Přejít na výpis diskuzí
Max Payne 3 z vašeho PC vyždíme duši: detailní HW nároky
25.5.2012 | Adam Homola
251 příspěvků
-
díky za xbox, nemusím upgradovat :) spokojený uživatel pc :)
-
jo ten tvůj max bude jako něco mezi low a medium na PC :-D jelikož má mít PC verzex lepší textury . A zas tak vysoký nároky to nejsou
-
teď v tomhle šíleným horku ti ani lighting nepomůže
-
dítě :)))))))))))))))))))))))))))))) ahoj Kevine :))))
-
no jo, ale pojede ti to na to "max" co ti PS3 zvládne *2*, takže na PC je lepší grafika
-
aha to je konzole :-). ale mas na tom drahe hry
-
gratuluju ti k velke spotrebe amd. spatne sis vybral procesor :-D. a na 10 let ti to nevydrzi jak pises
-
ještě že mam PS3 tam mi to pojede na max. bez starostí *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
nechme ho honit ego, když nic jiného u sebe (na sobě) nenalezl...
-
Fakt nechapu takove lidi, tyhle idiotske dotazy si nech radeji pro sebe, sam moc dobre vis, ze ti to pojede bez problemu na vysoke s full hd, spise my, majitele slabouckych notebooku s grafikami nvidie 540M apod. , mame opravdu strach. Ty mas nadupanou masinu jako prase a v podobnych diskuzich chces akorat honit svoje ego!
-
Tak jestli tam budou mít nějakej novej euphoria nebo jinej engine na fyziku, tak si myslím, že nebude problém to zatížit.
Anebo to bude nějakej zprasenej emulátor xboxu a s optimalizací se neserou... kdo ví -
Teda.... celkem dobra grafika je jedna věc, ale třeba u toho battlefieldu bych se celkem divil, kdyby to jelo víc jak 20fps.
-
Dle tvého způsobu vyjadřování, bychom se měli spíše ptát my :)
Pokud méně než 18 tak je to v pořádku, pokud však více tak by jsi měl se sebou něco dělat :) -
Tak R* uz nam jasne dokazal jak umi optimalizaci PC verzi, takze se neni bohuzel co divit...
-
1338 ty blbe. To musim nejdřív hru udělat, abych ji mohl nějak kritizovat?
-
Trol ted opravdu neni, je to clovek co ma pravdu.
-
Tak já rovnou začnu chodit kanálama :D
-
Taky mám někdy divoký sny. Nepij to už ani ředěný, nebo to vymakej, aby se ti nezdálo o počítači. :)
-
Tak schválně... sestavu, co je uvedena pro vysoké nastavení přesně mám Intel i7 2,80 Ghz a HD 5870 1Gb... jsem zvědav *15*
-
Podle mě vůbec, sekne se ti to už v instalaci a doporučí nepokračovat.
Fakt konec tohle...