Přejít na výpis diskuzí
Max Payne 3 nezapomíná ani na arkádové módy
11.5.2012 | Adam Homola
36 příspěvků
-
Doufám že se to bude dát vypnout, nemám rát tyhle všechny prkotiny co mi kazí zážitek, kdyby bylo po mím tak bych ve hrách nechával maximálně malou tečku pro zaměřovač a všechny ostatní prkotiny pryč..
-
Souhlasím, jen jistý zpestření hry, ne nepodobný módům pro jednoho hráče z předchozích dílů, tady navíc pro více hráčů, který ve výsledku nemusí urazit. Diskutovat o důležitosti podobných věcí k Paynovi je jedna věc, ale mlátit hlavou kvůli tomu do zdi jako jiní místní kolegové určitě není třeba. Každopádně se uvidí za týden, jak to vlastně s třetím Paynem bude - osobně se nechám překvapit, ale tady Josef & spol už nepochybně koupili basu k oslavě s očekáváním, jak MP 3 u kritiky i u hráčů propadne. :)
-
ja by som bol rád keby počítala score aj v SP móde (ale smozrejme iba interne, s tým, že by na konci hry ukázala kompletné štatistiky), nevidím v tom problém - ak by to nemalo efekt na hru. Arcade mód nech si hrá kto chce... prečo nie.
-
*1* *1* *1* *1* nebrec!
-
A ty si akorat najivni! *1*
-
http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/000/554/facepalm.jpg
-
ty nemas co delat v teto diskusii. ty negramotny magor.
-
Vy jste hlupáci.V nadpisu stojí že hra nezapomene na arkádový módy a vy z toho hned děláte jako by hra počítala score i v klasickým SP módu *15* Nemám slov.Všechno si bez myšlení hned překroutíte a pak brečíte.
-
Vím, že to není pro každého, ale odsuzovat kvůli tomu celou hru? Mě to přijde jako zajímavý prvek a hře to rozhodně neuškodí. O důvod víc si zaskákat s bullet timem, ne?
-
Mp v teto hre nema vubec co delat. Velka skoda ze Max Peyna 3 nedela Remedy *13*
-
Jako přidána hodnota proč ne?! Ale bavilo by mě to jenom v cooperaci
-
k cemu jinymu chces v multiplayeru priradit odemykani zbrani?
-
Krasne a strucne napsano!
-
*payne
-
Max paine a pocita se skore?! Vazne uz s tim bezte do prdele!
-
Max Payne.
R.I.P