Přejít na výpis diskuzí
Max Payne 3 z vašeho PC vyždíme duši: detailní HW nároky
25.5.2012 | Adam Homola
251 příspěvků
-
Bylo tohle opravdu nutné? *7*
-
Jo ten sval u lokte je jaksi navic, anebo Maxovi se vyvynul dasli sval z toho neustalyho drzeni zbraní.
-
se u těchto článku vždy každý předhání kdo má lepší železo.. či to napíše tak, že se jako ptá, napíše svou sestavu a nakonec "myslíte, že to rozjedu?" nerozjedeš to Pepo na své GTXXX 999 Ultimate Nitro System Included :D aspoň, že někteří se i ptají s průměrnějšímy sestavamy a dá se s nimi o tom doopravdy diskutovat :)
-
tak toto si zabil xD každopádně bomberman je klasika...a už to tahám du zapařit :)
-
Co vyšlo GTA IV jsem měl už dva kompli a ani na jednom jsem hru nespustil tak aby se dala obstojně hrát *12*
-
Takovy S H I T :D tam nerozjedes ani bombrmana :D
-
To si snad delas srandu ne ?
-
crysis 1 aj 2 a BF3 na celkom dobrej grafike...
-
Zase to bude na nic port tak to radsi uz pisou do pozadavku? :D kdyz u GTA IV to neudelali?
-
Dobrej trolling, kamaráde... S prominutím: CO JE TO ZA SH*T? *8*
-
Crysis aj BF som pustil pri celkom slusnej grafike...
-
"Vysoké doporučené hardwarové nároky:
CPU: Intel i7 Quad Core 2,8 GHz nebo ekvivalent AMD; paměť: 3 GB RAM; grafická karta: nVidia GeForce 480 1 GB RAM nebo AMD Radeon HD 5870 1 GB RAM. S touhle sestavou si už v pohodě zahrajete v rozlišení 1920 na 1080 při 60 snímcích za sekundu."
No, v tom případě jsem se svým 1440x900 monitorem, 8 GB RAM, Intel core i5-3450 (ten to určitě ještě zvládne) a ZOTACEM přetaktovanou GTX 560 asi celkem za vodou.
*4* -
Moc tomu nerozumím ale to je tak na internet a prohlíženi Mailu.
-
asi tak :)
-
Potrebujem radu od HW znalejsich ci mi to pojde mam tento notebook... dik
http://www.alza.sk/hp-pavilion-dv5-1235-d108795.htm -
To je napad, pockam do zimy a usetrim na kureni!
-
Někteří evidentně nepochopili že jsem narážel na plynulost automatickou na konzoli, to že vyšla hra o chvíli dřív je snad uplně jedno.
-
Mozes byt co chces ale troll niesi...
-
Připadá mi to že na tom obrázku nemá anatomicky správně svaly. :-D
-
Je to nehoráznej srandista :D koukám na něj občas a vážně se bavím.