Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anti-EA nalady su celkom pochopitelne imo .. nie je to tak davno co hadzali na trh jednu blbost horsiu nez druhu (a hlavne vsetko co najrychlejsie...)
    treba ale samozrejme rozlisovat co EA produkuje a kde je "len" distributor
    ...na margo reklamy ...
    nie je urcena pre matky (sokujuco) ale pre hracov, ktorych tato reklama naozaj skvelo naladi (cynizmus a ciernocierna temnota :D)
    takze marketing (ako obvykle) zvladli na jednotku
  • Nepříjde mi to kontroverzí ani jako tahák, příjde mi to pitomý. Originalita je dávno fuč, ale až takhlek fuč ?? To čuč-ím.
  • Koukal jsem na ty videa přímo na jejich stránkách a jedné té matce řekli, že je to založeno na skutečné události. Navíc tam ten típek říkal, že nepracuje pro EA, že pouze provádí nějaký externí test/výzkum a zajímají ho jejich názory na věc. *3*
  • Laciné...
    • Taky bych řekl. Ale jednodušším fiftýnům to bude připadat jako hustokrutá rebelie vůči dementním rodičům.
      • Tady se právě ukazuje, že jsi člověk s nižším sociálním IQ. Tato reklama je odkaz na rebelii a dělá si z ní srandu a tím hráče láká. Řekl bych, že jsi zase trochu zaspal dobu. :p
      • No i ty fiftyni v tom snad poznaj i ten for..
  • Koukam, ze tady skoro nikdo nechape nadsazku a ironii. Smutne... No ja jsem se pobavil, vcelku original reklama. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit