Přejít na výpis diskuzí
Medal of Honor: Warfighter - recenze
29.10.2012 | Vilém Koubek
310 příspěvků
-
Co me na hre nejvice vytacelo byly ty priserne automobilove radoby honicky. Nereknu, kdyby slo o nejakou vsuvku na minutu ci minutu a pul, ale ve warfighteru na tom jsou zalozeny cele mise. Az budu chit hrat automobilove zavody s mizernou a naprosto nerealisticky zpracovanou fyzikou, tak si kopim jine hry od EA, ale ve strilecce opravdu nemaji co delat.
Bugy tam byly, ale ty me ani tak neodradily. Odradilo me vsechno ostatni - je to naprosto nudna, nezajimava, stereotypni hra. Boze, kdyz uz chce nekdo napodobovat COD (ktere taky zrovna neobdivuji), tak at to alespon dela poradne. -
Poznámka o ošklivé ženě a ošklivém děcku pobavila, jejich screenshoty vylekaly. Začínám být rád, že jsem nepodlehl davové psychóze a MoH si neobjednal...
-
ti co tady brecite nad hodnocenim se nad sebou zamyslete, pokud se spokojime se vsim tak ty hry pujdou dosracek! uplne, nestaci vam ze dnes je to stupidita! vedle stupidity! jedna jednodussi nez druha a kopie vseho to co uz tu bylo? Nebo ste si to jen vypiratili a zadarmo vas to tak bavi ze vam vadi hodnoceni? Tak jako tak je to fail stejne jako tahle dalsi sra*ka!
Je mi smutno z toho s jakyma brakama se dnesni hracska verejnost spokoji...pokracujme v obhajovani takovych odlfaknutych paskvilu ktere maji zaucel jen vytahnout prachy z kapsy, trosku si za parazitovat na slavne znacce v tomto pripade MOH (ktera uz je diky temto recyklacim take davno mrva jako spousta ostatnich) a tim to tak konci. No a pak tu clovek cte jak lide nadavaji na recenzenta kdyz to proste napise.... trochu kocourkov :)
Kazdopadne simply_stupid era pokracuje :) *11* *11* *11* -
-
PS:
problemom nie je co napisal recenzent ale ako a za akych okolnosti.
Problem je ze recenzent nema vlastny nazor na veci.
Taka seria CoD sa tiez zasekla pri CoD 4 : MW, to bola posledna hratelna a vtedy inovativna hra (vo svojej dobe). Vsetko po tom bol otras a recyklacia a predsa dostavali 9/10 , 8/10 , 7/10. Vsetko co napisal recenzent ako chyba v MoH vychvalovali v CoD ale radsej vobec nespomenuli. Povedz mi jediny FPS strielacku ktora nie je stupidna ale ma nejake unikatne prvky ? Nehovorme teraz o subzanroch FPS ako Deus Ex , Dishonored atp.... -
Bolo by fajn keby si pochopil jednu vec.
FPS strielackove hry boli odjakziva o stupidite.
To uz i prvy Doom alebo Wolf bol len o behani vystrielani par nepriatelov , pripadne najdi kluc a tak podobne. FPS strielacky su dnes len o stupidity o nicom inom.Trosku is zaspal este takde v rokoch ked Pong bola absolutna bomba...Taky Dishonored , to je uz ina kava , tam mas trosku RPG prvkov,dej , pribeh plus kvalitnu strielacku k tomu.Ale to uz odbacame do inej subzanrovej kategorie. Kto chce mat "nestupidne zazitky" tak nehra PC hry ale zije "realny" zivot.Ked uz. To vsetko co si napisal je tiez len jedna velka stupidita o stupiditach...nema cenu sa tym ani zaoberat. -
-
nemyslim si :) jen odmitam vse co mi dnesni konzumni masinerie nabizi. Mame sice next gen .) (1 graf. engine v 10 hrach cimz pusobi dost podobne) ale hratelnost se od dob, ktere si pamatuju vyrazne zjednodusila. A to nemusis sahat ke korenum kdy vsichni brali za vdek i Wolfa 3d ne proto ze by byl pribeh strasne hluboky a duchaplny ale proto ze nic lepsiho v te dobe nebylo. Progres naslednych let a v podstate meho mladi byl ale znatelny.... veci jako napr. HL.... puvodni COD.... Moh !!! "I've seen french school girls shoot better!" ... se na me nezlob ale jediny kdo zaspal eru kdy hry mely svou dusi jsi ty.
-
-
takisto súhlasím a zároveň dúfam, že negatívne ladené recenzie na MOH sú takými prvými vlaštovkami nového trendu - a to konečne triezvemu a kritickému pohľadu recenzentov na dnešnú hernú fastfoodovu potravu. Pokial budú tieto scriptrecykláty dostávať bežne 5-6/10 možno sa konečne niečo pohne aj v hlavách kupujúcich ... i keď veľkú šancu tomu nedávam.
-
-
Pockaj na BO 2 ktory uz teraz vyzera ze bude dostavat najmenej 9/10 pretoze sa odohrava v buducnosti , no WOW @!
-
-
neboj, pockam. Moje ocekavani - 0%.
Nasledne se samozrejme k samotnemu hodnoceni vyjadrim paklize bude mimo misu :) .)
Takze se muzes treba jit kralovsky bavit s MOH, ja to ale holt vidim takhle. A neboj, nemyslim si ze by v globale nacokoliv melo hodnoceni mistnich recenzentu vliv vyjma trollu v tehdle diskuzich .)
-
-
-
Súhlasím na 100 percent.
-
-
Od vydání CoD MW I, kterou osobně považuji za dobrý díl s hodnocením 7,5/10 (CoD 2 má u mě schované 8,5/10) se po letech modlím, aby nový CoD za něco stál, protože nutně potřebuji nějakou koridorovou FPS. Bohužel se bojím, že v CoD bude pořád to samé, co ji vyčítám. Tedy IQ nepřátel na úrovní sádrového trpaslíka, kdy chodí neustále za sebou a čekají na popravu, kraťounký příběh, katastrofální IQ vašich spolubojovníků, kdy jsou schopní vlézt do přímé palby. Ale jak říkám, poprvé po letech se modlím, aby CoD dopadl dobře a já letos mohl hrát alespoň jednu dobrou koridorovou FPS.
-
-
napadá mě to samé. Je to až k neuvěření, ale doubrou FPS koridorovku aby člověk pohledal...a v zápětí zjistil, že neexistuje nebo je jich jak šafránu. BO2 tajně fandím, doufám, že se už poučili z technických chyb a hlavně nechali herní prehistorii tam, kde patří. Naštěstí hraji velmi pomalu a s poměrně velkým zpožděním, takže si počkám na recenze a pokud to dobře dopadne tak na první slevu.
Jinak, i na GS tady tomu veledílu dali 6, a to podobným sračkám dost fandí, takže je jasné, že je toto jen dalším podařeným skokem z deště ...ne pod okap, ale rovnou šipkou s rozběhem do otevřené žumpy. Nad MOH už jsem udělal křížek hned po jejím slavném "restartu". Škoda -
ja myslim ze to bude 100% to same. netroufam si plytvat svou energii na doufani (uz nejmin po padesate :D) ze to bude tentokrat jiny.
Polozme si spise otazku, proc by melo ?:) Trzby z tupych ovci budou tak jako tak tak proc neco menit kdyz nam sype tenhle sh!t ?:) Rekneme si to otevrene, dnes dejme tomu mimo BF3 neni do ceho vramci FPS pichnout....... a jedna hra to nezachrani protoze i ta po hrani rok v kuse samozrejme omrzi. Proste je to v prdeli! panove *1* -
-
V rámci FPS jsou dobré hry : Dishonored či Borderlands II, v rámci TPS osobně třeba: ME III, Spec Ops The Line v letošním roce. Ale v rámci koridorové FPS už jsem dlouho nic nehrál.
-
-
asi sem uz zdegenerovany ale jak ani dishonored me neoslovil (krasne zpracovani ale pochvili jsem se nudil..) :// a border neni zrovna muj salek caje i kdyz kus prace za tim videt lze.. kazdopadne tohle me z totalni skepse nevytrhlo.
-
-
-
co má tvůj výron společného s MOH?
-
-
Chytrému napověz, hlupáka nakopni;)
-
-
za ty tvoje blitky ve zdejších diskuzích bych tě nakopl rád
-
-
Hele, internetovej bouchač *1*
-
-
-
-
-
Souhlasím s hodnocením, hodnotil bych podobně Celou dobu se při hraní musím smát té stupiditě. I když 5/10 je možná pro kampaň opravdu moc.
-
VYNIKAJÍCÍ RECENZE A SPRAVEDLIVÉ OHODNOCENÍ, recenzent se nebojí velkého jména velké firmy a to je dobře. Zcela generálně o této hře: baví vás, dokud neprokouknete herní mechanismy, což je bohužel dost snadné. Takže vám zbývá jedině to, že když ji prokouknete, baví vás jedině tehdy, pokud si po dobu hry provedete lobotomii a přijmete svět MoH "takový, jaký je". -------- Třeba fyzika --------- Ano, padají po zásazích kusy zdi a odlamují se pláty betonu. Ale zkusili jste těžkým kulometem střílet do nejspíše překližkových dveří, za nimiž mají být v místnosti teroristé, které stále dokola v jakémsi zpomalení střílíte po vlomení do dveří (tyhle momenty jsou kapitola sama pro sebe - a rozhodně ne kapitola pochvalná). V Arábii mají asi dělají dveře z titanu maskovaného jako dřevo, jinak si nulový účinek palby neumím vysvětlit:-) Ještě, že má váš parťák kanady a úder jako superman, to potom dveře letí i s panty. A moje oblíbené - židle. Nadupaný hustokrutý supersoldier se zasekne o plastovou židličku. Kdyby podobnými židlemi Bin Ládin obklopil svoji rezidenci, mohl být ještě naživu :-) ---------- Skripty -------- Autor to popsal velmi dobře a všichni to známe z CoD - ten pocit dejavu, když se něco nepovede a my hrajeme nějakou pasáž podruhé či i vícekrát. Zde je to ovšem uděláno obzvláště amatérským způsobem, protože občas je vidět, jak zlý musulman spadl z nebe (nebo jej spíše jako zástupce zla vyvrhlo peklo?). Takovéhle vychytávky si mohou dovolit ve svých budgetech City Interactive, zde bych očekával poněkud vyšší level řešení. Skripty jsou špatně napsány i v jiném ohledu - cca 10x za hru se mi stalo, že nepřítel očekával můj příchod z trochu jiného směru, a tak i když jsem ve vedlejší místnosti hlasitě masakroval jeho teroristické kumpány, klidně stál a koukal na dvůr, aby se nakonec nechal bez odporu zastřelit. Tohle se dá tolerovat ve free hře, budgetu dávaném v supermarketu k pracímu prášku, bohužel ne v hře tvářící se jako první liga. -------- Co bych ovšem po té vlně kritiky chtěl pochválit, to je grafika a solidně zpracované modely zbraní, zde podle mého subjektivního názoru není co vytknout. Videa mezi levely (bez ohledu na jejich recenzentem správně zmiňovanou obsahovou banálnost, kýčovitost, zmatenost) se mi velmi líbila svojí detailností a věrností zpracování, takže jsem chvílemi nevěděl, jestli se dívám na počítačovou animaci anebo na točený film. Také bych se chtěl zastat ženy hlavního hrdiny, protože mně se celkem líbila, akorát s tou strašnou dekou (jinak bych její účes nenazval) na hlavě by měla něco udělat. Dceru hodnotit nebudu, nejsem Savile :-)
-
-
Takže tuhle věc ani po slevě? S prvním dílem jsem alespoň počkal na 200kovou akci, ovšem jak to vypadá, tuhle specialitu asi vynechám úplně. S fps to jde pěkně do sraček .... *1*
-
-
DudeCZ - jelikož mám premium účet u BFka , tak jsem měl možnost si tuhle hru koupit za poloviční cenu. Je pravda, že singl jsem vypnul po chvilce, ale u MP sem zatím zůstal a docela i baví. Je tam toho spousta na odemykání a mě to baví si nastřílet třeba zbraně na určitou "odměnu". Tak nějak doufám, že hra dostane co nejdříve hodně oprav, protože je pravda, že je velice "surová" a že tak minimálně půl roku mhla být ve vývoji. Nebudu tady pomlouvat EA, ani Danger Close, protože to bych mohl pomlouvat i desítku dalších firem za tituly, které vydávají sami. Těch peněz nelituji, koupil sem už horší věci za 25 dolarů a více, takže mě to nechává v klidu. Teď už mám naděje na fajn střílečku jen v Homefrontu 2. Snad to dopadne lépe, než cesta, kterou se vydalo CoD a MoH.
-
Ale to snad jo - ale musíš k tomu přistupovat jako k parodii. Pak se budeš třeba bavit z obrazu, který se ti naskytne, když se proplížíš, kudy si vývojáři mysleli, že se plížit nemáš a dostaneš se do zad musulmanů. Z několika metrů můžeš potom sledovat, jako po sobě s tvými "drahými spolubojovníky" zuřivě střílí slepými. Anebo když ti zbude poslední nezabitý nepřítel na místě, kde se nepočítalo s tím, že by měl někdo zbýt - tvoji spolubojovníci pořád střílí do beden, za nimiž dávno nikdo není, dokud nesejmeš arabáše zašitého na druhém konci levelu. Pokud budeš takové okamžiky brát s nadhledem, budeš se za 200,- královsky a celkem často bavit *3*
-
-
No, z tohoto jsem asi už vyrostl :) Jsou to sice hry, ale jak má člověk zachraňovat svět, když se mu děje tohle před očima :)
-
-
-
-
Půl hodiny, víc ani ťuk FPS biznis je totálně ve srač*ách dal bych tomu 2 z 10 mám pocit že mi při hraní v mozku praskla nějaká céva...
-
-
Byznys FPS není ve sračkách, pouze koridorové FPS.
-
-
Doufam, že do těchle sraček nezapadne třeba další HL, to už bych to asi zabalil :/
-
-
Halo 4 me celkem nenudilo, zas tak hrozne to s tim busnism nebude
-
*1* no doprdele *1*
-
-
Ksakru. A já doufal, že bude nějaká FPS v tomto roce i na způsob běž, střílej a neohlížej se na ostatní, která bude zábavná a dodělaná. Zatím v tomto roce jsou v rámci FPS pouze Dishonored a Borderlands a ani jedna není "klasická" koridorová FPS.....To zase EA vydala něco, na čem si nedala vůbec záležet, hlavně z toho vytřískat prachy za každou cenu. Co na tom, že je to nedodělané. Ač nerad, tak teď doufám, že na tom CoD BO 2 bude lépe, ať je aspoň nějaká hra v tomto roce ve stylu, kdy mozek můžu nechat v přihrádce.
-
Ja jsem zvedav az vyjde SPEC OPS 2 kolik dostane hodnoceni tato sci-fi s.acka. to zas bude urcite 8 nebo 9.
-
Mě se líbí že recenzent mluví o hře která zní tak na 2/10. Možná 3/10 a dá tomu pětku. To se bojíte že vám příště EA nepošle review kopii?
-
-
To je způsobené tím, že herní kritika klasicky hodnotí od 5 do 9 z 10. Pod 5 není skoro nic, nad 9 taky ne. Jinými slovy, když si to člověk transformuje do rozumných mezí, zjistí, že v recenzích 5 znamená tragédii, 6 podprůměr, 7 průměr, 8 nadprůměr a 9 bezchybnou hru.
-