Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • paradni, bavil jsem se a chtel bych vic, efekty na urovni a ani herci nebyli k zahozeni, atmosfera prvniho dilu bylo hodne citit, hlavne v prvni pulce . . .
  • No dost hrůza... Jedna * za snahu...

To je 100x lepší i tahle pošahanost: http://www.youtube.com/watch?v=E5yztH8slN0&feature=fvwrel *1*
  • tim jsem myslel film, ne fan film *3*
  • Je vidět, že si od Bolla asi žádný film neviděl, to bys tohle rozhodně tohle neřekl *15*
  • smejki
    aspoň s tím mávají. bábovka v black mesa fan filmu to držela jak cákací flintu
  • tohle je fan film na Maxe, ne na ARMU. Tohle bylo asi posledni co me zajimalo.....ale treba se chytnou za hlavy v hollywoodu kdyz jim to tam napises
  • MishKonn
    Ježíši Kriste, kdy už se naučíte základní fakt - pokud chci hrát střelbu z pistole a nemám reálnou a musím fingovat zpětný ráz, měl bych si alespoň jednou vyzkoušet střelbu z reálné zbraně...od první chvíle je to pohřbeno idioty debilně mávajícími s pistolkami jako pětileté děti hrajícící si na vojáky.
  • Pan_Klobouk
    Ja film Max Payne s Markem Wahlbergem bohuzel videl a... tohle je fakt o dost lepsi.
  • Zas tak strašný to nebylo, ale rozhodně to nepotěšilo... nejmenovat se hlavní hrdina Payne, tak bych ani nepoznal, že je to podle hry... Wahlberg mi tam prostě neseděl a černý Jim Bravura tuplem ne *1* Já jsem to hodnotil za 65%, takže lehčí nadprůměr.
  • vlastik.plaminek
    Mě to taky nepřipadalo špatné. Připadalo mi to jako totální sra*ka.
  • Ten hlas mi prisiel nejaky divny ale inak to maju u mna za 1!
  • taky mi ten hlas trochu nesedi no.... *2* ale tak co se da delat, myslim, ze to neni uplne to co by na kvalite filmecku ubiralo, ale zas na druhou stranu hlubsi a tvrdsi hlas by kvalitu vypraveni podstatne zvysil. No, ale jak uz jsem rekl, dalsi z rady kvalitnich fan filmecku. Nedavno jsem koukal na fan videa CoD a BF3 a taky je mezi nima dost kvalitnich kousku. Ted jsem dokoukal Splinter Cell film, i kdyz ten uz nebyl az tak amatersky a stalo za nim studio, ale bylo to celkem dobre napsane a zahrane, VORON agenti potesili *1*
  • Grifus
    Tak ja je treba chapal tak, ze znazornovali neco jako "demony z jeho nocnich mur". Ve hre primo obsazeny nejsou a jinak si je vysvetlit nedovedu. Tak ci onak v tom filmu byt rozhodne nemeli...
  • No hezky :) Tohle je víc Max Payne než....Max Payne. Trochu jiný hlas ale jinak palec nahoru :)
  • XXDarthVaderXX
    Ale ho*no bylo z drogy! Tohle tam vůbec nepatří...viděl jsem kousek, tak že kvalitu filmu soudit nemohu, ale nějací andělé? Proboha! Vždyť to nemá s dějem nic společného.
  • No pokud to pořád bereš jen jako film podle hry tak to je potom těžký. Pokud se to podle předlohy nepovede tak stačí to brát jako obyčejný film zapomenout na hru a je všechno v pohodě.
  • supr *3* dalsi z rady fan filmecku, ktery ja osobne celkem mohu, pokud jsou opravdu povedeny, pokud ne tak aspon za snahu si zaslouzi ocenit.....samozrejme ne pokud clovek vidi obcas na youtube naprosty kraviny, kteri nekteri lide delaji *1* par AC videii je opravdu k zasmani *1* Jinak mam rad tyhle "na kolene" delany filmecky, aspon je videt, ze lide maji snahu neco delat a snazi se a ve vetsine pripadech jsou to opravdu povedeny filmecky, nemluvim ted jen o Maxovi. Palec urcite nahoru, je videt aspon, ze jsou ty hry k necemu.....kdyz uz slouzi k zabijeni volneho casu, tak nekterym to otevira moznosti v tvurcich schopnostech a jednou se mohou dostat hodne daleko diky temto amaterskym projektum. Urcite drzim palec nahoru vsem, kteri delaji tvurci praci a neboji se takovych projektu
  • Grifus
    Nadelam. Filmy s herni predlohou jsou odpady, v 99% pripadu nekoukatelny blafy. A kdyz si dovolil nekdo totalne zku*vit Maxe Payna, tak to nedokazu prejit mavnutim ruky...
  • Grifus
    Prd bylo presne podle jednicky. Zahraj si zniova hru a koukni na film...

btw Ty "cerni andele" ve filmu byli podani proste totalne mimo misu, predevsim je nepochopitelne nacapali do skutecneho sveta, ne do nejakych halucinogenich stavu hlavniho hrdiny. Nekoho napadlo pokusit se z toho udelat radoby horor...
  • smejki
    autobusari sa maju. vždycky som im zavidiel tie odpruzene kresla a velky volant v kline!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit