Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to moc male a moc rychle. Nez se zorientujete tak mate nepratelske LRM zamerene na vas. Kdyz jsem to minule zkousel tak to byla nejaka mestska mapa a po loadu mapy do 1 min uz nas kosil nepritel primo na nasem spawnu. V kombinaci s tmou na mape a tmavymi barvami mechu + divnym zvyraznovanim nepratel nevite kam strilet a odkud vsude to na vas lita. Vydrz mechu taky mizerna, takze vas oproti starym dilum kazdy rozstrili 2x rychleji. Stare dily byly o velkych mapach a opatrnemu priblizovani + ostrelovani z dalky. Tady neni moc kam uhnout/schovat se a sakra rychle se to zvrhava v prestrelku na blizko. Osobne me to vubec nezaujalo.
  • A nejlepší je, když je LAGshieldem obdařen právě nesmrtelný lehký mech *3*
  • Hrál jsem, hrál i dotu 2 a lol a i tak si rád přečtu názor zdejší redakce na tyto hry
  • Kallessin183
    Hru bych strašně rád hrál, ale to by si musela rozumět s mojí notebookovou grafikou. Co mi přijde jako výsměch a to jak tady tak u Planetside 2, že v uzavřených betách mi šli hry v pohodě na max a teď nic, ani na nejnižší..
  • Na to nejde zapomenout:-)
  • Si zahraj a uděláš si dojem sám. Za sebe můžu říct, že je to solidní a žádná jiná hra podobný zážitek nenabízí nebo o ní nevim.
  • Reactor Online. Sensors Online. Weapons Online. All Systems Nominal.
    UÁÁÁÁ, ty vzpomínky! *14*
  • Budou tady nebo v Levelu nějaké dojmy?
  • Se slzou v oku zavzpomínáme na ultimátní 4xAC2 Cathapracty, kdy při střetu s ním jste nevěděli ani jak se jmenujete, natož jak ho dostat do zaměřovače. Vzpomeneme na krásné chvilky LRMboatů, kdy většina raket dopadala na nepřátelské hlavy pod úhlem né moc odlišném od pravého. Na nepřekonatelný LAGshield a nesmrtelné lehké mechy. Na bílou/žlutou/zelenou a černou smrt, kdy se chlapcům nedařilo doladit UI a až po roce jim došlo, že nemůžou bejt takový břídilové a podívali se pod pokličku samotnému enginu. Jistě se nám bude stýskat i po častých pádech hry, kdy bylo zapotřebí každou třetí hru restartovat klienta a často to skončilo i narušením integrity souborů hry. Kde jsou ty časy, kdy neexistovalo nic, jako ECM a streakCaty vládly bojištěm.
    Věřím však, že si pro nás kluci z PGI přichystají další tunu "zábavy" až se rozjedou klany a tak zapomeňme na doby minulé a hleďme vsříc novým zážitkům, bugům a dalším šíleným zásahům do ekonomie.
    OUYEA, těším se. P.S.: Ač to tak možná nevypadá, hru mám rád a hraju jí. Berte to s nadsázkou a jen jako nostalgickou vzpomínku starce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit