Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sex s vlastni rukou se nepocita jako sex *1*
  • Robotron3
    V co ze to veris? :)
  • A který bůh musíš být konkrétní.
  • gtamaniak
    Ja jsem taky věřící.Je mi 15, měl jsem sex, hraju brutální hry, a nadávám.
    Nevím co máš za problém.Jde o to věřit, né být nejpřísnější osoba na světě.
  • nojo, ale ktery? :)
  • ak mas 13 rockov tak preteba hej. pre dospelych je to jednoducho fail.
  • Drom
    Za co ty trubko? Co je spatneho na virtualni zabave? Ten tvuj slavny buh by to mel naopak podporovat a trestat hovada, co ublizuji a zabiji ve skutecnem svete.

Tyhle ignoranty mam vazne nejradsi.
  • jo.. a presne kvuli Dead Space 2 ...
    mozna az ho peestane bavit hrat RTS v afganistanu, iraku...
    nebo 3th person shooter v tunisku ...
    pak mozna da nejakej reset nebo load :DD
  • PAN BUH VAS POTRESTA *10* *10* *10* *10* *10* *10*
  • Pravej_PipMan
    Tak to pánbů s tebou *3*
  • Drom
    *7* *7* *7*

No jo, to by nebylo EA, aby nebylo kontroverzní. to je jako s tim Talibanem. Teď vyrtokuji s reklamou 18+ hry, která cílí na nactileté publikum, které rebeluje proti svým rodičům. A pak se diví, že jim chtějí zavést státní restrikce. Ze strany EA nedomyšlené. Nehledě na to, že to neni ani vtipný, ani zajimavý.
  • anti-EA nalady su celkom pochopitelne imo .. nie je to tak davno co hadzali na trh jednu blbost horsiu nez druhu (a hlavne vsetko co najrychlejsie...)
    treba ale samozrejme rozlisovat co EA produkuje a kde je "len" distributor
    ...na margo reklamy ...
    nie je urcena pre matky (sokujuco) ale pre hracov, ktorych tato reklama naozaj skvelo naladi (cynizmus a ciernocierna temnota :D)
    takze marketing (ako obvykle) zvladli na jednotku
  • Mno co dodat k reakcím amerických matek, které umějí jediné a to co nejemotivněji vypustit z úst slova typu "Oh my god!!! nebo Oh jesus!!!" Nevím proč takovým to domacím slepicím (40-60 let), které trpí těmi nejděsivějšími předsudky co to je za hrůzu, vůbec pouštěj takovýhle trailery je více než jasné že z toho taková american puritánka nadšená nebude, a že ji vůbec nebude zajímat, že v této hře půjde především o pořádnou porci fiktivní hororové zábavy pro nejednoho pařmena!!! Na druhou stranu jsem rád, že jsem opět viděl nefalšované neoriginální a hlavně dementní reakce amerických občanek, kde na neexistující fiktivní zlo ukazujou prstem a řvou Oh my god!!! Ale když jde Amerika v realtime současnosti do kterékoli války házek bomby na ostro, american matky řvou "God bless you America!!!" Praštěnej národ a nemám ho rád!!! Pure American Demence :-) *5*
  • Payback je zrovna nejhorší díl celé série...
  • ''Polotovarů pro nenáročné''??!Ty jsi chlapče Dead Space asi ani nehrál co?DS není vůbec polotovar.Je to jedna z nejlepších her od EA *7* Kup si plíny a radši si to místo toho kecání zahraj taky!
  • Vážně nevím odkud se tihle lidi v diskusi vzali, že dokážou jak fanatici nadávat na EA kvůli jedné vtipné a nekýčovité reklamě. Asi nějací anti-EA fanatici nebo co...
  • Nevím co to meleš, podle mě dost originální a vtipná reklama. :P
  • Co im ukazali multiplayer?
  • Pravej_PipMan
    To už na tom asi jsou hodně špatně, negativní reklama je sice taky reklama, ale takhle okatě a podle mně celkem i trapně nalákávat na svůj dlouho očekávaný produkt (a pravděpodobně velice úspěšný, jednička byla supr), to je kumšt, kterej ani v Ringieru (čti Blesk a Aha!) nezvládaj tak dobře. No snad jim to přinese zisk a dvojka bude mít tu pravou atmosféru.
  • Co pak EA nestačila negativní reklama kolem MoH a Talibanu to musí blbnout i s timhle? Reklama je sice fajn ale tohle je trapný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit