-
Až budeš mít děti tak možná pochopíš že důležitá je správná výchova a potom se ti z něj nestane fracek jak ty píšeš. To jestli má nebo nemá PC na tom nic nezmění.
-
Nejbrutálnější bude imho Manhunt 2.
-
Debilní reklamní kampaň, co jiného čekat od EA a jejich polotovarů pro nenáročné.
-
najbrutálnejšia hra je aj tak Call of Cthulhu: Dark corners of the Earth
-
EA spravi pre prachy vsetko. Aj zapreda nase matky. Vam sa to paci? GO TO HELL EA!!!
-
Nasmál jsem se.
-
Je mi 16. Jedničku jsem dohrál a na dvojku se neskutečně těším. Když jsem viděl to video těším se ještě VÍC. Je to parádní brutální a strašidelná hra. "It' revolting. It's violent. It's everithing you love in a game."
-
Náhodu super! A koukám, že to tu moc lidí nepochopilo.
"Je to odpuzující, je to násilné, je to všechno co ve hře milujete" Konečně někdo připustil, že hry můžou být násilné a ošklivé, ale přitom podotkli, že je to JEN HRA. Docela se divím, že EA, ale přesto tleskám. -
Mi to prijde jako spot "Two girls, one cup" a nasledne videa tech, co se na to divaji :D Ale od spolecnosti EA bych tohle necekal. No co, kazdy jednou zblbne *7*
-
Proč to video vypustili? Mám tuchu. Doufá se v kontroverzi, kontroverze rovná se vyšší prodeje.
-
hodne trapne, az budete jednou mit deti tak pochopíte (jakoze tvurci zrejme deti ani rodiny nemaji). Ja kdyz budu mit dite a bude to pubertalni fracek tak bude vladnout doma zelezna disciplina a budu mu kontrolovat pc nebo mu ho uplne zatrhnu. Ha ha *12*
-
Akorát teď musí ukecat matky, aby jim na to daly penize :)
-
Souhlasím s Filuto. Je to psíš blbost než nějaká reklama asi tak, když ubisoft vypustil hrající kočku na piáno v kampani pro splinter cell! spíš by mě zajímalo nad čím se ve hře tak pohoršovaly! i když takové rašple, kdo ví? *11* E.T.voládomů
-
To ze je ta hra urcena pre 18 rocnych neznamena ze ju budu hrat len 18 rocny ..... a myslim si ze tato reklama je pre pubertakov usita namieru a pokladam ju za vyborny marketingovy tah(teda pre danu vekovu skupinu)
-
Kdyby to bylo video od nějaký jiný společnosti tak neřeknu...ale když je to od matěřský EA tak ůčel toho fakt nechápu. *7*
-
No to mi je jasné. Já jen nechápu, proč na 18+ hru dělají 18- spot
-
Asi tak nějak... Payback je hodně velkej nářez! *5*
-
matky????snad matky dnešních matek né??jinak taky moc nechápu čeho tím spotem chtějí dosáhnout??
-
Ale stejně si ji děcka seženou. Ti na nějaké 18+ zvysoka serou.
-
Moc nechápu čeho tím spotem chtějí dosáhnout. To chtějí zaujmout puberťáky pro které ta hra ani není (neměla by být) určená? Dospělého člověka přece nezajímá, co si o tom co hraje myslí jeho matka (a té je zase ukradené co hraje její dospělý potomek).