Přejít na výpis diskuzí
Max Payne to nebude mít ani napotřetí jednoduché
23.9.2011 | levis
38 příspěvků
-
Ja proste nevim. Kdyz jsem poprve videl Max Bruce Payna Willise, tak jsem se zarek ze tohle neni pro me. Ale vsadim na Rockstary, pokud se jim podari rozvinout rozumny pribeh, abych Maxovi uveril jeho duvod oholit si hlavu, proc ne. Ale krok do Sao Paula mi nepřijde šťastné řešení. Kam se poděla permanentní noc, s dešťem a podmanivými smyčcemi a Maxovým smyslem pro drama. Když jsem viděl začátek traileru, slunné město, letící helikoptéra a pod to úvodní motiv.. Nezlobte se, ale to bylo prostě k smíchu.. což je škoda.. *13*
-
-
suhlas, mnoho ludi hovorí že noir atmosféra nie je viazaná iba na tmavý NY a môže sa vybudovať aj v Sao Paule ale mňa o tom jednoducho nikdo nepresvedčí, k noir nepatrí horúce slnko a slečny v bikinách. To je ako natiahnuť batmanovi bermudy a nechať ho nahánať domorodcov na Galapágach..
-
-
Už se na to nemůžu dočkat, snad to bude starej dobrej Max :)
-
Když já bych raději New York, nejlépe v zimě *3*
-
Na hru se hodně těším Max Payne je pro mě srdcovka ale já prostě nevím… mě tam nějak to Sao Paulo nesedí.Sice vím že se to má střídat s tím noirem ale i tak bych radši klasiku.
-
-
Vcelku by mě zajímalo, co si představuješ pod pojmem "noir", protože celá hra bude "noir"...
-
-
mne ta brazilia k noiru moc nesedi, okrem toho uz MP2 nebol noir ani nahodou (aspon pre mna)
-
-
Tak v tom případě nevíš co to je noir.
-
-
-
-
No po traileru na 3. dil sem s chuti otocil oba 2 díly a porad je to bomba..sem zvedavej jak to v novym dile bude vyreseny s Monou..jkterej jeji konec si nakonec autori vybrerou..BTW az ted kdyz sem hral oba dily mi doslo jak moc si sou vyrazove podobny Max a muj dalsi hrdina..Dexter Morgan..:-)
-
Vypadá to fešnou hru.
-
nevím jestli se těšit , nebo se bát
-
Charlie Sheen opustil Two and half men a hraje Maxe Paynea?! *8* Obrázek odpovídá!
-
-
R* řekl, ze Paynea vytvořili podle herce, který mu propůjčil hlas, tj. James McCaffrey (mimochodem bývalá hvězda seriálu Viper, který jsem kdysi hrozně žral ;)). Možá není úplně podobný předchozím dvěma Paynům, ale _imho_ ani Max Payne z 2. dílu nebyl podobný tomu z MP1.
-
-
Však taky o par let zestárl,takže si myslím ze ta podoba vcelku odpovídá.
-
Tak v jedničce měl Max obličej podle jednoho vývojáře z Remedy *3*
-
-
ale houby, to byl Sam Lake, kterej napsal scénář k Paynům a částečně i Alan Wake
-
-
no veď to píše, že sa jednalo o jedného z vývojárov Remedy, čo je pravda a nepísal iba scenár ale pomáhal aj pri tvorbe úrovní do prvého dielu.
-
-
veru tak ale doteraz neviem ako sa im podarilo z toho vychrtlého chalana urobiť tak skvele vyzerajúceho zabijaka s najcynickejším úsmevom aký som v hrách videl :)
-
-
-
-
Ten chlap na obrázku vypadá jak Charlie Sheen. :D
-
-
vypadá jak max z dvojky ,stejně si měl ty vlasy nechat :D
-
-
JN *4*
-
-
-
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/305165_2459756261871_1491102523_32776746_1869537636_n.jpg
-
-
trosku vtipu nezaskodi, moja vlastna produkcia v luxusnom painte (nemam cas hrajkat sa s tym :) ) na hru sa tesim ked vyjde :)
-