Přejít na výpis diskuzí
Max Payne 3 přinese nově zpracovaný bullet-time
3.10.2011 | levis
32 příspěvků
-
hochu...tobě je tak 10...max(Peppa)
-
ne nehrál ho...
-
A já jsem zase zvědavej, jestli se ti někdo zasměje :D
-
Lol naučte se číst někteří :D Peppa to (i když to podal celkem dementním způsobem) považoval za vtip :D
-
ja ho má odohraný bez b.t. vo first person pohlade a nie raz ! a môžem potvrdiť, že sa jedná o jednu z najťažích hier aké som hral. Ale aby som bol úprimný tak asi 2-3 x som ho použil, keď som už bol unavený z neustáleho loadingu.
-
Ale tak dohrat stary Maxiky bez bullet-timu mohl byt dobrej hard :D !!! Kazdopadne jsem Peppu moc nepochopil, ale to neni dulezite .... .-)
-
trololololo *1*
-
Jo všíchni jsme se ti zasmáli :D
-
To bych musel bejt jako ty a mít rodiče jako ty :) mě už dávno rodiče peníze nedávaj ;) Aspoň vím že v Max Payne byla jedna z prvních her (ne-li uplně první) ve které byl použit bullet-time ;) chytráku
-
"klicovy prvek" bola predsa noir atmosfera...
-
skús písať tak aby bolo zrejmejšie či ide o žart/iróniu/sarkasmus alebo nie ... Samozrejme ja ti verím, že si MP hral ale to, že si teraz za vola je žial iba tvoja chyba, nikoho iného.
-
to je žial problém nie len v hrách ale i vo filmoch vrátane kasových trhákoch kde navyše animátori zrejme nikdy nepočuli o zrýchlení a aké energie sú potrebné na rozhýbanie predmetu P na rýchlosť v, čoho výsledkom je že postavy pôsobia ako duté figúrky s minimálnou hmotnosťou.
Euphoria je obrovský krok vpred ale ešte to nie je ono, napr. v RDR je s tým riadna zábava ale stále to nepôsobý realisticky i keď to je zrejme aj problém zapracovania u developera. -
kdyby všichni vývojáři nebyli prasata, už by euphoria dávno byla standard, neboť rigidní animace nic nesimulují, napříklaž že člověk přenáší těžiště při pohybu se v žádné FPS neprojevilo, možná v ME, ale to bych si asi všimnul. Nejhorší a nejčastější animační zločin je neadablitbilní pozice nohou, což vede k dementním hovadinám animace v polovině případů a místo any to někdo konečně dodělal se dnešní FPS vysraly na cokoli kromě rukou.
-
Ty budes asi drsnej typek s rovnym ksiltem a nigga jako prase. A kdyz daji rodice kapesne, tak i na disko! p
-
No lol...di se zahrabat
-
A to jako mělo bejt vtipné? :D
-
Jinak oba Maxe jsem samozřejmě hrál, dvojku jsem dohrál x-krát, jednou jen proto, abych sledoval seriály v TV. Dodnes používáme s kamarádem hlášky z John Mirra - Flamengo a Lords and Ladies byla ultimátní story, které dnešní telenovely nesahají ani po paty! My lord, my Lady!
"John Mirra?"
"Yes, this is he."
"This is John Mirra. Welcome to the next level." -
asi jediný, co to pochopil *1*
-
keby este zvladol prenasat vahu na jednej nohe, tak si poviem ze ano, hry idu spravnym smerom ;)
-
Sem si musel udělat screenshot, tohle by mi nikdo neuvěřil :D díky Peppo