-
Nevím v čem je Call of Duty sračka oproti MoH. Dyt MoH je trapná kopírka CoDu, která toho akorát nabízí méně. V ničem není originální, v ničem. A proč je špatné si pomalovat obličej? Nikdo tě nenutí to dělat, ale ti co to dělat chtějí tak dostanou tu možnost. Ještě nějaký hloupý názor máš?
-
protoze CoD je sracka :) ...jednoduse receno ... k cemu ti ej naka picovinazesi muzes dat tetovani.. k nicemu ti to neni a stejneto nevidis... a modernw warfare 2 byl MP propadak celkem :)
-
Na problematiku příliš benevolentních verdiktů upozorňuju už dlouho. Vůbec nechápu, proč současná herní média ještě používají desítkovou stupnici, když by si bohatě vystačila jen s pětibodovou. Naprostá většina zrecenzovaných her skončí někde mezi 7 - 9/10. Hranice pod 5/10 téměř neexsituje a přijde mi přijde jako uměle udržovaná psychologická zóna zla, kde končí těch několik málo nepovedných kusů, které si stejně nikdo nezahraje, protože jsou vinou technických nedodělků nehratelné. Přitom 5/10 je hranice průměru. A průměrných her je podle mého daleko více než těch nadprůměrných. Když si vezemete takový BioShock, který jako jediný pokračuje v lini originálních a skutečně atmosferických "RPG" stříleček, a stokrát vyprané prádlo a lá Call of Duty, musíte si uvědomit rozdíly, které od sebe nedělí pouhé 2 body (7/10 a 9/10). Jako by dneska všechny hry, do kterých se nalilo spousta peněz a ještě více reklamního úsilí, automaticky dopadly nadprůměrně, i když jde o kopie kopií. Páni recenzenti by měli být přísnější především na sebe a s nadprůměrnými hodnoceními víc šetřit.
-
pěkná recenze pana Vávry (autor MAFIA a MAFIA 2)...
-
Dovolil bych si vám doporučit přečíst si i jiné recenze než je tato, na eurogameru hra dostala 8/10 a recenze je trochu jiná káva a to ještě konzolové verze. A první recenze z Anglie hlásily známku 8,5/10, takže to bude asi hodně subjektivní.
-
Stačí si porovnat MoH a Black Ops:
MoH - Sp a Mp
Black OpS - SP, MP, Zombies, Spec Ops mise a MP s boty
MP v MoH:
8 map, 20 zbraní, cca 15 atachmentů, zadné dalsi upravování hrace
MP v BO:
14map, 40 zbraní, cca 30 atachmentů, tvoření vlastních class (možnost vybrat skin, barvu, tetování, znamení a dalších 1000 blbinek, perky a asi 10 typů her funkčních na všech mapách.
Z toho mi vychází že Black Ops toho nabídne asi tak 10krát více než MoH. Proč bych teda měl utrácet za Medala? -
hru kupuju kvuli multiplayeru. beta me velmi bavila. premyslel sem o tom pockat si na black ops ale tam me dostala ta uprava zbrani na barevny hracky a auticko na dalkove ovladani.. na koho to je asi cilene? no a taky cod bude predrazene a budou dojit z DLC coz doufam EA u MOH neudela
-
Mafia 2 je kravina a stal se zní prostředek na okrádání hráčů.
-
Jak muze tez napsat,ze se VYCERPALO tema druhe svetove valky. Jak ja bych to uvital. Me osobne WW2 bavila vic,nez modern warfary a jim podobne.
-
Mafie jsou zábavný obě, takže klídek. A recenze je napsaná dobře - to že je autor kritický neznamená, že je hra špatná. Mě teda po přečtení těch 7 sedělo - je to solidní nadprůměr, ale na prdel si z toho nesednu a kupovat to taky nemusím.
-
Rád bych se zeptal recenzenta, byť neočekávám odpověď, proč dal hře 7/10? Skóre 7/10 je podle mě pro hru, která je zábavná, slušně zpracovaná, přináší alespoň něco nového a nějakou dobu hráči vydrží. Není to tak dávno, co hry se 70% hodnocením byly brány jako kvalitní a hodné peněz za jejich pořízení.
Vy, a to si přiznejme, ji tady poměrně dost kritizujete, ale při vyřknutí verditku jakobyste zapomněl, co jste celou dobu psal. Ve stručnosti to shrnu - hra je neskutečně krátká, absolutně neoriginální (resp. kopie), SP je nepříliš zábavný, navzdory tvrzení o "realisitčnosti" je na úrovni jakékoliv jiné arkády, vybalancování zbraní je neznatelné, hra je nudně naskriptována a AI je oproti současnosti nevyhovující. Celkově tedy tento počin působí jako snaha podojit hodně starou a vyčerpanou krávu, což se maskuje hypem okolo. Osobně bych takové hře neudělil více než 6,5/10, protože je to jasný průměr. Protože mám chuť být dnes kritický, v nadpisu se píše o recenzi pro PC, Xbox a PS3, ale v celém textu jsem nenašel zmínku o odlišnsoti mezi platformami. Snad mi nechcete tvrdit, že žádné nejsou. -
Co mají furt proti tomu Treyarchu. WaW mi přišel zábavnější než MW2....
-
Ja nechapem preco su hry tohto druhu tak popularne. Vsade kde sa ziape "INCOMIIING" "AAARPIIIDZIIII" a "FIRE IN THE HOOOOLE" sa predava napriek tomu, ze hraci cas v SP sa pohybuje radovo v par hodinach a multiplayer je rozbity a nezabavny.
-
Ja si hru musim vyzkouset, ne jednou se mi u hry ci filmu stalo, ze na co se temer plivalo, ma moc bavilo a naopak!
-
Takhle to dopadá když člověk co nehraj hry (prej jim ale rozumí - hahaha) píše recenze.
Nový Medal není špatný a rozhodně, všem co mají rádi fps doporučuji. -
Taky nehcápu co je to za modu neustále kritizovat Treyarch a klanět se IW. Treyarch udělal naprosto skvělý datáč do prvního CoDa - United Offensive, pak udělal kopírku CoD 4 převedenou do WW2, která ale neztrácela vůbec nic na hratelnosti, naopak spoustu míst a prvků ještě vylepšila a teď přichází Black Ops, který vypadá opět skvěle a to hlavně v MP. Oproti MW2 to bude balzám na duši.
-
Už se těším až tady stejně vynadávaj Black Ops, jenom proto, že to dělá Treyarch. Nesnáším tyhle hnusné předsudky. CoD 5 nebyla vůbec špatná a o nich orší než CoD 4. CoD 6 od vaší slavné IW byla naprostá hrůza. Black Ops vypadá po letech jako opět pořádné Call of Duty.
-
To víš Vávra. Po tom co se ukázal, že neumí udělat zábavnou hru, tak teď ještě přišel o schopnost pěkně poplivat cizí hru.
-
Pravil sotva patnactilety? fakan...
-
Tak nevím, celá recenze je v podstatě kritika, jak je nový MoH (nedokonale) okopírované MW2, a stejně hra dostane 7? Podle tabulky "Jak hodnotíme" se číslo 7 rovná "velmi dobré" hře, což z recenze rozhodně nevyplývá. Chápu, že jde jen o jedno číslo, ale i tak - už si nevzpomínám, kdy nějaká ne-naprosto-pitomá hra dostala horší hodnocení než 6.