Přejít na výpis diskuzí
Max Payne 3 z vašeho PC vyždíme duši: detailní HW nároky
25.5.2012 | Adam Homola
251 příspěvků
-
podle me naprosto
-
No aspoň je nějakej vývoj... Poslední generace konzolí to dost zbrzdila. Má to i svoje výhody s nepotřebou upgradu.
btw mám dvě generace starej komp a na max hraju prakticky všechno. A to jsem si ho pořizoval na podzim 2010. Jediné o čem uvažuju je SSD. Ale nijak zvlášť ho nepotřebuju. -
mě by zajímalo jestli s tím direct 11 mi to půjde v pohodě s mojim PC - I5 2500K @4,6ghz , 8gb ram , MSI gtx 580 lighting 1,5gb
-
Problem psaneho textu je,ze je nekdy problem rozlisit ironii od smrtelne vazneho vyroku.Zejmena,pokud to dany pisalek poda podobym stylem,jakym si to predvedl ty.
A ne,nepotrebujes pc za 50k,aby ti v soucasnosti vydrzel dele jak 2 roky. -
Podivej se par let zpatky,kolik novych generaci GPU za rok bylo predstaveno a s jakym vykonostnim skokem a jaka je situace ted.Pokud zvladas jednoduche pocty,tak by ti mohlo dojit,ze i vyvoj na poli Gpu se zpomalil,diky zpomaleni vyvoje graficke urovne her-coz je hlavni tahoun vyvoje gpu.
Ale necekam,ze to zaslepeny fanatik pochopi. -
Ale tady jde o veřejné blaho. *7*
-
+ mi teda vysvětli, proč je x nových gpu za rok... když přeci stačí x let stará karta :) Prostě je to bussiness těžící z blbosti uživatelů ...
-
Jo to bych chtěl vidět, bavím se samozřejmě o průměrném pc, ne za 50tis. A pokud jsi to nepochopil, většina textu teď odemě byla ironie. Docela mě tu baví ty hlášky a reakce.
-
Kazde 2 roky upgradovat?Kde zijes?Tohle uz davno neplati.Graficka uroven her se za poslednich par let temer nehla z mista a na temer vse dnes staci i nekolik let stare pc(snad az na vyjimky jako je BF3,Crysis apod.)
Nadavas tady lidem do deti,pricemz sam se jako jedno chovas.Gratuluju -
http://goo.gl/ySHh0
-
To není tvoje starost, jak jsem ke štěstí přišel. *4*
-
Rad vedies monology?
BTW s tym deb****** "joy-stickom" to hrat je fakt prekerna situacia...
mouse&keyboard bich -
Kolikpak ti je chlapečku? Chodíš mezi kamarády nahý, nebo tě rodiče ošatili ? :)
-
Potom je ale celkem smutne,ze to na te hre neni moc poznat. *3*
-
to je co, děcka... polovinia z vás až se bude muset sama o sebe postarat, uživit se, tak tu potom můžeme plácat co máte za konfigurace... a každý 2 roky je upgradeovat, aby jste si něco zahráli... pak vám teprv dojde, v jaké sviňárně jste namočení, jak funguje tento bussiness (vývojáři, výrobci gpu atd, optimalizace atp) ...
-
No to jsi teda fakt rozsekal, ty voe... Dopiš tam 720 a postni to na net => senzace na počkání! *1*
-
A nejlepší je, že slovo upgrade neznám, ani instalace a podobný "kraviny" .. a uplně mocinky nejvíc voe nejlepší je, že tohle železo když vyjde, tak vystačí na 10 let paření ... tomu se říká pohoda.
-
Hloupé děti tu machrují co jim maminka koupila za PC, když musela spoustu měsíců šetřit a dřít se v práci .... No, já mám 512RAM, ATI 500MZH gpu a 3,2 tuším tříjádro.... a hraju plynule uplně všechno na max detaily .... a mám na tom napsaný Xbox, dobrý ne? :)))
-
ty jsi deb*l bezim na max 60fps
-
Ty si debil, uplne v poho. Navíc 64 hráčů vycucne hlavně procesor, tak se běž klouzat.