Přejít na výpis diskuzí
Max Payne: Valhalla je fan film, ze kterého oči nebolí
14.5.2012 | Petr Poláček
40 příspěvků
-
Ty toho naděláš.
-
Jako velkej fandy hry ,mi ten snímek hrozně připoměl atmošku maxe .
-
Jinak španělskej fan filmek se mi libil, na amatéry fakt něco vyjmečného.
-
vole si ten film vubec nepobral byl presne podle jednicky hry a cerny andele byli jenom haluze z drogy Vcka o kterou v cely tydle story jde jedinej fail toho filmy byla absence slowtime jinak koukatelny jo a silent hill je jednoznacne best film co nese nazev hry *5*
-
Videl jsem nekolikrat. *2* Po Sillent hillu jedna z tech lepsich adaptaci *3* Rozhodne muzu doporucit.
-
napodobne ;) Prave se mi naopak libilo, ze bullet time scena tam byla jen jedna. O to vic jsem z ni mel radost *3*
Marky mark byl naopak dobrej *2* *3* -
Neprisel ti spatnej? A prosimte kde jinde se mel reziser vyradit s akcnima scenama ve slow motionu (krom Matrixu) nez prave tady? Jedna scena kde byl vyuzit "bullet time" za cely film je vysmech. Pribeh jakbysmet - doted nechapu jakej blb vymyslel a nacpal tam ty nadprirozeny cerny andele (ci ztelesneni cernych mur, nebo co to melo vlastne byt). Postavy totalne spatne napsane, kamera na dve veci. Vsechno spatne od A po Z. Opravdu, jak uz sem psal nize, i Uwe Boll by se toho snad dokazal zhostit lepe...
-
ano.. ani Felicia Day, kterou mám rád z The Guild to nezachránila... :\
-
me se nejvic libil Alone In the Dark i kdyz hru jsem nikdy nehral. Jinak Alone in the dark ma super sountrack, podle me nejlepsi co jsem zadim slysel.
-
Nevím no mě Max Payne film nepřišel tak špatnej ;) ,nic extra (Wahlberg mi prostě na Maxe nesedl ) ,ale furt to je podlě mě jeden z nejlepších filmů podle hry ( Sillent hill byl asi nejlepší ).
-
no urcite toho ma vic z Max Payne nez film Max Payne z 2008.
-
Ten Dragon Age byl opravdu nekoukatelný :D
-
no kdyz chci koukat na kozy, tak mam urcite mnohem lepsi moznosti nez sledovat tu tragedii :D
-
odpad na 2
-
Co to trepes tam boli aspon riadne kozy
-
nicmene je to asi tak milionkrat lepsi, nez byl ten Dragon Age serial :D to byl teprve mazec ;]
-
Ja sa natocim rano na hajzli a bude to zrovnatelne.
-
me prijde, ze je nejak tlusty ;] po tech 3 letech a i ten hlavni padouch ;]
-
Ten chlapek vypadá spíš jako z GTA ale určitě ne MP ale jinak super *4*
-
Jojo kvalitni amatersky vytvor. Sice nemuseli kopirovat dopodrobna vylozene sceny ze hry, ale i tak vazne super.
Co se tyce profesionalniho filmu, opravdu kdo nevidel, at se na nej radeji nediva. Je to totalni brak. S pribehem, atmosferou a vubec celym Max Paynem to ma spolecneho jen nazev. To by mozna i Uwe Boll dokazal natocit neco lepsiho...