Přejít na výpis diskuzí
Max Payne 3 z vašeho PC vyždíme duši: detailní HW nároky
25.5.2012 | Adam Homola
251 příspěvků
-
Proste je nejlepsi PS3 :-* pres HDMI
-
Koukal jsem i na jiny screenshoty a tam se to zda byt v pohode ale ta vidlicka je teda fest divna :D
-
Aha, takze vlastne kazda konzole ma 42'' televizi, ale PC ne, protoze sice "muze" ale "nema". *15*
-
Proč myslíš? Mám podobnou sestavu, akorát místo HD 6850 mám 260 GTX a GTA IV rozjedu v HD na skoro nyejvyšší rozlišení a to při nějakách 40 FPS. Jako něco asi snížit budu muset, ale že bych něco nerozjel? Toho se nebojim. minimálně dokud nevyjde nová generace konzolí.
-
To je hezké, že jsi měl Pentium, které stálo 50k, ale je nutno říct, že ty si ho nekupoval :)
Další pitomost je, že Xbox šetří spoustu času, které máš na koníčky.No to tady ještě nebylo.Hned jdu prodat své PC na, kterém mi trva jeho zapnutí a spuštění hry tak asi 30s.Taky chci mít čas na ty koníčky.
Pohodlí mám i u počítače.Pravda na grafice tak úplně nezaleží, ale jsou takoví, kterým ano.
Jako přiklad bych mohl uvést třeba tohle.Díval by ses na TV raději v rozhraní SCART (Xbox) nebo HDMI (PC)? Odpověz si sám. -
Jej tak to už je přece subjektivní. Jestli máš PC v obyváku nebo TV v pokoji, kde máš PC, o to přece nejde. Já chtěl jen rozvrátit ten trapně omýlaný mýtus, že konzole=super pohodlně hraní na obří TV a PC=skrčený u stolu,na tvrdé židli, před malým monitorem. Prostě jak si to hraní zařídíš, tak to máš. Neplatí žádné dogma.
-
Nemá cenu, stejně tě bude přesvědčovat, že nemáš pradu a jeho osoba ano:)
-
Ono je rozdíl vyždímat maximum (Crysis 1) a vytřískat "maximum" (GTA IV). U MP 3 si bohužel myslím, že to bude ten druhý případ. Na druhou stranu je to fajn, že tvůrci pochopili, že ne každý chce jet na "konzolové" grafice, která jede i na 5-6 let starých PC na hight.
-
No jo, ja vidim obrazek postavy ze hry a prvni co me napadne je ze musim vygooglit jestli ma spravne svaly, abych o tom psal v diskuzi a odpovidal na agresivni poznamky nekoho, kdo neumi pochopit vtip s prirovnanim k vykonu. Jsi naprosto uzasnej, mas ve vsem pravdu a uz me prosim nech byt dokud nevyrostes. *3*
-
Doufam ze to na 8600gt 512 MB (Přetaktovana) ,
Cpu intel 2160 2ghz
2gb ram
Rzjedu aspon na to minimum :D -
Clovek neni wikipedie, kazdej jsme nejakej nemame kazdej presne svaly podle toho co jsi si ted vygooglil ty jelimane. Navic pokud hru odmitas hrat kuli chybejicimu deltovymu svalu, posluz si. Takovejch hnidopichu jako jsi ty jsou tisice...
-
Tak to se koukas asi blbe. Ale trojhlavej pazni je moc nizko a nevidim tam deltový sval, misto neho tam je nejaka vidlicka.
-
Tak třeba už otázka pohodlí? Nevím, jak u tebe, ale já bych pokaždé musel rozmotat kabely, přetáhnout kompa do obýváku, tam ho zase zapojit do TV a po dohrání zase vrátit na původní místo u mě v pokoji. A to se mi třeba kvůli půlhodince hraní fakt nechce.
-
nevidim na ruce jedinej sval kterej je tam spatne/navic. Ono sezenim u pocitace si je neudelas...
-
A je to tu zas...moj pc je stary šrot na ktorom na ktorom to ani nespustim :D omg ani by ma to nestvalo keby to nema vsade take dobre recenzie a keby to nebol max payne ....presne tohoto som sa bal ze ta hra bude dobra a ze ma bude lakat a vyhodit nove prachy na pc... no nic treba setrit *9*
-
Nepojede..
-
Ta hra je urcite narocna jen proto ze neznaj anatomii a nejsou schopni udela svaly na ruce anatomicky spravne. :-D
-
človeče teraz si ma argumentačne fakticky rozmetal na kúsky...
-
*1* nebejt konzolistú, nie sú konzole a všetci hrajú na PC, čiže hry by boli lepšie, neprechádzali by tak výrazným zjednodušovaním, boli by krajšie, optimalizované, zamerané na myš + klávesnica a všetci by sme boli spokojní.
-
No nevim ale na warezu je stejny nebo jeste vetsi pocet zpiratenych her pro Xbox360 a PS3 nez na PC.