Přejít na výpis diskuzí
Max Payne 3 z vašeho PC vyždíme duši: detailní HW nároky
25.5.2012 | Adam Homola
251 příspěvků
-
k tomuto si dosiel ako? Dirt neni zas az tak narocna hra na vykon pc, a aj keby bola, tak to samozrejme neznamena, ze Max ti bude slapat snad este lepsie...
-
Kdyby ta hra tomu po vizualni strance odpovidala,tak by nikdo ani neceknul,ale tady to vypada,ze se bude opakovat situace ala GTA4.
-
Najviac sa mi lúbi ako tú všetci skučia atď...
ale ja som si dnes pustil dirt showdown , na ultra detaily, okrem post processingu ktorý je na medium a beží mi dirt priemerne podľa benchmarku na 45 fps :D:D a minimálny počet fps bolo okolo 32 a to mi beží s 4xmsaa a na 1920*1080 a všetko to beží na 4 roky starom PC.
Takže očakávam že max mi na ultra pôjde pekne s vyhladzovaním tiež celkom slušne iokolo tých 50-60 fps *5* -
a propo nepisu tu proto abych si tahal triko ale proto ze nejsem tak uplne svetapc znaly
-
too Veskoslav : co mas na mysli tim hernim prumernym delem neni mi uplne jasny ten vyznam
-
Možná to není vidlička, ani sval, ale Payne socket a je to kyborg!
-
Jedno slovo: blbost
-
Lol, po roce vyjde jedna hra, ktera nepojede se vsim na max. na 4 roky starem PC a lidi se muzou po.....
-
Kdyz mas 1D texturu tak to jde jenom s prvni mocninou *15*
-
To znamena, ze ked zvacsis textury 4-nasobne, potrebujes 16-nasobok RAM...
Ok.
512x16= 8 Gb RAM, no na max to chce 16 Gb RAM.
Ze by v Rockstar Games neovladali matiku???
Alebo skor je to zprasene... -
Však já to taky nějak nerozšiřuju na všechny, ale rozhodně nejsem jediný, kdo to tak má. Navíc nesrovnávám pohodlí při samotném hraní, ale spíš to, že ta konzole u televize prostě leží a stačí jenom zapnout. PC bych tam musel přetáhnout, znovu zapojit a pak to zase přetahat zpáky k sobě. Navíc nemám tak silné dělo, aby mi utáhlo metrovou televizi v nějakém slušném rozlišení, takže si radši zahraju v pohodlném křesle u menší obrazovky s lepší grafikou.
-
To máš pravdu. Měli by zapracovat na optimalizaci. Ale když vidím, jak třeba Bf3 na pc a konzoli a u MP3 to má být ještě větší rozdíl, tak to docela chápu. Navíc optimalizace na pc je 100krát těžší než na konzole.
-
Mluvim o (ne)optimalizaci, komp jede v fhd to je jasny, ale kvuli tomu se gta IV nesekalo, sekalo se protoze ho zprasili.
-
Ale MP na konzoli je +- něco mezi normal a hight na pc. Navíc já si klidně pojedu ve fullHD, konzole nikdy.
-
Jedno slovo Rockstar... 80% lidí to nerozjede ačkoliv by měli, dalších 10% se dostane k načítací obrazovce kde to spadne, 9% to rozjede ale pro vetšinu z nich to bude nehratelné a zbylé procento jsou vývojáři rockstaru kteří berou měsíčne 200 000 takže si každej z nich může pro sebe kopit 50 k kopií aby se neřeklo že se to neprodává jelikož je to nehratelnej škvár... + tak miliarda do kapes redakcí webů a časopisů aby říkaly jen samou chválu, nedej bože dát tomu míň než 8 z 10
-
Ma ale v jedne veci pravdu, naroky te hry jsou zbytecne prestreleny. Skyrim jel na konzolich tak tak. Na pc ho rozjela staricka 8800 na rozumny rozliseni a detaily. Neni mozny aby nejaky Pax Mayne console edition nebo Grand Theft Hardware 4 jelo na konzoli okej a na kompu za 30 tacu fpska padaly.
Nekde je chyba a smrdi to. -
A jéje. Jak toto někdo může napsat. Pak si započítej opotřebení podložky pod myší, opotřebení koberce pod židlí (parkety při absenci koberce), zničené zápěstí při hraní her, ušlý teoretický zisk, který by jsi mohl mít kdyby jsi msto hraní her pracoval. No raději nehrej:-D
-
Pravda:)
-
Pokud to nehrajes spolu s jistym Rimmerem *1* .
-
Proč bych měl hrát hru s tak vysokými hardwarovými nároky? Prachy za hru samotnou, prachy za hardware na kterém tu hru přehraju, další prachy za elektriku kterou ten hardware při přehrávání té hry sežere... ...... a rozmazat