Přejít na výpis diskuzí
Max Payne 3 z vašeho PC vyždíme duši: detailní HW nároky
25.5.2012 | Adam Homola
251 příspěvků
-
zdravím,chtěl bych napsat,že mám celkem dost stary pc s windows XP.Procesor : Intel duo 2.20Ghz,Ram : 1Gb a Grafickou kartu : Nvidia GeForce 220 GT 1Gb a hru max payne 3 rozjedu na nejvyšší rozlyšení a na very high detaily i ostatní hry hraju v pohodě,např. teď nové Enemy Front,WRC 4,Sniper ghost warrior 2 atd...Takže se majitelé starších sestav nemusí bát ;)
-
Intel Core i7 2600 Sandy Bridge, RAM 16GB DDR3, NVIDIA GeForce GT545 3GB A jako nic :)
-
Dobrý den, jak mi pojede max payne 3 když mám tuhle tu sestavu ati radeon hd 4680 -1 gb .......... Amd athlon 2 jádro 3,1 Ghz... a ramku 2 gb ... prosím V jakém rozlišení a jak mi to jako v celku dobře pojede ? ..
-
Asi mi to nepojede na 4GB ram a grafika 1GB a procesor Dou core 2,8GHZ
-
Jinak cos napsal s tím souhlasím, akorát z mého pohledu a zkušeností to bylo jinak.
-
Zdar, hale, náš první komp jsem měl v roce 1997, to mi bylo 8 let a pamatuju jak za něj rodiče vyplázli nějakech 40 000,-, měl 32Mb ram, 300Ghz procesor nějakou desku a nějakou grafiku. To ještě nevyšel Half-Life, ten až o rok později. minimálně 4 roky jsem do něj nehmátnul než bylo potřeba něco měnit. Pak už šly hry s výkoností hodně dopředu a asi v roce 2001/2 jsem dostal novej, to už byl jinej hardware. Nebavím se tu o žádný 386, na tu dobu jsem měl prostě slušnej komp. Pic.
-
ty si to napisal presne naopak, volakedy sa muselo kupovat pc kazdy rok, teraz ti vydrzi par rokov
-
Mám necelej rok starej Pc, mám tam i-7 3,6 GHz + GTx-560 Ti Hawk , taková vyšší střední třída a nemám problém si zahrát dnešní hry co vycházejí, jen mě poslední dobou tíží fakt, že se samotní vývojáři více nesnaží o pořádnou optimalizaci, jako by si řekli, ále, to je na pc a dneska má každej komp za 20,30 tisíc, tak se s tou optimalizací nebudeme tolik piplat..., Jenže pak mě štve fakt, že kdyby to bylo stejně tak dobře optimalizované jako na konzole, tak by si to zahrál v pohodě i někdo, kdo má třeba 4 roky i víc staré pc. Jeto jen tah od vývojářů kdy na nás všechny tlačí abychom si koupili a utráceli za novej HW pod záminkou a blábolem, že je to něco pokrokového a dokonalého na co nám běžné Pc stačit nebude. Pamatuju dobu kdy jsem měl 8 let staré pc a hrálo se pořát, jen jednou za 4 roky se koupila grafika za 1,500 Kč a bylo vyfoxováno, protože byl prostě dannej standart pro všechny hráče na stejné lodi. Ano, dneska jde Hw rychle dobředu, hry jsou taky boží, ale už nejde o hráče, jde jen o zisk.
-
i5-2500k 3.30Ghz
8GB RAM
GTX 560Ti 1GB
...a co ako? :) -
i5-3570K 3.40GHz
8GB RAM
Radeon 7950 3GB -
uprav si tu cenu uz to neni aktualne ;)
-
Zase tak moc náročné mě to nepřijde....
Mám sestavu starou 4 roky...AMD X2 X64 5000+ 4GB RAM 500GB HDD+600GB Externí.ATI 6870 HD 2GB.Win 7 Ultimate 64BIT.
Ale hlavně jak to není jako GTA IV nebo La Noire...tam můžu mít Grafiku na max..a stejně to vypadá a jede za nic.Doufám že to nepokazí..MAX Payne 1 i 2.Patří pro mně mezi nejlepší.Hry...ještě S Mafii 1 a 2. -
jj, total waist
-
jj, me by ta moje asi vykastrovala kdybych nacpal tolik do PC
-
uprimne?...ty mas bud prachy na rozdavanie, alebo nemas zensku *15*
-
k*kot
-
Mame mame :D
http://www.overclock.net/lists/display/view/id/3851351 -
I7-860 3,6g
8 g DDR 3 1600
GTX 580
co myslis TROTLE *1* -
Jestli ne tak to je super a velký posun :)
U Antialiasingu je to jasné když to vyhlazuje hrany tam je rozdíl pokaždé znatelný. -
Nastav si medium a potom Ultra :-) vše na max...anti-16x, 8xmsaa atd :-) uvidíš, že to opravdu nevypadá vůbec stejně.