-
Je mi 16. Jedničku jsem dohrál a na dvojku se neskutečně těším. Když jsem viděl to video těším se ještě VÍC. Je to parádní brutální a strašidelná hra. "It' revolting. It's violent. It's everithing you love in a game."
-
Nasmál jsem se.
-
http://www.youtube.com/watch?v=-jC-PlmTUf4
Nelíbí se originál? *1* -
EA spravi pre prachy vsetko. Aj zapreda nase matky. Vam sa to paci? GO TO HELL EA!!!
-
Mile deti, s vama je vzdycky takova legrace :-).
-
najbrutálnejšia hra je aj tak Call of Cthulhu: Dark corners of the Earth
-
-
Nejbrutálnější bude imho Manhunt 2.
-
-
Debilní reklamní kampaň, co jiného čekat od EA a jejich polotovarů pro nenáročné.
-
-
''Polotovarů pro nenáročné''??!Ty jsi chlapče Dead Space asi ani nehrál co?DS není vůbec polotovar.Je to jedna z nejlepších her od EA *7* Kup si plíny a radši si to místo toho kecání zahraj taky!
-
-
presneji receno, EA neni tvurce hry, ale jen distributor. Tvurce je visceral games.
ale pravda - reklamu dela prave EA
-
-
-
To už na tom asi jsou hodně špatně, negativní reklama je sice taky reklama, ale takhle okatě a podle mně celkem i trapně nalákávat na svůj dlouho očekávaný produkt (a pravděpodobně velice úspěšný, jednička byla supr), to je kumšt, kterej ani v Ringieru (čti Blesk a Aha!) nezvládaj tak dobře. No snad jim to přinese zisk a dvojka bude mít tu pravou atmosféru.
-
-
Nevím co to meleš, podle mě dost originální a vtipná reklama. :P
-
-
ak mas 13 rockov tak preteba hej. pre dospelych je to jednoducho fail.
-
-
Taky se mi libi animovane filmy od dreamworks, o kterych si vetsina znamych mysli ze jsou pro decka... Jde jen o uhel pohledu.
Tahle reklama mi prijde prinejmensim zajimava, vtipna sice ne, ale je na tom videt, ze EA sere na rating. Stejnak to prodaji vsem... -
-
No, to komu to kdo prodá má na svědomí obchod, kde se ta hra koupí.
-
-
Vždycky mě pobaví troubové, kteří v případě, že se jim něco nelíbí, argumentují tím, že jsou dospělí a že těm, co se to líbí, musí být zákonně 12 let...To je hrozně primitivní, povrchní a ubohej ne-argument. Mimo jiné svědčí o aroganci, netoleranci a hlavně pokrytectví. Ta reklama je vtipná a řízná a trošku chytřejší člověk pochopí, že to v žádném případě není antireklama *3* .
-
-
Tak to pánbů s tebou *3*
-
-
-
radsi si zahrajte hru Amnesia od tvurcu Penumbry, hrajte vecer a nejlip se sluchatkama..neskutecna atmosfera, mistama jsem byl fakt posranej a vahal jsem jestli mam ty dvere otevrit nebo radsi ne a udelat to az rano *1* *1*
-
Vážně nevím odkud se tihle lidi v diskusi vzali, že dokážou jak fanatici nadávat na EA kvůli jedné vtipné a nekýčovité reklamě. Asi nějací anti-EA fanatici nebo co...