Přejít na výpis diskuzí
Max Payne 3 z vašeho PC vyždíme duši: detailní HW nároky
25.5.2012 | Adam Homola
251 příspěvků
-
V tomhle hicu se moje železo trochu zapotí.
-
sleduju tobyho jak to lamí na xboxu :) tenhle díl je zatím asi nejlepší
http://www.youtube.com/watch?v=mzfYnhd4SUg -
V 1920x1200 to podla nich spustim naprosto v pohode, viac ma nezaujima. Teda okrem toho ci to bude naozaj pravda *15*
-
Tak je hlavne obrovsky rozdiel medzi otvorenym svetom ktory musi zvladat od AI a vzajomnu interakciu vacsieho poctu panacov az po naozaj kvalitne a pomerne realisticky spracovanu fyziku aut a nejakym koridorom ktory Max Payne bude. To je pekne vidiet hlavne pri strihani videa v editore, kde sa uz len prehravaju ulozene data a nemusi sa uz nic pracne ratat, zrazu vsetko krasne frci na full detaily. Jasne ze odflaknutou optimalizaciou sa da zmrvit aj koridor, ale v tom pripade ich uz naozaj nic neospravedlni :)
-
Balancuju mezi Vysoké doporučené a nejvyšší testovaná sestava takže per to do mě. *5*
-
spis by mne zajimala optimalizace pro 3d, rating ma not recomndet, ale to melo i gta 4 a po nastavení stínů na low to ve 3d vypadalo luxusne, dle mne i ten max to bude podporovat. ( core i7 2600k taktlej na 4,2 ghz geforce 590 gtx 8Gram 120hz beng snad to pobezi, nema nekdo zkusenosti s geforce 690 ten kus kremiku me vazne rajcuje :-)
-
Plynulých 30 snímku ? hm...
-
Zbytecny pokus o vyvolani flamu.Hra vyjde na PC za par dni takze si nemyslim se by to potencialni zajemci nemohli vydrzet :)
-
Nároky nejsou rozhodně přemrštěné. Vždyť kdo má dnes doma 8600GT a hodlá na ní hrát nové hry ? Třeba AC Revelations nebo Witcher 2 se vám s takovou kartou naprosto vysměje. Pokud se to "bude dát hrát" třeba na 8800, které se válejí za tisícovku doma lidem na online bazarech, můžeme být jen rádi a vzdát hold vývojářům protože třeba výše uvedené hry se taky ani s 8800 pomalu nebudou chtít bavit. Pokud se Max 3 bude dát hrát na slušné detaily na kartě za cca 3000 (třeba ATI 6850) ve Full HD tak je to naprosto v pohodě. Kdyby se herní průmysl řídil tím, že všechno by mělo jet na všem, neměli bychom ani DOOMa :)
-
Jestli máš rád mínusy, pak jdeš trochu pozdě. Před dvěma lety bys jich měl za hoďku klidně dvacet, teď už console-haterů tolik není :-)
-
Vlastně jedinej důvod proč mám konzoli (ale taky pořádnej)
-
Já vím,že se grafika neodvijí od příběhu.Nebo ho neprohlubuje.Ale je to stejný i ve filmech přeci.Když jsou parádní efekty nebo je scéna moc dobře udělaná,tak z toho má člověk větší zážitek.A to stejné platí i u her.Když je grafika excelentní,tak si myslím,že to zážitek z celé hry jen podpoří.Když je tam takový ten "WoW" efekt.Nestavim grafiku nad příběh jen říkám,že to zážitek jen podpoří.
-
Si ho užij, já těch 6 dní na lepší verzi vydržím.
Snad časem vyjde i kungfu mod, v jedničce i dvojce to byla boží záležitost. -
ja mám už dnes obstarožné C2D 8500 taktnuté stabilne na 4 ghz spolu s 8 GB ram a GF 295 GTX 1.7 GB a ide mi battfield 3 na high detaily okrem tieňov ktoré sú na medium úplne bez problémov okolo 45-60 fps. Takže Max Payne 3 by mal na high šlapať ako hodinky.
Viacej sa bojím tej rockstar optimalizácie na štýl GTA IV, aj keď je GTA IV už takmer 4 roky stará hra, tak verím že rockstar sa poučili a optimalizácia bude fajn. Napr. LA NOIRE mi ide úplne plynule dokonca aj s 3 násobným vyhladzovaním :) -
zrovna dneska mi dorazila nová strojovna... takže c´mon, gimme some Payne *16* *1*
-
Každopádně všechno je to o optimalizaci a bussinessu gpu apod.... Pokud by vývojáři pořádně optimalizovali hry (já vím já vím... příčiny jsou snad jasné všem), tak na dnešní hry by bohatě stačilo 2jádro se starší grafikou ..
-
Vzpamatujte se už lidi.To si fakt myslíte,že budete na vaších 2jádrech a 2-4GB ram + nějaká grafická karta 5let stará hrát pořád novější hry?Ano optimalizace her jsou dobrá věc.Ale zase veškerý vývoj jde dopředu.Taky se nedělej filmový efekty na mašinách 10let starých.Už se proberte a dejte nějakou tu tisícovku do PC :D a pokud vám to vadí dávat peníze do PC,tak si kupte konzoly
-
Mínusáci máte práci, šup šup, já si jdu zatím pohodička plynule zapařit Maxe ... :)
-
Kvalita příběhu se neodvíjí od grafiky. Nevím tedy, jak by detailní grafické zpracování pokožky mohlo nějak víc prohlubovat příběh.
-
Já se té optimalizace bojím, což o to, že to třeba nepůjde naplno, ale ne aby se to sekalo prakticky na jakékoliv nastavení jako GTA IV a jak to "vyřešili" v L.A. Noire, tak to je snad ještě lepší. Fakt miluju ty konverze Rockstaru...