým to nemá nic společného a pořád ho chudáka berou do huby :-)!!! *5*
  • Tady nejde o srovnani nakejch grafickejch efektu, je videt ze uz nemas cim argumentovat. Myslel sem jakykoliv horor. Je jedno jestli je psychologicky nebo sou tam hektolitry krve. Saw me napadl jako prvni horor tak sem ho napsal, ale to ty si nepochopil a musis to hned srovnavat s nakejma specialnima efektama. Tady jde o to, ze death space je hororova strilecka u ktery se leknes a v saw se leknes taky. Ne o tom, ze ma neco lepsi efekty. A kdyz tady tera pises, ze je to jenom animace, proc to neni rovnou PG+3 ? Si marný... Nerikam ze to nebylo nacviceny, ale takhle bych se lekl klidne u ty hry at bych rikal cesky: no do prdele nebo anglici O my god..
  • Co se týče lekavosti člověka, tak ta je samozřejmě u každého jedince individuální to vnímám beze sporu jasně! Ale ruku na srdce předhánět a předvádět se emocema před kamerou při sledování neškodné vizuální PC animace v podobě traileru k Dead Space 2 takovým to způsobem je prostě ujetý!!! A tvoje přirovnání k SAW je v tomto poměru naprosto nepřiměřený!!! PC animace v Dead Space 2 vs Speciální efekty s hektolitrama krve a vnitřnostmi na zdech v SAW - To je přeci jasný vizuální nepoměr!!! To snad ani nemůžeš myslet vážně srovnávat Dead Space s filmem SAW co se týče vizuálních grafických efektů atd.!!! Tady jsi vážně mimo ty kolego!!! *6*
  • No, to komu to kdo prodá má na svědomí obchod, kde se ta hra koupí.
  • A mužu se tě zeptat, proč skoro každý člověk který se dívá na horor třeba Saw atd zakřičí a lekne se při hnusných scénách tak proč by ty tvé tzv. "puritánské" matky nemohli zařvat O my god když se leknou? Nechápu že v tom vidíš exoty bez rozumu...
  • radsi si zahrajte hru Amnesia od tvurcu Penumbry, hrajte vecer a nejlip se sluchatkama..neskutecna atmosfera, mistama jsem byl fakt posranej a vahal jsem jestli mam ty dvere otevrit nebo radsi ne a udelat to az rano *1* *1*
  • Mile deti, s vama je vzdycky takova legrace :-).
  • Já vím, ale taky vím, že když si nějaké chci koupit tak stačí naběhnout do města, případně to vyřešit starým způsobem - použít plenky hadrové.
    Reklamy na hry jsou sice zbytečné, ale to reklamy na "nový úžasný tarif od T-mobilu" taky (Zvlášť když to polovině lidí rozešlou SMSkama) ;)
  • Plenky jsou důležitý.
  • Hraje Minecraft (Pokud je to TEN GTAmaniak :D). Ale co, já ho hraju taky a nestěžuju si :D

Jinak si myslím, že tohle je jedna z originálnějších reklam. Takovou u nás v ČR nenajdete.
    A teď mi řekněte - radši byste se dívali na tuhle reklamu (případně nějakou její českou verzi) nebo na nějakou ťuťu ňuňu reklamu na plenky? ;)
  • Zase řešičky o H....?!!! Hlavně ať už je to venku, my si to s mámou chceme už zahrát!!! *1*
  • Dej si ruku do trenek a dej si facku, ale pořádnou!!! :-) *2*
  • Naprosto souhlasím!!! Opravdu nic záviděníhodného nebo kvuli čemu bych měl trpět Cz komplexem!!! *5*
  • Tady se právě ukazuje, že jsi člověk s nižším sociálním IQ. Tato reklama je odkaz na rebelii a dělá si z ní srandu a tím hráče láká. Řekl bych, že jsi zase trochu zaspal dobu. :p
  • Oni jsou celkem dost mimo stačilo jak řvali kvůli talibanu v MoH. Amíci si myslí že jsou něco extra a podle toho se i chovají.
  • Zde vůbec nejde o jakkousi závist ba dokonce nějakou zakomplexovanost ega českého občana vúči Americe!!! Jen zde poukazuju na to, že moje matka jako i většina normálních žen středního věku s rozumným nadhledem na věc by nad takovým trailerem mávli rukou a jednoduše by si řekly Hm... pěkná kravina, tak tato hra asi nebude vhodná pro mého 10letého chlapečka!!! A ne že se před kamerou budou předvádět jak bezmozkový stupidi a řvát Ó můj bože co to je za hrůzu a zakrývat si oči a dělat scény jak kdyby to byla realita, když každý normální uvažující člověk přeci ví, že jde pouze o virtuální zábavu daného žánru pro určitou věkovou skupinu hráčů!!! Jinak pointu traileru jsem samozřejmě pochopil jen jsem zde chtěl vyjádřit tu zbytečnou hysterickou reakci učinkujících puritánských rádoby dam a to většinou pocházejících z USA, kde místo důležitějších a mnohem užitečnějších věcí, většinou řeší až moc horlivě a emotivně píčoviny tohoto charakteru!!! Takže s nějakým komplexem či zavistí alá (závistivej čech s rádiovkou na květáku) na mě nepoukazuj, protože takovým upjatým puritánům a exotům bez vlastního rozumného nadhledu nad danou věcí není co zavídět!!! *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit