Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amylee.Anderson
    Linkin park mam ráda, ačkoliv ho už neposloucham. Nevim, co vydávaj, ale já zůstala o Hybrid Theory a Meteory, to jsou výborný alba.
    • Hybrid Theory je klasika žánru. To co bylo potom už pro mě nemá cenu.
    • God-of-War
      Tak to si udělala dobře *3* .
      • Amylee.Anderson
        A vim to. Nějaký utržky ztoho třetího alba jsem slyšela a už ani to nebylo ono, takže ty nový jsem neslyšela vůbec.
  • MoH a LP mají jedno společné. První vydané kousky byly 10/10 a pak už to stálo všechno za pendrek
  • linkin park. zajímavé. tradičně vystupují jako antimilitaristé, snaží se prezentovat také jako osvětová kapela typu U2 a pak natočí klip k akční bezduché rubačce... palec dolů...
  • deridon
    koukám, že uživatelům, kteří tu píšou negativa o posledním albu, tak mají mínusy.. nejspíš od lidí ve věku 16 let či někoho, kdo neslyšel jejich původní alba.. Mě poslední dvě alba zklamala na plné čáře, Hybrid a Meteora jsou nepokoření a Minutes to Midnight jsem ve své době něják překousal.. prostě přešli do rock popíku.. furt lepší než dubstep jako u jiných metalových/rockových kapel..
    • Já je teda poslouchal od samého začátku a líbí se mi i jejich poslední album. Je pravda, že thousand suns bylo naprosto příšerný, ale living things se mi moc líbí a rozhodně se považuju za LP fanouška. Beru, že někomu ten nový styl nemusí vyhovovat, ale nemusí pak snad shazovat současné fanoušky.
      • God-of-War
        Jenže tohle už dávno neni Linkin Park...
        • fix... chyba. Smazáno
        • Je to jiné, ale oni sami říkaj, že chtějí mít každé album jinačí a ně každému to sedne. Já souhlasím, že Hybrid Theory a Meteora (jak dole píše "flus" - colision course s jay-z byla naprostá katastrofa) jsou nejlepší, ale já prostě nejsem vysazenej na ten jejich starej styl. Ono je to asi tím, že já poslouchám skoro od všeho trochu a tak mi změna stylu nevadí. Největší problém lidi maj asi s tím, že přidali hodně elektroniky do songů a mě to teda nevadí. Pokud se to někomu nelíbí, fajn. Ale říct, že jsou mrtví, když to jejich nové album jde na dračku, není pravda.
    • God-of-War
      Přesně tak *3*...Hybrid a meteora *14*
    • Ja jsem Linking Park nenavidel jeste nez to bylo kul!
  • No, nedá mi to a vyjádřím se k některým krytikům LP, zejména pak na jejich poslední tvorbu. To, že už to není "Linkin Park" je první blbost. Je to přesně naopak. Na Hybrid Theory a Meteoře byly písničky víceméně půl na půl, něco dělali kluci sami, něco měli zařízený od vydavatele. Hádejte, který písničky byly u publika úspěšnější... Ano, jsou to vesměs ty, nad kterými onanuje většina těch, co se jim obě první alba líbily a ne, nejsou to ty "jejich". Poslední album je podle mě imho výborný a je jedině dobře, že se nebojí experimentovat. Jejich hudba roste společně s členy kapely a jsem jedině rád za to. Alespoň nesledují šlépěje sice dobrých, zato těžce repetetivních AC-DC, nebo třeba ze sousedního Německa Scorpions, Helloween... Dobrý kapely, ale kdybych měl jet album po albu, tak si po pár discích hodím mašli. Ono je to možná taky tím, že jedni z mých dalších favoritů jsou Pink Floyd a poslední alba jim nejsou svým modernějším způsobem úplně nepodobný.

    Tolik asi k hudebnímu doprovodu. Další věc je, co se hrou. To, že trailery a závěrečný titulky po nejspíš 4 hodinový kampani se budou hezky poslouchat je jedna věc. Že vsázím na další z klonů CoD je věc druhá. Radši zůstanu u toho alba...
  • Flussmaister
    Není to co to bývalo, LP změnili styl, ale to je to, co samy chtějí a líbí se jim to. Chtějí se vyvíjet, zůstat nezařazeni a objevovat nové zvuky. Mě poslední album nevadí, i když bych byl rád asi jako každej fanda, kdyby jednou vydali desku styl ala: Meteora, Hybrid Theory,. Collision Source. A to spojení s Medal of Honor pro mě smrdí komercí!
    • Smrdí komercí? Vždyt Linkin Park je celej odjakživa komerčni kapela jak cyp. Nikdy sem nepochopil, proč je tak populární a že jim to lidi žerou. Každá písnička, kterou jsem od nich slyšel mi připadala jako těžkej kalkul a mix toho, co se asi bude nejlíp prodávat.
      • Flussmaister
        Já myslel spíš komercí pro Medal of Honor:D Mě to tak nepříjde. Hlavně to nedává smysl,. Každá kapela je svým způsobem komerční do jistých směrů/částí. Ale když jsou Linkin Park tak "super komerční kapela", jak každej říká, tak proč nezůstali u stylu Nu-Metal, u stylu prvních dvou desek, který je tak proslavil, díky kterýmu vyhráli gramy, lámaly rekordy, získali si fanoušky a tak dále. Tak to mi teda k*rva řekni:D Jasně, že jsou komerční, ale v jistym smyslu, když se nad tím zamyslíš, proč teda šli tím "jiným" směrem, který byl automaticky né špatnej, ale pro ně jako kapelu né tak slavnej a fanoušky né tak atraktivní?
      • nejvíc jak tam ten jeden vocas vždycky "rapoval" to bylo vždycky k smíchu :-D
  • Flussmaister
    Teď sem budou všichni psát o Linkin Park místo o Medal of Honor, hlavně že když se na Games objeví něco o filmu(společnýho s hrou) každej krandá :D
  • smejki
    Spojte se rovnou se Shakirou, hoši!
    LP nejsou, co bývali, a i to, co bývali, by se zrovna dvakrát nehodilo k projektu, který se presentuje jako simulace vojáka (i když modří vědí, že to je arkáda jaxviň).
    • montatatana
      Neškodný popík jako popík.
    • Amylee.Anderson
      Nebo Ushera, ten tuhle v hernim průmyslu slavil nabývalý úspěch!
  • calwin
    na to ako ťahali z meteora a hybrid theory teraz zrazu zmäkčili... boli jednou z mála kapiel ktorá spojila tvrdú hudbu s rapom a vo veľmi dobrom prevedení... dneska je z nich omáčka ...som sa na novarocku tento rok v nich sklamal lebo nespravili ani len trochu show...

    aj teraz majú samozrejme niečo do seba ALE už to niesu tie WOW momenty keď som zhltol komplet celý album a nemohol som prepnúť ani len pesničku lebo každá bola parádna od začiatku do konca...
  • Menorri
    *1* *1* Spojily síly ale je jim to stejně k ho*** *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit