Přejít na výpis diskuzí
Max Payne to nebude mít ani napotřetí jednoduché
23.9.2011 | levis
38 příspěvků
-
mně tam chybí ošklivé deštivé počasí
-
Už se na to nemůžu dočkat, snad to bude starej dobrej Max :)
-
už se moc těšim jsem rád že zněj udělali tajto za to co si prožil a chápu že utekl do jiného města :)
-
Jo a alkohol,ten se taky na obličeji za ty roky podepíše *3*
-
Já se těším.Hlavně proto že jsem kdysi dávno tuhle hru zatratil ale teď se všechno změnilo *4* Vypadá to slušně a snad to bude Paynovka jak se patří.
-
Charlie Sheen opustil Two and half men a hraje Maxe Paynea?! *8* Obrázek odpovídá!
-
-
R* řekl, ze Paynea vytvořili podle herce, který mu propůjčil hlas, tj. James McCaffrey (mimochodem bývalá hvězda seriálu Viper, který jsem kdysi hrozně žral ;)). Možá není úplně podobný předchozím dvěma Paynům, ale _imho_ ani Max Payne z 2. dílu nebyl podobný tomu z MP1.
-
-
Však taky o par let zestárl,takže si myslím ze ta podoba vcelku odpovídá.
-
Tak v jedničce měl Max obličej podle jednoho vývojáře z Remedy *3*
-
-
ale houby, to byl Sam Lake, kterej napsal scénář k Paynům a částečně i Alan Wake
-
-
no veď to píše, že sa jednalo o jedného z vývojárov Remedy, čo je pravda a nepísal iba scenár ale pomáhal aj pri tvorbe úrovní do prvého dielu.
-
-
veru tak ale doteraz neviem ako sa im podarilo z toho vychrtlého chalana urobiť tak skvele vyzerajúceho zabijaka s najcynickejším úsmevom aký som v hrách videl :)
-
-
-
-
Tak po tomhle videu a doplňujícím článku, se mi ta hra začíná líbit *4*
-
Na hru se hodně těším Max Payne je pro mě srdcovka ale já prostě nevím… mě tam nějak to Sao Paulo nesedí.Sice vím že se to má střídat s tím noirem ale i tak bych radši klasiku.
-
-
Vcelku by mě zajímalo, co si představuješ pod pojmem "noir", protože celá hra bude "noir"...
-
-
mne ta brazilia k noiru moc nesedi, okrem toho uz MP2 nebol noir ani nahodou (aspon pre mna)
-
-
Tak v tom případě nevíš co to je noir.
-
-
-
-
Ja se tesim. Bohuzel jeste vic se bojim, jak to nakonec cely dopadne. Zatim nemam dobry dojmy z niceho co se o tretim dilu vi...
-
Vypadá to fešnou hru.