Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • takhle tupou štřílečku jsem už dlouho neviděl
    • Veskoslav
      Ty jsi nehrál CoD v posledních 5 letech?
      • Poslední CoD co jsem hrál byl MW1 a 2 a celkem se do mě i nepřátelé strefovali, což se o novém Max Paynovi říct nedá, ten ani nepotřebuje bullettime, jak je AI neskutečně tupá.

Rockstar měli zůstat u GTA, tohle pro ně neni. Raději si z GOGu za 200kč stáhnu první dva díly, než kupovat tenhle paskvil
        • Miserius
          Uvedomujes si ze toto jsou zabery z Multiplayeru? Takze jsou maximalne stupidni hraci, a v gameplay singlu jasne rekli ze "je mozne" ze se jim zapnul God mod.
        • Jo ták ... ty už si to dávno projel ... že mi to nedošlo hned :)
          • gameplayů je všude hromada *7*
            • Tak se propleskni a po večerníčku spát ;)
  • ZvacA
    To bude zase něco pro Grifuse. :D Osobně stále očekávám primár kvality ve hře pro jednoho hráče, ale nelze říct, že by multiplayer vypadal nezajímavě - tedy ono to není sice nic, z čeho bych sbíral klapačku z podlahy, ale v rámci možností to představuje očekávané - aneb Dead man walking mod se živými hráči, který neurazí. Škoda jen toho, že po grafické stránce je v některých momentech moc přesvětýlkováno...
    • Grifus
      Ja jsem svym zpusobem nadsen, protoze se dokola potvrzuje co hlasam od prvnich poradnych informaci o tretim dile - toto uz neni Max Payne...
  • Nehrál jsem jedničku, ani dvojku a nebudu hrát ani trojku. Ty první dvě hry jsem normálně prošvihl a třetí se mi zdá neatmosférická, až nudná. Škoda, že není trojka opět v New Yorku, mohli mít o zákazníka navíc.
    • ja s tebou plne souhlasim smajdale. Bullet time je ta nejnudnejsi vec co znam :) Za tohle by mi nadal i muj nej kamos pro kteryho jsou puvodni Maxove modly. Pro me je to jedna obrovska nuda, a trojka jednoznacne vede na zebricku nudnosti na prvni pohled. *1*
    • minimálně jedničku bych ti doporučoval zahrát... já osobně ji mám na disku dodnes a myslím, že nebudu sám na týhle planetě, pro koho je ta hra srdcová záležitost... nenech se ochudit o významnej kousek herní historie *3*
    • Tak proč si první dvě nezahraješ? Jsou to skvělé hry *3*
      • Herní mechanismy obou her už jsou překonané a graficky to také nepůsobí dobře...takže proto si je nezahraji. (a teď mě za to sežerte, jako bych byl ten špatnej, a že se kdysi dobrá hra musí líbit každému i po několika letech)
        • ZvacA
          Dobrá hra zůstane dobrou hrou i řadu dekád, o překonání herních mechanismů a grafického kabátu obou her v kontextu dnešních kravin by se dalo diskutovat, ale samozřejmě špatnej nejsi - jen máš jiný názor, sice při vší úctě je to názor do Payna nezasvěceného chuje, ale přesto názor.
          • Unreal rulez :D
        • v obojím máš pravdu, ale pokud to bereš takto, tak jaké hraješ hry? resp. zahrál by sis hru třeba 3 roky starou, ve které už zřejěm bude překonaná jak hratelnost, tak grafika? Nechci se navážet do tvého přistupu k hraní, to ne :) jen že mě by takovýmto způsobem unikly první dva díly Dooma, Quake, Wolf3D apod...a myslím se, že tě tady nikdo nesežere z důvodu, že se kdysi dobrá hra musí líbit každému i po několika letech :)
          • před půl rokem jsem dohrál Chrono Trigger...to je rok vydání 1995 tuším, nedávno jsem znovu dohrál i hry jako Sacrifice, Project Nomads, FF7, Original War, W3, Diablo2...a když už mulťák tak si dnes klidně zahraju Quake3, CoD2. Ale to jsou hry, které pro mě mají něco speciálního, co u těch nových se jen těžko hledá. Asi bych dnes už nehrál Dooma, nebo Wolfa3D, i když bych si je kdysi nezahrál, to raděj šáhnu po Bioshocku.
            • Shaker
              v tom pripade nevim, proc nechces hrat maxe payna... co se bullet timu tyka, tak nikde jinde neni udelanej lip, pribeh je naprosto kickass, clovek se dokaze do Maxe vzit a pokud umis aspon trosku anglicky, tak po dohrani tehle dvou her pro tebe taky budou mit neco specialniho.
            • Přemýšlím, jestli je něco špatně se mnou, že dostávám samé - , nebo s vámi (mnohem pravděpodobnější :) ...ale už vím, to ten nick, nikdo mě s ním nemůže brát vážně :-(
        • jasně, to jsem čekal, taky si dám mínusko
  • Miserius
    Tak on i ten Multiplayer vypada dobre, o to vetsi skoda ze mi to nepujde stejne jako jine R* hry (GTA , RDR) ten jejich podelanej system p2p - potize s NAT atd atd...
  • Veskoslav
    Uvidíme, jak to celé dopadne. Jenom mě zase mrzí, že nevychází MP na všechny platformy zároveň. Ale pokud to pomůže odladění, tak to člověk nakonec i překousne. Ale aspoň nám konzolisti můžou závidět Diabl III:)
    • LOL, to vám nezávidíme ani my PC hráči zo združenia NNNP /nekupuj, nekradni, nehraj pi*oviny/. *1*
      • Shaker
        mas bod :D
      • Veskoslav
        Tak na Diablo máme asi každý jiný názor....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit