Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nepochopil, že? Zkus se někdy zamyslet z širšího hlediska.
  • Nesud podle sebe a sveho bezprostredniho okoli. Spousta PC hracu hry kupuje at uz v digitalni podobe nebo krabice
  • a pícíčkáři (zloději her) davaj mínusi nebejt konzolistů tak hrajete velký prd protože si to na PC každej stáhne (ukradne) s crackem konzolisti vám ty hry platí tak si toho važte
  • Mechwarrior_bw
    mibox: *1* tebe zrejme nedochádza, že v čase keď Doom vyšiel mal jednu z najlepších "grafík" vôbec, že ? královsky sme sa na Doomovi bavili aj vďaka grafike, preto vypisovať tu po diskusii, že na grafike nezáleží môže len skutočný ignorant ...
  • Intel quad core i5 750 2.67Ghz
    Ram 4 GB
    HD 6850 Cyclone 1GD5 Power Edition overclocked
    co myslite ?
  • Nenapsal si žádný pádný argument, kterým bys mohl třeba někoho přesvědčit, že hraní na konzoli je kvalitnější, zábavnější a pohodlnější než na PC, byť tady vytahuješ x krát omleté frázičky, jak to je xboxem super. Tak si zahraj svého Maxe v kolísajících 30 fps a královsky se bav, když už nejde o rozlišení. Jinak nedáláš náhodou marketing pro nějakého prodejce konzolí? Soudě těch řečí...
  • Mechwarrior_bw
    u rozmazaného obrazu z konzole je AA prakticky k ničom, to musím s tebou súhlasiť :)
  • Zbytečný s takovýma jako ty tohle řešit :) S láskou vzpomínám jak jsme pařili třeba Doom a královsky se bavili a představ si, že to bylo ve VGA ! 320*200 .. mazec co? :)

PS: Víš ono "lze" a "mít" jsou 2 věci... ukaž mi kolik lidí (pc) tu hraje na něčem větším než (když to vemu podle sebe třeba) 42" ... myslím opravdu hraje a ne jen kecá "mohl bych" .. a jestli hd nebo fullhd je vážně uplně jedno... jednou třeba pochopíš.
  • Odulin
    Takovýhle hry by neměly vycházet v létě....se mi to tu zas začne tavit. *9*
  • A PC si nelze připojit TV a udělat si maximální pohodlí jak říkáš? Je legrační, čím se dokola ohání fanoušci konzolí. Věz, že nějaká kvalitní hra(třeba již brzy Max Payne 3) ve Full HD, v plných detailech a v konstantních 60 fps je herní zážitek na mílí daleko nějakému konzolovém hraní, ať už máš jakkoliv obří TV či pohodlnou sedačku :-).
  • Já myslím, že MP3ky by ti měly jít přehrát plynule, záleží jaký styl hudby pustíš, možná nebude stačit paměť u grafiky, kdyžtak upgrade a mělo by to zase fičet nějakou dobu, co myslíš? A kdyby to mělo málo basů tak na Vánoce si přej SSD disk.
  • hmmm...mam quad core 2.8 ghz, 4gb ram a nvidia gtx 560 ti 2gb, GTA IV totalne na plny detaily i co se tyce distance a samozdrejme na patchi 1.0.7.0, crysis 2 uplne bez problemu, of BF3 ani nemluvim, to si nedovoli nic, AC:R, vsechno, tak doufam ze povali i MP3, dost se na to tesim, ale znam rockstary, ti udelaji blbost jako z GTA IV ze to bude tak debilni optimalizace na pc ze to bude chtit 20 patchu aby to jelo v poho...
  • Já už valím chapter 7 a hra je to opravdu perfektní, sedla mi suprově... atmosféra a hratelnost parádní a že na pc bude lepší textura nebo nějaký efekt ? No a? O tom to přeci není, za rok bude zase a zase a zase ... přijde mi to opravdu nesmyslné řešit, tohle jsme dělali někdy v pubertě když začínali 3D karty a jen se tím defakto zabila hra, protože člověk řešil pořád nějaké nastavení, plynulost a hovadiny okolo místo aby se věnoval hře samotné jako celku ... ideální nastavení je žádné (a proto mám kua Xbox :) ... protože o grafice to opravdu není, vždycky to bylo o hratelnosti a atmosféře... Xbox mi tohle dává maximálně + přináší pohodlí, obrovskou obrazovku atd .... a hlavně šetří spoustu času, který můžu v životě věnovat ostatním věcem, koníčkům apod... a to říká člověk, který měl první Pentium v době, kdy stálo 50+ tisíc ...

PS: mně osobně se z grafiky co vnímám, OPRAVDU VNIMAM KDYZ HRAJU hrozně líbí individualita nepřátel a motion capturing ..... nějaký antialiasing jestli 2x nebo 20x a podobný pitchoviny jsou mi fakt u.... to není absolutně podstatné.
  • splash
    Na mém PC bych to rozjel, nicméně taky upřednostním konzolu. Jde mi o pohodlí a né o textury. Tak, a ted mě ukamenujte *2*
  • no neviem ci "bez starostí" , cital som ze ludia maju problemy s riadnym frame dropom, konkretne na ps3... ale neviem co je na tom pravda. A co sa tyka tych Poziadaviek... snad mi to pojde na max na mojej GTX 470 na 1680x1050.
  • Pojede ti to hezky ale pochybuji ze ve full HD rozliseni a bez podpory DX11 takze nektere textury nebudou propracovane, jen tak mimochodem nejede ps3 na DX9?
    Jak tady kolegove rikaj pojede ti to asi s grafikou kterou na PC je mezi low a medium.
  • Rage engine je sviňa na procesor a ten v tvým notebooku je katastrofální. Co se týče Crysis v dobrý grafice, tak na výkonově srovnatelným noťasu mi Crysis fungoval na low/medium asi při 25 fps, tolik k tomu "fungoval dobře". Čili jako vtip dobrý *3*
  • Ta hra ma vyzdimanou dusi :(
  • Proč po čtyřech letech zveřejňují nároky na GTA IV? *8*
  • ATI 500 MZH říkáš? MZH = Mám Zastaralý Hardware? A kolik je to MHz?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší