Přejít na výpis diskuzí
Medal of Honor: Warfighter - videorecenze PC verze
5.11.2012 | Lukáš Grygar
248 příspěvků
-
MOH je celý jeden veľký tutoriál ...
-
CoD=MoH, Deus Ex≠Dishonored. To by si chtělo ujasnit. No a ta poslední věta byla myšlena vážně?
-
To že sa toto za videorecenziu považovať nedá je fakt, v tom s tebou súhlasím, no tie osobné narážky si si mohol vážne odpustiť.
Tento moh vôbec nie je taký špatný ako ho neprávom vykresluje asi polovina herných médií a magazínov. Je to presne tak ako píšeš, má to rovnaké chyby a nedostatky ako práve herná séria call of duty, ale u moh je to krajšie, ostrejšie a sviežejšie audiovizuálne spracovanie ako u konkurencie, takže keby sa to dalo zhrnúť tak by mal medal of honor dostávať vyššie hodnotenia ako čím ďalej tým viacej recyklované call of duty. -
Kam to dotáhly střílečky za 20 let? Nikam. Jsou stále stejně nudné.
-
Boring boring byla tato ubohá recenze. Tak strasne jsem se chtel nevyjadrovat ale nedá mi to :D aneb jak jsem videl recenezi.
Ahoj mám nižší vzdělání (základní) než vojáci v armádě. Přesto jsem schopnej určitě používat vlastní hlavu (teda samozřejmě ne na myšlení ale třeba na rozbíjení věcí). Hned ze začátku na mě přišel první šok v akční hře se objevila akce což mi můj nevzdělaný mozek nepobral. A ten příběh ten se udává v reálným světě no tak to je nuda. Jakmile nejsem bodyguard který ho zachránili hodní vzbouřenci aby našel princeznu království (Dishonored je fajn ale příběh je hrůza) tak to není ono.
Nakonec se ptám dočkám se OPRAVDOVÉ VIDEORECENZE nebo tento emocionální výlev recenzenta, kterého nebaví hrát ty stejné hry pořád dokola je vše co zde najdu. Proč to teda nemohl dělat někdo jinej.
BTW: jestli to nemá být videorecenze tak to beru jakou fajn joke ale pak to ma napsat do titulu
http://www.gamestar.de/spiele/medal-of-honor-warfighter-/46738.html
Poslední dotaz kritizujete nejenom vy ale i jiní recenzenti MoH za to stejný jako CoD přesto MoH má horší někdy i poloviční hdonocení. jde o to že kopírují CoD pak proč má Dishonored stejný hodnocení jak Deus Ex? Nezaslouží si pak MoH jako dobrá kopie CoD aspon 7?! -
Zhodnoceni multiplayeru probehlo sice uz v textove recenzi, nicmene multiplayeru se budeme venovat v samostatnem clanku.
-
Black Ops nejslabší COD? *1* *1* No, oproti MW3 to bylo pořád na výši... S Treyarchem to teďka vypadá tak, že předežene Infinity Ward... nebo aspoň to, co z něj zbylo....
-
Nevím proč. BO je po příběhové stránce dokonalé. Co všem vadí je odlišnost. Stejně tak nadávají na WaW, které je návratem do 2WW. MW1 ještě ušla a nenudil jsem se u ni jako u 2 a 3.. to už jsem dohrával i s nechutí...
-
Klidně si mne mínusujte, ale mám pravdu a za ní si stát budu. Spomalovače v sérii MW. Cestičky, kde vás netrefí už v prvních CoD, které hraji doteď, jelikož to jsou ty pravé střílečky a ne jako MW.
Ještě k videu a MoH... Jak tam mluvíš o otevírání dveří. Že je to arkádovka, tak to nesouhlasím. Je to lepší než v CoD kde dveře otevíráš stále dokola stejně...
Tož tak a teď do mne... *2* *15* *15* *15* *1* *1* -
nechcem sa dohadovať, ale black ops bol jeden z tých lepších dielov cod popri pôvodnom call of duty a modern warfare 1 ... za najslabší sa všeobecne považuje práve posledný mw3 spolu s jeho predchádzajúcim dielom mw2.
-
jede v pohodě
-
teba už znova pustili z psychiatrie?
-
Zas vytýkat hře popisky je zvláštní, prostě se při každém tutoriálu chodí, krčí atd. A dává se to tam prostě pro nehráče.
-
Porovnávám takhle, protože BO považuju za nejslabší CoD.
-
nejede video
-
Jsem jedinej kdo zaznamenal vznášející se strom v 3:27 ???
-
Ty zas perlíš... *7*
-
Vypadá to že nový MoH je to samý co nový díly MW - jen mi přijde že ty MW to berou do ještě větších absurdit.
-
Velice vtipné, Lukáš je nejlepší, měl byste toho víc taky psát na games...
-
Tak hned na začátek k autorovi videorecenze. Co CoD?? Tam spomalovače času nemáš? Tam nemáš vymezené teritorium kudy musíš jít abys ji nechytil a nehebnul. Srovnávat MoH s parodií na COD? Dost ubohé... Ke konci odkazuješ na BO. Nevím však proč. BO s tímto nemá vůbec nic společného a bylo, po příběhové stránce milionkrát lepší a srozumitelnější, než nějaké MW.
Jasně letos je MoH fiasko, ale porovnat ho takhle? To je pro recenzenta dost blbé...