-
Mně na MP3 vadí jen jedna věc a to je příliš mnoho nepřátel. Ne, že by bylo těžké je likvidovat, ale časem už to je i trošku otrava, když za každým druhým rohem čeká skupinka pěti nepřátel a za nimi dalších pět jako posila a tohle se opakuje prakticky celou hru... Hodně přehnané je to v těch pasážích, kdy střílíte z lodi / autobusu a cestou sejmete pár stovek lidí... Ale jinak dost dobré, ačkoliv předchozí díly mi přišly tak nějak působivější
-
-
Takže ti tohle muselo vadit i u předešlých dvou dílů, tam to bylo to samý. Spousta a spousta nepřátel.
-
-
I Call of Duty: Black Ops je realističtější hra než tahle prapodivná mutace Ramba a Matrixu. *6*
-
-
Vždycky když ti někdo takhle odsekne tak děláš jako by se nic nedělo.Ve skutečnosti se ale u monitoru rozbrečíš a utíkáš za maminkou. *6*
-
-
Béé. *13* *13* *13*
-
-
Může ti bát klidně 50.Chováním jsi ale všechny přesvědčil že ještě s nudlí u nosu navštěvuješ ZŠ.
-
-
-
Táhni *11*
-
-
Také vás zdravím! *4*
-
-
-
Recenzia nerecenzia pre mňa fakt adept na hru roku... dávno som si tak hru neužíval
-
-
Náš recht! Výborná grafika, super hratelnost a kulervoucí thriller (jak pro koho, samozřejmě). Až tedy na začátek je parádní jízda, která bohužel celkem brzo končí, ale MP se fajn a vzhledem k všem collectibles a grindům mi ani nevadí, že jsem ji už 4x dohrál *15*
-
U mě to hra roku je, protože žádnou jinou jsem ještě letos nehrál *1*
-
-
Jinak pro ty co nepochytily příběh úplně (jako já) mam dobrou zprávu pracuje se na češtině. *3*
-
S Lukášem většinou souhlasím, ale v tomhle se asi opravdu neshodneme...
-
-
Taky nesouhlasim, jestli je tohle béčkovej příběh tak co je pak Black Ops ?
-
-
objevením hlubšího dna neposouváme jiná díla blíže k hladině *3*
-
BO je Z
-
Oproti prvnim dvoum dilum je ten pribeh divny, tak to proste je...
-
Ale ten příběh je skutečně béčkový. Béčkový příběh nemusí nutně znamenat urážku.
-
-
-
Pěkné tet to hraju znova na HARD a je to síla,moc pěkná recenze. (Jen škoda že ve hře není volba hrát za ženskou hrdinku) *3*
-
-
*7*
-
-
To jen narážka na diskuzi k "Co přinese ženská hrdinka Assassin's Creed III: Liberation?"
-
-
wtf?
-
-
-
-
Tahle hra je kurevsky dobrá!! Kurevsky namakaná!! Kratos doporučuje všema deseti utrhanýma hlavama. *3*