Přejít na výpis diskuzí
Max Payne 3 z vašeho PC vyždíme duši: detailní HW nároky
25.5.2012 | Adam Homola
251 příspěvků
-
Jeden z důvodů proč mám konzoli :) Maxe už pařím od včerejška a je to parádička..
-
Ale pešek. Akorát to bude vypadat famózně! *14*
-
Já taky *3*
-
Chlapci, neviete čítať a potom máte aj v škole problémy. V článku sa píše o "Nejvyšší testované sestavě", takže to neznamená, že to treba aby sa hra dala hrať na plné detaily...
-
Kámo vůbec nerozumíš hardwaru, projeď si ceny těch uvedených komponentů. Soudě tohohle infa, ta hra nevypadá příliš náročná.
-
ohladne optimalizácie si nerobím ilúzie ale kombinácia vysokých detailov + 480gtx + fullhd + 60 fps znie predsa výborne... čo by ste chceli viac ? a ono to aj zhruba odpovedá vizuálnej kvalite hry (ktorá samozrejme nie je nijak svetoborná).
-
Z čeho usuzuješ? Vždyť skoro 3 roky starý radeon 5870 to zvládá v 1920x1080 na těch zmíněných průměrných 60 fps. Soudlě tohohole infa ta náročnost nevypadá vůbec vysoká. Navíc dokud nebudou nějaký externí benchmarky, tak bych tyhle informace nebral zas tak vážně. Další věc je optimalizací skrze ovládače, které budou vycházet.
-
Tak ale v neoptimalizaci asi letos jen tak někdo nepřekoná LA Noire. *3*
-
*4* *3* *2* *15* *1* hahaha, usa tesim na GTA5 a potitulok pc verzia je len pre pc NASA *1* *1* *1* *1* *16*
-
Já vím,že na dálku mi to může být jedno, jestli má postava pihu nebo bradavici :D. Ale i tak jde prostě o ten pocit,že to vypadalo parádně. Animačku jsou neviděl.bylo to pár screenshotů od Rockstaru.Jsem zvědavý jestli to bude pravda. Jako ikdyž to nebude takové jako na těch screenshotech mi je celkem jedno.Baví mě ten příběh a hlavně Max Payne zbytek je mi ukradenej tak nějak. A nebojim se,že se to bude nějak sekat. Pamatuju když vyšlo GTA 4 dost lidí s tim měla problém ale mě se to poseklo jen při opravdu větších honičkách v autech jinak vůbec.Takže nemám strach.
-
Hra vyžaduje 35GB miesta na disku a dodáva sa na štyroch DVD. To je macek.
Tá veľkosť je údajne kvôli 4x väčším textúram oproti konzolovej verzii. -
Takový detaily jsou ale vidět v animačkách (i když in-engine), ne při samotný hře. Tam bys takový pidi detaily na tu dálku stejně neviděl.
-
to dufam, presne tu mam *1*
-
s tím naprosto souhlasím ty zmr** na to mr** soustave vydaj hru na PC a se*ou na nejakou optimalizaci... rockstar prostě
GTA V bude potřebova dva procesory 4 grafiky 128GB RAM -
Tak tohle znamená jen jedno - hodně nepovedená optimalizace *7*
-
Hrozně se na hru těším.Už jen čekat až mi příští pátek zazvoní pošta :D. Jinak celkem údiv u těch HW nároků.Ale počítám,že na full detaily to pojede.Mám tak půl na půl s 3-4 stupněm hardwaru.Přinejhoršim do vánoc hodlám dokoupit Grafiku,která je jen 5870 :D
Jinak jak tu někdo psal,že hra nevypadá na takovou hw náročnost.Tak co jsem to sledoval viděl jsem snad jen pár screenshotů z PC verze.A vypadaly opravdu dobře.Detaily jako ochlupení rukou,výrazy a rysy v obličeji atd vypadaly opravdu dobře.Takže pokud to bude takhle vypadat budu jen rád :-) a určitě to příběh hry jen prohloubí. -
Už by mohl bejt pre-load...
R* sice potvrdil, že bude, ale neřekl kdy *16* -
Jednoduchá odpověď: Optimalizace na p*ču.No vypadá to že R* opět PC hráče nezklame...
-
Svatá pravda *3*
-
Pri najvyššej konfigurácií zarážajú 2 veci.
Ad 1) 6 jadro/ 8 jadro. Aj v prípade výbornej optimalizácie na viacjadrové procesory bude mať hra čo robiť, aby plne vyťažila výkonné štvor-jadrá Sandy Bridge. Navyše som presvedčený, že väčší význam ako počet jadier bude mať vysoký takt procesoru.
Ad 2) Kapacita pamäte... Tam je to z môjho pohľadu úplne mimo. Aj v prípade, že by tam dali 8 Gb RAM, bolo by to priveľa. Nedokážem si ani len predstaviť, čo by dokázalo zožrať toľko pamäte (možno nejaký softwarový glitch) *8*