Přejít na výpis diskuzí
Max Payne to nebude mít ani napotřetí jednoduché
23.9.2011 | levis
38 příspěvků
-
Tak po tomhle videu a doplňujícím článku, se mi ta hra začíná líbit *4*
-
Já Rockstaru věřím... oni to neposerou.... bude to skvělá hra.. neskutečně se těším...
-
By mě zajímalo jak to bude ve třetím Max Paynovi s vyprávěním příběhu formou komiksu,jestli budou pořád přítomny komiksové sekvence a nebo ne,ze zatím vydaných materiálů to spíše vypadá že ne...
-
-
Já bych se vsadil, že ne. Vůbec celkově to vypadá jako natolik nemaxpaynovský Max Payne, že vlastně by se mohlo zdát, že nazvat to Max Payne muselo být rozhodnutí nenažraného marketingu a ne vyvojářů...
-
-
Ja se tesim. Bohuzel jeste vic se bojim, jak to nakonec cely dopadne. Zatim nemam dobry dojmy z niceho co se o tretim dilu vi...
-
Já se těším.Hlavně proto že jsem kdysi dávno tuhle hru zatratil ale teď se všechno změnilo *4* Vypadá to slušně a snad to bude Paynovka jak se patří.
-
ja tomu endavam ziadnu sancu. rockstar sice este neurobil zlu hru, ale kazdy raz musi zacat. a ked zacal blizzard a bioware, preco by nezacal aj on.
mozno sa to bude dobre hrat, mozno to bude mat aj dobry pribeh, ale aboslutne neverim tomu ze to bude mat atmosferu maxa paina.
a v clanku pisete ze sa vrati bullet time, if i recall correctly, bude tam len v takej forme ze sa zapne v urcitych vopred preddefinovanych momentoch sam, vy to nijak neovplyvnite. to nie je moc max pain type of bullet time.
urcite si to skusim zahrat, ale nic dobre necakam, aspon sa nesklamem. snad. -
Jo a alkohol,ten se taky na obličeji za ty roky podepíše *3*
-
už se moc těšim jsem rád že zněj udělali tajto za to co si prožil a chápu že utekl do jiného města :)
-
Zabili vám ženu, dceru a na nižší obtížnost milenku? Nedokázali jste se s tím vyrovnat ani po 10 letech? Zabili jste stovky lidí vcelku bezdůvodně? Vydali jste do Rija de Žanýra znovu zabíjet? Řešíte problémy alkoholem a vyholením hlavy? Pak jste motiv dnešních videoher a dokonalý vzor pro děti.
-
-
Rating 3+ to asi mít nebude, tak nevím proč to vůbec řešíš...
-
Takhle popsat maxův příběh je hodně ubohé.
-
-
Max Payne - muž který žil vždy poctivě a čestně, byl připraven o to nejcenější - o rodinu. V osudnou chvíli kdy byla zabita jeho manželka a malá dcerka, šel Max Payne zrovna pomáhat drogově závislým. Poté co nalezl těla svých milovaných, svedl vinu právě na feťáky, proti kterým začal vést křížovou výpravu. Každého feťáka kterého zabil, zabil se slzami v očích. Byl to čestný a šlechetný muž a dělal pouze to, co bylo nutné.
Toto ti vyhovuje?
-
-
A teď vzhůru do výčtu filmů a televizních seriálů.
-
-
mně tam chybí ošklivé deštivé počasí