Přejít na výpis diskuzí
Max Payne 3 bude mít provázanou kampaň s multiplayerem
8.11.2011 | levis
30 příspěvků
-
vieš čo ja ti to verim, myslím, že väčšine sa bude MP3 páčiť a hodnotenie neklesne pod 85 zo 100.
-
Přesně, když si vzpomenu na SoF2, tak marně si přeju aby vzniklo pravé pokračování, ne jen nějakej nepovedenej klon...
-
naopak, cim vic se o MP3 dozvidam tim vic se tesim...
-
čim viac sa o tejto hre dozvedám tým viac mi je jedno čo do toho na*erú ... pre mňa Max Payne 3 v roku 2012 nevíde tak ako zatial u mňa nevyšiel SoF 3.
-
Už jsou fakt trapný tím prosazováním multiplayeru za každou cenu do každý hry. A samozřejmně nesmí zapomenout na impletaci facebooku a youtube, aby mohl každý vidět jak mi to pěkně jde. Když už to tam musí být, tak ať mi ho aspoň nenutí. A ne aby mi během hraní sp každou chvilku vyskakovali nějaký okna, že se mám někam připojit.
-
To je otázkou. Sám jsem na třetího Payna zvědavej, ale je třeba taky pochopit ty, kteří jsou stále vůči tomuto dílu skeptičtější a popravdě se jim v tomhle případě ani nedivím. Jakmile dneska u nějakého pokračování titulu, u kterého jsme blbnuli za mlada, a který měl svá specifika, zazní slova jako "nový" styl a "nejnovější z nejnovějších " přídavků jako kupříkladu multiplayer, který v předchozích dílech roli vůbec nehrál hlavně kvůli tomu, aby se vše jen zavěnovalo hře pro jednoho hráče, určitě nebudou všichni řvát nadšením. A souhlasím s nimi, multiplayer u hry jako je Payne je sice představitelný, ale ničím zase tak lákavý. Nedovedu si představit, co přesně bude cílem - parta Paynů nebo jinak oháknutých postaviček bude pobíhat po vytyčeném městě a ve skocích a se zapnutým bulletem timem se budou snažit navzájem se trefit? To nezní jako bomba a nehledě na fakt, že už samotné dělání na multiplayeru znamená ne úplné věnování se singleplayeru, který přiznejme si, je u Maxe velmi důležitý. Dejme tomu, neviděl jsem - nemůžu soudit a třeba to provázání se singleplayerem nějaké bude a taky chápu fakt, že se snaží prodloužit dobu, kterou by hráč měl tomuto titulu věnovat, ovšem přesto se domnívám, že cpát do něj složku režimu pro více hráčů není z nejlepších kroků.
-
Řeším to, protože dělat multiplayer je děsně trendy. K Maxovi se hodí víc pořáně vybroušenej singleplayer, ne singlplayer slepenej dohromady s multiplayerem.
-
Tuhle reakci bych pochopil třeba u coop MP u ME3, ale tady se ten MP celkem hodí, tk nevim co řešíš *7*
-
Snad to bude aspoň stejně dobrý jako dvojka :), těším moc, jedna z mých nejoblíbenějších herních sérií vůbec ;)
-
Běžte už s tím multiplayerem do pr*ele, kravaťáci! Ne do mé, ale do své.