-
spooky: co takhle si přečíst tu recenzi?????? Pak by jsi se možná tak blbě neptal.
-
Prostě tohle nepochopim, když autory nebaví napsat pořádnou recenzi se vším všudy, tak ať tu práci proboha nedělají...vždycky se najdou lidé, kteří to s radostí udělají za ně...chci tim podotknout, že ani jedna série (MOH či COD a jiné...) si nezaslouží takto odfláklé recenze ...
-
Jinak se mi zdá že tato recenze je ve strašném stínu COD a proto není úplně objektivní. Tady je třeba verdikt :delká hry je velmi malá ale jde to. U COD je napsané že nesmíme soudit podle délky a už se to neřeší a okecá se to MP a tady MP nic. Měl jsem možnost hrát jak betu tak MP v COD a MOH mě bavil o dsot více. (Jen můj názor) Doufám že tato hra nebude jak COD a všechno je už předpovězené a hráč nebude tak svázaný jako u COD.
-
V čem MOH kopíruje ? Že je to z dnešní doby? Je to jiná země absolutně jinak pojatá hra. Napiš v čem kopíruje od COD ?
-
Ale teď MOH kopíruje od CoD nepleť sem hry z 2.sv.
-
musim souhlasit. nekdo by jim na to mohl dat sablony, jak delat recenze. kdyz recenzi, tak cele hry! a ne az na konci clanku zminit, ze hra jede na dvou enginech...omg
-
Nevím proč by měl. Zatím vypadá Black Ops po všech stránkách jako lepší a propracovanější hra, která toho nabídne hráči mnohem více než MoH.
-
Nic proti CoD BO ale grafika co som mal aspon moznost vidiet je ako z roku 2008 o zvukovych efektoch ani nehovorim a tych par novych modov v MP a zbrani>>>??? no to snad mohol byt datadisk alebo DLC a nie plna hra ktora bude ako vzdy draha ako prasa!!
-
Dufam ze po tejto recenzii nedostane COD BO tiez viac ako 7 bodov lebo to by bola pekna traparna!!
-
Jen takovy maly napad pro redakci tiscali: Vsiml jsem si, ze ted pisete VERDIKTY hned na zacatek recenze. No a ja bych Vam jen chtel rict, ze precijen se mi zdalo puvodni umisteni VERDIKTU na konec recenze mnohem lepsi. Tim padem podporite ctenare aby si celou recenzi, nebo aspon jeji vetsi kus, precetl. Je to praktictejsi. Ale to je jen takovy napad :). Mejte se..
-
Po znovupřečtení recenze mohu říct, že zatím všechny české recenze stojí za nic, jsou fakt polovičaté, chybí vlastní screenshoty, hodnocení zvukové stránka hry + hudebního doprovodu, rozdíly mezi verzemi pro jednotlivé platformy...zkrátka podrobnější info vůbec. Tohle je odfláklé...hodně chabé, čekal jsem mnohem více od pánu autorů. *10*
-
kopírka COD MOH??? slyšim dobře nevim kdo okopiroval MOH ale bylo to COD protože MOH byl dřív než COD 1 v MOH Allied Assalt je vylodění normandie každímu se hra líbila tak muselo studio Activion udělat lepší hru než MOH tak neříkejte že MOH kopiruje COD !!!!!!!!
-
musim rict ze treyarch jsem mel vzdycky rad, je to byvaly gray matter, autori kingpina a RTCW,podle me super her. Taky ocekavam ,ze Blackops bude lepsi.
-
Možná tvůj názor, spousta lidí ma na kvalitu Mafie 2 názor jiný. Že jí 2K ošklivě vykuchali je fakt, ne názor, takže to beru.
-
To je dobre, nie? : ) Mne sa to páči, že je verdikt a hodnotenie na začiatku.
-
Rozhodně souhlasím že pětistupňová hodnocení jsou lepší. To by vynikající hry(dnes 10/10,nekdy 9/10) měly 5/5, 4/5 nadprůměrné(dnes někdy 9/10,8/10), 3/5 průměr(dnes 7/10,6/10), 2/5 podprůměr(dnes 5/10,4/10), 1/5 vylozene sr*cky(3/10,2/10) a 0/10 nestojí za řeč
-
Moc se to tu nehodi, ale strasne mi vadi, ze hodnoceni hry vidim hned na zacatku recenze. Psychicky me to uz nedonuti k tomu, aby jsem si tu recenzi precetl a potom to konfrontoval s hodnocenim recenzujiciho. Nevim, jak ostatni se na to koukaji...
-
Zábava to možná je, ale tak na 4 týdny než vyjde Black Ops, který jak už tu někdo psal je obsahově mnohem bohatější a zajímavější. To vypadá na další CoD, které budu hrát rok v kuse. MoH je zklamání. Beta (obě) byly nemastné a neslané.
-
Někdo tady měl velké očekávání v podobě vojenského simulátoru. MoH je podle mě čistokrevná zábava a to hlavně v MP.
-
vaz slova, pretoze cod zatial bez problemov strcila mod do vacku( nehovorim ze mod je zla seria ) , takze jedina ( aby som pouzil tvoj slovnik) ,,sracka,, je tvoj koment :)